Törkeen hyvää uutta vuotta 2015!

Vuosi 2014 on ollut aivan mahtava, täynnä mielettömän siistejä juttuja ja hyviä fiiliksiä. En lähde niitä enää sen kummemmin erittelemään, kaikki blogia seuranneet ovat päässeet vuoden aikana osallisiksi noista jutuista ja fiiliksistä.

Kiitos kaikille teille jotka olette jaksaneet lueskella mukahauskoja juttujani ja myötäelää mukana erilaisissa mahtavissa fiiliksissä vuoden aikana, teitä on ollut valtava joukko. Juuri teidän takianne jaksan näitä juttujani tänne kirjoitella, te pidätte sitä liekkiä yllä, kiitos!

Kiitos myös FitFashionille ja A-Lehdille mahtavasta taustatuesta ja mahdollisuudesta kirjoittaa blogia tällaisessa yhteisössä! Viimeistään nyt, vuoden 2014 aikana FitFashionista on muodostunut minulle kuin toinen koti.

Suuri kiitos kuuluu luonnollisesti myös kaikille yhteistyötahoille joiden kanssa kuluneen vuoden aikana olen päässyt tekemään yhteistyötä muodossa tai toisessa. Kiitos tuestanne ja uskostanne huonon huumorini voimaan!

Erityinen kiitos myös rakkaalle perheelleni joka joutuu vouhotuksiani jaksamaan ja lukemattomia kuvia ottamaan, tiedän että joskus elämä fitness-bloggarin rinnalla saattaa olla hieman raskasta…

Kaikesta huolimatta tai juuri siitä syystä painetaan juuri alkaneena vuonna 2015 entistä kovempaa, kyykätään entistä syvemmälle, tähdätään entistä korkeammalle ja rikotaan kaikki mahdolliset rajat! Luvassa on suuret määrät siistejä juttuja ja hyviä fiiliksiä, toivottavasti jaksatte pysytellä jatkossakin mukana Metallisydämen vouhotuksissa ja olla osana kaikkea mahdollista vastaantulevaa!

Metallisydän toivottaa kaikille oikein mahtavaa uutta vuotta 2015!

1511427_861667493877802_3289291195650818787_n

Metallisydän

2 vastausta artikkeliin “Törkeen hyvää uutta vuotta 2015!”

  1. Six Deuce miehen päällä. Voi lollero. 😀 Hyvää uuttavuotta sinnekkin!

    • Kyllä! Vaikka ehkä ensialkuun ajatuksena hilpeyttä herättääkin, on tuo ihan törkeän hyvä treenipaita! Hengittää ja poistaa kosteutta iholta. Ja on muuten ihan miesten paita 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta