Haisuli salilla, hyi S**tana!

Ihan oikeesti haisulit hei, peskää niitä treenipaitojanne!

Kukaan, ei kukaan, joka treenaa kovaa ja hikoaa salilla, pärjää vaan yhdellä treenipaidalla. Se paita pitää välillä myös pestä! Mikään ei ole ällöttävämpää kuin (useimmiten) mies joka treenaa joka kerta samassa, järkyttävästi hieltä haisevassa, jo kainaloista ja selästä keltaiseksi palaneessa paidassa. Siis hyi helevetti! Mikä niitä ihmisiä vaivaa? Eikö sitä kuvottavaa hajua muka itse haista?

bad-smell-stinks-640

Joskus aiemmin salillamme treenasi eräs mies joka haisi aivan törkeästi hielle, siis pistävästi niin että ihan oikeasti silmiä kirveli. Tämä kyseinen herrasmies käytti aina samaa kellertynyttä paitaa jota ei varmasti ollut pesty vuosikausiin. Muutaman kerran jouduin keskeyttämään oman treenini ja siirtymää toiseen päähän salia kun kyseinen haisuli tuli lähelle treenaamaan, en vaan yksinkertaisesti pystynyt jatkamaan siinä lähellä omaa treeniäni. Onneksi tuota tyyppiä ei ole pitkiin aikoihin näkynyt, mutta nyt vastaan tuli melkein yhtä paha tapaus ja sai taas muut treenaajat haukkomaan henkeään…

Ja ei, en ole sitä mieltä että salilla pitäisi kukkien tuksua, eikä saisi välillä haista hiki. Ei, puhdas hien haju on siedettävää, mutta pinttynyt pesemättömän paidan pistävä hienhaju on jotain aivan kammottavaa. Ottakaa haisulit muutkin huomioon ja peskää paitojanne!

Jos et omista kuin yhden treenipaidan, tee itsellesi ja kanssatreenaajillesi palvelus ja tilaa itsellesi toinen ja vaikka kolmaskin treenipaita! Tässä muutamia hyviä vaihtoehtoja:

Taattua bodarityyliä löytyy Gaspilta ja Better Bodiesilta Fit4You:sta

fit4you

Fitness-muodin ykkösmerkkiä Six Deucea löytyy Six Deucen verkkokaupasta (15% alea koodilla METALLISYDÄN)

10833618_10204461316646330_1384109650_n

Kompressiopaitoja joilla olo tuntuu supersankarilta löytyy Fixgearilta

fixgear

Ja jos huumoripaidat kiinnostaa, kannattaa tsekata esimerkiksi Terveysmyrskyn verkkokauppa (10% alea koodilla METALLISYDÄN)

terveysmyrsky

Loppujenlopuksi on aivan sama mikä paita siellä salilla päällä on, se voi olla vaikka lähikaupan mainospaita KUNHAN SE ON PUHDAS!

Metallisydän

23 vastausta artikkeliin “Haisuli salilla, hyi S**tana!”

 1. Yhdyn sinuun! Joskus joidenkin hiki on niin kamalan pistävää, että sitä tosiaan itsekin miettii peseekö tyyppi vaatteitaan koskaan. Joo kyllä itsekin käytän samaa treenipaitaa useammankin kuin yhden päivän, mutta kyllä se nyt jo viikon jälkeen olisi hyvä pestä! 😀 Näillä samoilla tyypeillä saattaa myöskin olla se paita IHAN riekaleina.. Eihän tuommoinen perus ”Fitnesstukku” paita nyt montaa euroa maksa.

  http://pudotus.blogspot.fi/

  • Mulla on useampia treenipaitoja kierrossa aina samaan aikaan, nytkin taitaa kymmenen treenipaitaa kiertää käytössä. Heitän paidan pesuun aina käytön jälkeen, tuli sitten hiki tai ei 😉

   En tosiaan tajua myöskään rikkinäisissä vaatteissa treenaamista. Ei ne kuteet nyt viimeisimmän muodin mukaisia tarvi olla, mutta edes ehjiä ja puhtaita…

 2. Joo on tuttua! tässä viime perjantaina sattui itelleni kans vastaan haiseva haisuli lisäksi haisi myös hengitys. Tein omaa treeniä rauhassa ja ukko kyseli varmistamaan.. tietenkin pienessä päässäni tuli sana ”voi vittu ei, onko pakko”. No menin varmistamaan penkissä ja kun ukko otti joka toiston välissä happee ja puuskutti naamaa kohti nii hyi että haisi hengitys pahalle! siis oli varmaan syönyt aamupalaksi koiran pas***! 😀 ennakoin tilanteen seuraavaksi nii kun huomasin että se alkaa tekemään sarjaa painuin ite tangon alle ettei tulisi multa ainakaan kysymään. Ens kerralla jos kysyy varmistamaan ja haisee samalla tavalla nii varmasti sanon!

  • Yöööök! Ei muuat kuin ensikerralla sanot että en varmista kun sun henki haisee kuolemalle 😀

 3. Mä en kyllä rehellisesti sanottuna voi käyttää MITÄÄN sali vastetta 2 kertaa. Joka kerran jälkeen ne on pestävä! Melkein aina ne on hiestä litimärät ja vaikka ei olisi, pitää ne silti pestä! Ja mä oon nainen, miehet kuitenkin hikoaa enemmän. Yks toinen ryhmä on, useimmiten miehet, jotka haisee ihan perheelle. Tarkemmin en osaa kuvata asiaa, kai se on myös pinttynyttä hikeä tai jotain. Kerran tällainen komea, nuori mies tuli viereeni treenaamaan, oli pakko vaihtaa paikkaa kun haju oikein ”tuuli” vasten kasvoja, hyi!. Toinen ryhmä on sandaalit jalassa treenaavat (miksi, sitä en ymmärrä?!?), mutta se jalkahiki haisee todella pahalle.

  • Mulla kanssa paita menee pesuun joka käyttökerran jälkeen, housuja käytän pari kertaa ja sitten pesuun. Välillä musta tuntuu että meillä pestään treenivaatteita koko ajan 😀

 4. Näin astmaatikon näkökulmasta pakko sanoa, että mielummin hiki kuin hajuvesi. Monilla treenaajilla on hajuvettä salilla ja PALJON. Ku n hikoilee, hajuvesi ”voimistuu” ja voi näin aiheuttaa kanssatreenaajalle joka kärsii astmasta jopa kohtauksen. Nimimerkki kokemusta on. Aivan järkyttävää kun saa salilla kohtauksen ja treeni on sitten siinä…..

  • No joo, ei sitä hajuvettäkään salilla tarvita. Kyllä ihan peseytymisen ja dödön pitäisi riittää.

 5. Likaisen hien hajun lisäksi kammoan niitä treenaajia, jotka ovat kaataneet päälleen pullon mitä tahansa eaude-jotain’ia. Pukuhuone haisee ja sali haisee ja vaikka olis millainen ilmastointi, niin pari kertaa on pitänyt jättää treeni kesken, kun on tullut niin huono olo. Enkä ole astmaatikko tai tuoksuallerginen. Puhtaus ja deodorantti olis mun mielestä salilla ihan riittävä ”tuoksu”.

  • Miehillä toi on harvinaisempaa, mutta uskon että naistreenaajien joukosta löytyy näitä hajuvesissäkylpijöitäkin…

  • Itse olen useammin törmännyt niihin haiseviin miehiin jotka ovat kaataneet päällensä jotain hajustetta puoli pulloa. Voihan se johtua siitä että paikoissa jossa treenaan on enemmän miehiä (vai pikemmin poikia?) kuin naisia. Ohi kulkevat niin joutuu haukkomaan henkeä enkä ole mitenkään herkkä hajusteille, mutta treenatessa olisi kiva saada raikasta ilmaa. Saman tekee toki hirveä hien haju, tupakan ja viinan lemu (älytöntä että sellastaki pitää haistella joskus…).

  • Meillä ei onneksi ole näkynyt (haissut) noita hajusteilla lotraajia, ei sen enempää miehiä kuin naisiakaan. Eihän siitä treenistä mitään tuliskaan jos joku ”tuoksuisi” vieressä vahvasti jollekin helvalle partavedelle…

   Niin ja se tupakan haju, hyi saatana!

 6. Osuit naulan kantaan ! Sitä paitsi, tuore hikihän ei oikeastaan haise juuri miltään. Se alkaa haista vasta kuivuttuaan ihoon ja vaatteisiin =) Esim. Jos ei heti treenin jälkeen käykään suihkussa vaan vasta kotona, niin johan haisoo !

  • Niinpä, se siihen keltaiseksi virttyneeseen paitaankin sen hajun aiheuttaa kun kerta toisensa jälkeen paitaan kuivuu hiki eikä sitä paitaa pestä missään välissä.

 7. Onko sinulta mahdollista saada ilmaista vinkkiä : ) ? Jos lähden suunnittelemaan itselle 5-jakoista sali ohjelmaa, minä päivinä suosittelisit tekemään kunkin ryhmän ja koska lepoa ? Kiitos etukäteen.

  • Toki 🙂 Kerro nyt alkuun vaikka ensin että miksi viisijakoinen ohjelma? Jokainen treenijako perustuu johonkin ajatukseen, miksi juuri sillä jaolla, haluatko esimerkiksi painottaa jotain tiettyä muista jäljessä olevaa lihasryhmää tms.?

  • Tällä hetkellä olen ostanut PT:ltä valmiin ohjelman 2 x 3kk ajan jaksolle ja olen suorittanut 4-jakoista ohjelmaa, 2x ylä- ja alakroppa. Oli puhetta, että 5-jakoinen sopisi varmaan seuraavaksi. Ostan pt:ltä toki lisää noita, mutta tulee tohon sellainen parin viikon tauko, niin ajattelin, että jos tekisin itse itselleni täksi ajaksi jonkin pienen ohjelman. : ) Tai sitten odotan, että hän saa ohjelman valmiiksi ja treenaan vaikka tuon aikaisemman ohjelman mukaan, niin menee kaikki ainakin oikein. 😛

 8. Joo noi on kyllä aikas iljettäviä tapauksia salilla jos vaatteissa näkyy hiki urat ja lisäksi jos on hiukan reikiä, niin mielellään itse menee muualle ja antaa näille sali hirmuille tilaa siellä. 😀 Lisäksi mitä reeni vaatteisiin tulee, niin itsellä on käytössä tosta cittarista haettu 15e college housut (3kpl) ja sit halppis t-paitoja ja vallanmainiosti onnistuu! 😀

  • No siinäpä se, ei niiden treenikuteiden tarvi olla kalliita, kunhan on ehjiä ja puhtaita!

 9. Haha joo, ei voi muuta sanoa kuin että samaa mieltä. Jouduin valehtelematta kerran vaihtaa crossarilta pois kun olin kuolla sellaseen ummehtuneeseen hienhajuun, tosin migreenikkönä hajuvedet yms aiheuttaa saman reaktion. Miekkoselle kävin tossa just ostaa uudet treenipaidat että sitä valikoimaa löytys enemmän ku ne kaks paitaa joita mää jourun pesemään ;). Nyt on sitte vähän enemmän kiertoa, tosin oon jo kauan sitte todennu itelläni että noi juomat voimistaa haisuleita… Joku niissä saa jopa oman hien haiskahtamaan (ja siis minähän tuoksun muuten ruusuille ;))… Että pliis pestään niitä treenikuteita joka kerran jälkeen 🙂

  -hanna-
  http://laihdutusmatka2014.blogspot.fi/

  • Niinpä, ei muuta kuin treenikuteet pesuun vaan tarpeeksi usein niin kaikilla on kivempi treenata! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta