Hei tonttu-akat hyppikää…

Taas on joulu ja tonttu-ukkojen pitäis jaksaa hyppiä, kiinnosti tai ei. Tipetipetiptap vaan ja kuusen ympärille tanssimaan. Miksi ihmeessä joka vuosi juuri niiden tonttu-ukkojen pitäisi hyppiä? Mun mielestä tänä vuonna on vaihteeksi tonttu-akkojen vuoro…

1506e-tonttulakki

Muutenkin tuo joulu on aina niin kaavoihin kangistunutta aikaa. Joka vuosi sinne olkkarin nurkkaan raahataan joulukuusi. Nyt kun ollaan päästy vauhtiin ja laitettu tonttu-akat hyppimään, rikotaan lisää niitä perinteitä ja koristellaan tänä vuonna lasten kanssa jouluviisi…

christmas-alphabet-number-5-16640095

Jouluaamuna syödään kaurapuuroa ja kätketään sinne sekaan vaikka cashew-pähkinä. Unohdetaan rosollit, kinkut ja lanttulaatikot, syödään jouluruuaksi hernekeittoa ja rauhoitutaan odottamaan joulupässiä joka tuo lahjoja vain ja ainoastaan tuhmille aikuisille.

13726_orig

Oikein rauhallista ja perinteikästä joulua kaikille Metallisydämen blogin lukijoille!

Metallisydän

6 vastausta artikkeliin “Hei tonttu-akat hyppikää…”

  1. Niin just. Onneks se taas kohta on ohi 🙂 Mäkin harrastan jouluanarkismia niin hyvin kuin kykenen. Tänä vuonna en tee edes tähtitorttuja, katsotaan sitten juhannuksena vaikka.

    • Rajoja pitää pyrkiä rikkomaan, joulunvietossakin! 😉

  2. meillä broidin kanssa vähän erillainen jouluaamu, lähettiin riisipuuron jälkeen salille vetämään aika killeri treeni 😀 Hauskaa oli; sali käytännös tyhjänä ja reeni jälkee melkee suoraan joulupöytään!

    • Mun joulut ja juhannukset meni monta vuotta myöskin treenien parissa, nyt perheen myötä on jouluperinteet hiukan muuttuneet perinteisempään suuntaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta