Vauva sai nimen, isi uuden tatskan

Sunnuntaina oli vauvan ristiäiset ja maanantaiksi olin varannut ajan tatuoijalle, vihdoin sain vasempaan ranteeseeni parin oikean ranteen tatuoinnille.

20141215_101135

Suunnitelma oli siis valmiina kun maanantai-aamuna kaarsin Tim’s Inkin pihaan. Hienoinen jännitys tuntui rinnassa, kuten aina tatuoitavaksi mennessä. Se ikään kuin kuuluu asiaan vaikka kyseessä oli tällä kertaa vain pieni ja hyvin yksinkertainen tatuointi. Jännitys tiivistyy kun kuvaa sommitellaan oikeaan paikkaan, mutta katoaa täysin kun tatuointilaite surahtaa käyntiin ja terä painuu iholle.

Itse tatuoiminen sujui tälläkin kertaa nopeasti ja kivuttomasti. Tim työskenteli huolellisesti ja varmoin ottein. Huomaa että mies on tehnyt tätä työkseen vuosikausia. Tatuoinnin teon ohessa juteltiin mitäpä muutakaan kuin treenijuttuja,Tim on myös intohimoinen treenaaja. Samalla toki valotin Timille ajatusta seuraavan tatuointisuunnitelmani taustalla…

20141215_101130

Ja siinä se oli, valmiina ja juuri sellaisena kuin halusin. Tatuoinnin ottaminen on aina yhtä hienoa, mutta myös vaarallista. Vaarallista siinä mielessä että siihen jää koukkuun… ihan vielä en kuitenkaan varannut seuraavaa aikaa, mutta ei siihen kauaa mene kun neula lasketaan taas iholle…

20141215_101650

Tim’s Ink:n Facebook-sivuilta löytyy enemmän Timin todellisia taideteoksia, käykääpä tsekkaamassa!

Metallisydän

6 vastausta artikkeliin “Vauva sai nimen, isi uuden tatskan”

  1. Hieno paikka ja syy tatskalle. Itelle tulee vaan paha olo kun aattelee neulaa hakkaamassa ranteen sisäpintaa, ohutta ihoa ja verisuonia yyyyyhhhh! 🙂

  2. Hyvännäköinen tatuointi 🙂
    Samassa paikassa käynyt minäkin muuten leimattavana, Timi on kyllä tosi hyvä tyyppi 🙂

    • Itse tykkään tästä(kin) tatskasta hirmuisesti 🙂

      Tim on huipputyyppi! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta