Metalliprinsessan ristiäiset <3

Vauva-arkea on nyt eletty muutamia viikkoja ja melkein joka viikko on jotain uutta ja ihmeellistä tullut eteen. Unen määrä on vakiintunut hyvin pieneen ja kofeiinipillereille on alkanut olla kysyntää. Silti joka päivä vauva saa lukemattomia kertoja hymyn nousemaan isin huulille. Tässä eräänäkin päivänä vauva sanoi jo ihan selvästi isi, vaikka tosin lausui sen jotakuinkin ”aa-a-aaaa”.

Sunnuntaina oli meidän pikkuisen prinsessan suuri päivä, ristiäiset. Vaivihkaisia nimiuteluita oli tullut eri tahoilta jo jonkin aikaa, mutta ne isi oli torjunut järjestelmällisesti kertomalla vauvan nimeksi tulevan Keijo-Kyllikki. Uskoivat kyselijät sen sitten tai eivät, kyselyt loppuivat yleensä siihen.

DSC00705

Ristiäiset sujuivat erinomaisen hyvin, mitä nyt vauva välillä osoitti olevansa tyytymätön virsivalintoihin. Metallivauvalle olisi ehkä sopinut virsistä hiukan rokimmat sovitukset… Itse kastaminen sujui rauhallisemmissa merkeissä ja taisi siinä pehmo-isillä taas liikutuksen kyyneleet silmiin nousta vauvan saadessa nimensä.

DSC00649

Siinä papin puhuessa katseli pehmo-isi silmakulma kosteana kaikkia ympärillään olevia hymyileviä kasvoja ja pohdiskeli, että kyllä on Metalliprinsessalla hyvä olla kun ympärillä on niin paljon ihania rakastavia ihmisiä. Väkisin siinä nousi hymy omillekin kasvoille.

DSC00679

Ja mikäs siinä oli hymyillessä, vauva sai nimen ja aivan ihanat kummit, jotka varmasti rakastavat kummityttöään täydestä sydämestä.

DSC00671

Ja kyllähän se prinsessaa itseäänkin hymyilytti viimeistään kotona juhlien jälkeen, ei sitä ihan joka päivä nimeä saada!

20141214_205915

.

.

Ai niin se nimi… Emilia.

.

Metallisydän

8 vastausta artikkeliin “Metalliprinsessan ristiäiset <3”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta