Onko sun fitness-laiffissa blingiä?

Fitness-bloggarin elämässä kaikki on täynnä fitnesstä. Kaikki on niin mielettömän ihqua ja huippusiistiä, täynnä kiillettä ja kimallusta. Vai onko sittenkään? Onko kaikki se bling bling pelkkää sokerikuorrutusta arkisten asioiden päällä? Kurkataanpa miltä näyttää Fitness-bloggarin fitnessin täyteinen päivä blingillä ja ilman…

PO presents Susanagateira (#656.6368-M)

Fitness-laiffi starttaa heti aamusta…

Bling bling -versio: Jee, ihanan pirteenä uuteen aamuun! Ihanan energinen fiilis! Fitness-bloggari pomppaa pystyyn energiaa pursuten, valmiina uuteen ihanaan fitness-päivään!

Arkinen tavis-versio: Fitness-bloggari herää väsyneenä kellonsoittoon kuten kuka tahansa muukin. Ei siinä ole pirteydestä tietoakaan, vaan väkisin sitä joutuu itsensä sängystä ylös vääntämään ja aamupalalle raahautumaan.

1 uni bling

Mites se aamupala sitten?

Bling bling -versio: Ai kun ihana aamu, tosi hyvä olo tulee kun starttaa aamun herkullisella vihersmoothiella johon heitin mukaan hiukan raakakaakaonibsejä! Aamupala on päivän tärkein ateria! Puhdas ruokavalio antaa niiiin ihanasti energiaa ja olo tuntuu hyvältä ja kevyeltä heti aamusta alkaen!

Arkinen tavis -versio: Kaikki helvetin smoothiet maistuu kamalalle, ihan sama mitä superfuudia niihin tunkee. Vaihtoehdot on hörppiä sellaista väkisin ja yrittää olla fit tai sitten syödä normaalia puuroaamupalaa ja olla vähemmän fit. En kyllä jaksa tehdä sitä puuroakaan, pelkkä kahvi saa riittää…

2 aamupala bling

Aamupalan jälkeen fitness-bloggari istahtaa tietokoneelle…

Bling bling -versio: Fitness-bloggari lukee intoa uhkuen läpi kaikkien kanssabloggaajien uusimmat ja toinen toistaan mielenkiintoisemmat kirjoitukset FitFashionilta ja kommentoi kaikkiin jotain nasevaa, hauskaa ja kannustavaa. Muiden energiaa puhkuvista postauksista tulee niiiin hyvä fiilis ja motivaatiota omaan treeniin! Ja ne raakakaakaoreseptit, pakko kokeilla illalla!

Arkinen tavis- versio: Nopea vilkaisu Facebookiin ja sähköpostiin, ei mitään kiinnostavaa, pelkkää roskapostia…. Miksi helvetissä kukaan ei kommentoi mun nerokkaaseen ja hauskaan blogikirjoitukseen mitään?

3 FF bling

Sitten onkin treenin aika…

Bling bling -versio: Ihan mahtava treeni! Tein kyykkyä, askelkyykkyä, hyppyaskelkyykkyä ja vaikkamitäkyykkyä! Huippufiilis! Huipputreeni! Pakarat kasvaa, rasvaa palaa!

Arkinen tavis -versio: Ei vi**u mitä pa*kaa! Treeni ei kulkenut lainkaan, treenitossujen nauhatkin meni umpisolmuun ja palkkari jäi kotiin. Masentaa, ahdistaa, vi*uttaa.

4 treeni bling

Loppupäivä onkin sitten aikaa ottaa rennosti…

Bling bling -versio: Kävin iltapäivällä hiukan shoppailemassa ja frendin kanssa (skinny) cappuccinolla. Löysin niin ihqun uuden paidan Guessin merkkiliikkeestä ja uudet pinkit treenitossut Intersportista! Suunniteltiin frendin kanssa ensikuun Pariisin matkaa, niin ihanaa! I love my life!

Arkinen tavis -versio: Kotona odottaakin pyykkivuori ja imurointi. Niitä on lykätty jo liian monta päivää, pakko hoitaa tänään. Sitten koiran kanssa lenkille sateeseen ja lopuksi laskujen maksua… että sellanen päivä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Illallaon aika rentoutua…

Bling bling -versio: Kutsuvieras-illassa uuden luomusuperfood-kosmetiikkaketjun avajaisissa! Siis niin ihanaa päästä vähän tuulettumaan ja nähdä kaikkia muita niiin ihania fitness-bloggareita! Otin vaan pari lasia skumppaa, huomenna kun on taas treenipäivä!

Arkinen tavis -versio: Kotitöiden jälkeen ehtii vihdoin hetkeksi lösähtää sohvalle. Kanavasurffailu pysähtyy Neloselle kun sieltä tulee Hyvät ja Huonot uutiset, se Henkka Hyppönen kun on niin nokkela ja hassu, mukavaa piristystä rankkaan fitness-arkeen…

6 Hyvat-ja-huonot-uutiset bling

Kumpaa sinun fitness-päiväsi muistuttaa enemmän? Haluatko elämääsi enemmän fitnessiä ja blingiä? Ei hätää, Metallisydän hoitaa! Koodilla METALLISYDÄN nyt fitness-bloggareiden lempitreenikuteet 15% alennuksella Six Deucen verkkokaupasta! Käy tsekkaamassa ja hanki piristystä arkeen! (Alekoodi voimassa toistaiseksi)

10833618_10204461316646330_1384109650_n1

Metallisydän

24 vastausta artikkeliin “Onko sun fitness-laiffissa blingiä?”

 1. Vaikka en olekkaan bloggaaja, mutta fitness kuuluu elämään niin ei-blingbling kuulostaa masentavan tutulta 😀 Mainio julkaisu taas kerran!

  • Täytyy kyllä myöntää että tällä fitness-bloggarillakin arki kääntyy valitettavan usein tuohon vähemmän blingiin muotoon 🙂

 2. Hahahaha jes kuinka osasitkaan tehdä tästä synkästä aamusta niin hauskan!!
  Terveisin Totaalisen kyllästynyt lukemaan jatkuvaa blingiä ja elämä on ihanaa hölinää

  • Mut hei, onhan se elämä silti aika ihanaa kuitenkin, blingiä tai ei 😀

 3. Mullaki jääny parin blogin lukeminen ku niissä kerrotaan vaan kaikki elämän täydelliset puolet… 😉 hyvä kirjoitus jälleen kerran!

  • Mut jos elämä on hei täydellistä 😀 Oishan se ikävää keksimällä keksiä sitä kurjuutta niihin kirjoituksiin… 😉

  • Niinhän se taitaa kuulostaa… Nyt hankitaan porukalla sitä blingiä elämään! 😀

 4. Repesin tuossa treeni-kohdassa ihan totaalisesti. Kuulosti niinkö ois mun suusta tullu: ”VMP!” 😀

  • Hehe 🙂 Niinhän se taitaa useimmilla meistä olla 🙂

 5. Sopivasti arkista aherrusta ja sitten aina välillä sitä bling blingiä niin jaksaa taas puskea läpi harmaankin talven! 😉 Ja SIIS IHANAA kun on vihdoin lunta, heti on niin pirteä fiilis aamulla kun herää! Tänäänkin heräsin pirteänä ja katsoin ulos sitä lumen määrää ja ajatusta tarttua kolan varteen.. Noh, jäi kolaaminen miehen hommaks jotta mulle jäi aikaa olla bling bling ja vastailla vaan mun blogikommentteihin! ;D

  http://pudotus.blogspot.fi

  • Ei täällä kyllä oo lunta näkynyt… Tasasen harmaata kuten arkikin 😉

 6. Loistava kirjoitus! Mua niin ärsyttä kaikki ”Vitsit kun on niin pirteä olo jo tähän aikaan aamusta (kuudelta) ja aamupala vasta tekikin terää! Nyt lähden salille treenaamaan ja vitsi miten hyvä fiilis koko ajan”. Ei aamulla voi olla kivaa eikä varsinkaan pirteä? Tai sit nää ihmiset menee kahdeksalta nukkumaan.. 😀

  • Hehe 🙂 Toiset ihmiset on oikeestikin hirveen aamuvirkkuja… ite nukkusin kyllä mielelläni ainakin kymppiin joka aamu 😀

 7. Mun omat blingit tulee tavoitteiden saavuttamisesta ja onnistumisesta. Sen jälkeen vaan tuppaa tulemaan blääh-olo muutamaksi päiväksi. On vaan pian laitettava uusi tavoite, jottei mene motivaatio ihan kokonaan. Miten sulla?

  • Mulla tavotteiden saavuttamiset ja onnistumiset vaan lisää intoa, saa uutta puhtia kun huomaa että mennään eteenpäin 🙂

 8. Hahah, tää oli mahtava 😀 tää sun blogis on muutenki ihan huippu, oon tän vasta äskettäin löytäny, mutta tykkään! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta