Anna sen soida, anna sen soida!

En ole koskaan ollut mikään kannettavien soitinten fani, vaan olen tykännyt kuunnella musiikkini kotistereoista, tai äänentoistojärjestelmästä näin hienommin ilmaistuna. Kyllä minulla aikoinaan, silloin joskus kivikaudella, oli niin klassinen Sonyn kasetti-walkman kuin sen jälkeen kannettava CD-soitinkin, molemmat lähinnä pölyttyivät kaapissa. Saman kohtalon koki pienen alkuinnostuksen jälkeen myös mp3-soitin.

walkman

Nyt olen jostain syystä innostunut jälleen kuuntelemaan musiikkia kuulokkeiden kautta, ehkä siksi että kun kotona on pieni vauveli, on Five Finger Death Punchin luukuttaminen kotiteatterista hieman kyseenalaista. Samalla kuulokkeet ovat alkaneet kulkea mukana kodin ulkopuolellakin.

En suinkaan kaivanut kaapin perukoilta sitä vanhaa kasetti-walkmania tai edes mp3-soitinta, vaan latailin musaa aina mukana kulkevaan puhelimeeni, Samsung S5:een ja innostuttuani asiasta, hankin vielä kuulokkeiksi Samsungin omat Level in kuulokkeet, jotka ovat kyllä aivan eri planeetalta kuin puhelimen mukana tulleet nappikuulokkeet.

DSC00525

Ihan törkeän hyvä paketti joka kulkee aina mukana, niin lenkillä, salilla, vapaa-ajalla kuin töissäkin. Saattaa tosin olla parasta jättää piuhat pois korvista työajaksi…

Nyt on alkanut kiinnostaa myös nuo musiikkipalvelut, spotifyt, deezerit ja mitäniitänyton. Biisien lataaminen yksi kerrallaan kun on suhteellisen vaivalloista ja aikaa vievää. Kertokaapa nyt lukijat mikä musiikkipalvelu kannattaisi valita, mitä välttää ja miksi… Kiitos!

Metallisydän

6 vastausta artikkeliin “Anna sen soida, anna sen soida!”

  1. Moro ! Tarkoituksena on hommata joululahjaksi älypuhelin. Suosittelisitko Samsungia ? Oletko ollut kaikinpuolin tyytyväinen vai onko joitain miinuksia ? S4/S3 olen harkinnut 😛

    • Mulla on aiemmin ollut S3 ja olin siihen erittäin tyytyväinen. Sen jälkeen oli jonkin aikaa Galaxy Mega ja nyt S5, molemmat erittäin hyviä puhelimia. Uskallan kyllä suositella Samsungia, ite ainakin tykkään 🙂

  2. Oon vannoutunut spotifyn käyttäjä! Laaja musiikkivalikoima, paljon soittolistoja ja voi tehdä itsekin. Ja jos maksaa sen kympin kuussa, niin ei tuu edes mainoksia, musiikkia pystyy kuuntelemaan ilman nettiä missä vaan ja millon vaan 🙂 Suosittelen!

  3. Moi!

    Itse voisin mennä naimisiin Spotify Premiumin kanssa. Maksaa vain 9,99e kuussa. Ei mainoksia, valmiita soittolistoja, todella paljon musiikkia ja omista listoista voit tehdä jopa 5 eri laitteeseen offline soittolistat joten nettiäkään ei aina tarvitse netin kuunteluun. 🙂

  4. Kyllä minäkin huudan Spotifyn puolesta, ilmanen on toki ärsyttävä, mutta kymppi kuussa ei tosiaan paljoa ole. Edellä mainittut soittolistat ja offline-toiminnot ovat aktiivisessa käytössä mutta lisäksi Spotifyn parasta antia ovat Radiot eli valitset vain genren tai artistin ja Spotify sieltä sitten ihan itse valitsee sulle valintaasi sopivaa musiikkia. Toimii varsin mainiosti varsinkin silloin kun tarvitaan esim. taustamusiikkia kun paikalle tulee vieraita eikä oman maun mukanen ”hieman raskaahko” musa valitettavasti toimi. Ja tulevaisuutta ajatellen Spotifystä löytyy myös jokunen lastenlaulu…

  5. Spotifyn kannattaja minäkin! Viikon saa testata premiumia ilmaiseksi ja jos sattuu soneran liittymä olemaan niin nyt ois kampanja jolla saa 3kk ilmaiseksi! 🙂 itse otin sen ensin ja kun se päättyi niin olin jo niin koukussa että oli pakko jatkaa… kampanja päättyy muistaakseni joulukuun alkuun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta