Metallisydän testaa: PREZONE

Siitä on kohistu koko syksy netissä, sitä myytiin Fitness Expossa ennätykselliset määrät, nyt on uuden SUPERMASS Nutrition tuotesarjan ensimmäinen tuote vihdoin päässyt myös Metallisydämen tinkimättömään testiin. Oliko se kaiken vouhotuksen arvoinen, se selviää kohta!

20141114_082359

Ensin hieman taustaa. Erilaisia treenilatureita olen käyttänyt jo useamman vuoden, testaten lukemattomia eri latureita. Jonkin verran niistä olen täällä blogissakin vuosien varrella kirjoittanut. Kaikki alkoi vuosia sitten ihan vaan kofeiinipillereistä, joista siirryin ”kovempiin aineisiin” kun niitä alkoi tippua markkinoille. Osa treenilatureista oli täyttä roskaa, vaikuttavana aineena lähinnä sitä jo pillereistä tuttua kofeiinia. Monia toimivia ns. peruslatureita jäi kokeilujen kautta myös pidempiaikaiseen käyttöön. DMAA:n myötä taivas aukesi ja treenit saivat aivan uudenlaista potkua mm. Grazesta ja Hemo Ragesta, niiden tuomalla buustilla tuli tehtyä treenin jälkeen vielä kotona suursiivous ja juostua maraton. DMAA tietenkin vedettiin markkinoilta ja sen jälkeen ollaan treenilaturien osalta eletty hieman hiljaiseloa, tähän asti…

20141114_191650

Testiolosuhteet olivat PREZONE:lle haastavat. Moneen yöhön en ollut nukkunut kunnolla vauvan vatsavaivojen vuoksi ja aamulla herätessä silmät olivatkin enemmän ristissä kuin Johanna Tukiaisella neljältä aamuyöllä. Lisäksi olin tiputtanut ruokavaliostani hiilarit alas muutama päivä sitten, olo ei siis ollut kovin energinenkään. Siis juuri oikeat olosuhteet markkinoiden tehokkaimmaksi mainostetun treenilaturin kokeiluun.

20141114_191304

Otin ohjeen mukaisen 35 gramman annoksen puoli tuntia ennen treeniä. Maltoin mieleni enkä höystänyt laturia millään extralla kuten minulla yleensä on tapana tai ottanut sitä edes kukkurallista mitallista. Jo ennen treenin alkua huomasin hiukan piristyväni, laturi alkoi siis toimia. Itse treeni alkoi ihan kivasti, tosin muutaman liikkeen jälkeen alkoi pettymys hiipiä mieleeni. Tässäkö se oli? Hieman pirteämpi olo? Odotin PREZONE:lta hiukan enemmän kuin ”ihan kivasti” sujuvaa treeniä…

Siitä se sitten lähti, potku tuntui melkein nivusissa asti ja energiaa riitti. Tankoon teki mieli koko ajan latoa lisää kiekkoja ja joka sarjassa sai tehdä toiston tai pari totuttua enemmän. Juuri tätä olin odottanut! Potkua riitti ja riitti, treeniä ei olisi malttanut lopettaa lainkaan, aina teki vaan mieli tehdä lisää toistoja, lisää sarjoja, lisää uusia liikkeitä.

Voidaan siis sanoa että PREZONE täytti sille asettamani korkeat odotukset. Taakse jäi paitsi kofeiinipillerit, myös Grazet ja Hemo Raget. Tässä on treenilaturi jota käytän silloin kun haluan rikkoa ennätyksiä tai treenata erityisen kovaa.

Metallisydän

14 vastausta artikkeliin “Metallisydän testaa: PREZONE”

 1. Olipa yllätyksellinen arvio tuotteesta. Mikä tai mitkä ainesosat mielestäsi tekevät tuotteessa tuon huikean buustin treeniin?

  • Nyt pitää sanoa että ei hajuakaan. Suurimmalla osalla ainesosia on sellaisia nimiä joista ei maallikko ymmärrä mitään ja niitä vaikuttavia aineita on käsittääkseni aika huimä määrä. Luotankin siihen että Marko on osannut valita nimikkotuotteeseensa ne toimivat ainesosat ja jätän ainesosaluettelon sen kummemmin tutkimatta 🙂

  • No ilmankos toimii saman tyyppisesti kuin DMAA-tuotteet 🙂

 2. Käytätkö laturia joka treeniä ennen? Jos käytät eikö ala toleranssi kasvamaan piristeitä vastaan ja täten joutuu imuroimaan laturia hulluna huiviin että alkaa toimia. Itse olen käyttänyt vaan äärimäisen väsymyksen uhatessa. En tiedä johtuuko noin yleisesti vireästä mielestäni, mutta en ole kokenut tarvetta muuten ottaa. Aina sitä vaa jaksaa vetää täysiä ja tuhota lihat aivan paskaks 🙂

  • Olen välillä käyttänyt ennen jokaista treeniä, välillä en. Tällä hetkellä käytän kyllä melkeinpä jokaisessa treenissä. Vaihtelen treenilatureita aika taajaan, nytkin on käytössä neljä eri laturia joita vaihtelen eri päivinä, ei nouse toleranssi 🙂 Välillä jätän stimulantit ja piristeet pois ja koostan ”oman laturin” kreatiinista, CitruPURE:sta, beta-alaniinista jne.

 3. ahahah, ihania noi videot 😀 toi sun tsemppari on kyl hyvä!:D
  Oon miettiny kans laturin kokeilemista treenissä, mut en tiiä uskallanko kokeilla. Mitä eroa on treenijuomalla ja latausjuomalla? 😀

  • Tomin kannustus on ihan omaa luokkaansa 🙂 Kyllä kokeilla kannattaa, voihan sen jättää pois jos ei tunnu omalta jutulta.

   Latausjuoma otetaan ennen treeniä. Se sisältää usein piristeitä ja stimulantteja jotka tuovat virkeyttä ja energiaa treeniin.

   Treenijuoma nautiskellan treenin aikana. Se sisältää usein aminohappoja ja hiilareita jotka ravitsevat lihasta ja kehoa treenin aikana.

 4. Hei! Onnea perheenlisäyksen johdosta!!!! Pisti silmiin monissa kirjoituksissasi, että vauvanne huutelee mahakipuja..ootteko kokeilut vyöhyketerapia? Meillä nuorimmalla sama vika aikanaan.. Parista vyöhyketerapia käynnistä saimme siihen avun ja yöunet takaisin 🙂

 5. Ootko kokeillut tota Lidlin Pre workout boosteria? Tai yleensäkään muita Lidlin lisäravinne tuotteita? Tekis mieli ensimmäiseksi pwo:ksi ostaa lidlin puolet halvempi pönttö kuin tuhlata 40€ vastaavaan joka ei välttämättä poikkea Lidlin omasta paljoa (?). Sain tuota Prezonea annospussin kokeiltavaksi ja kyllähän se kivasti potki. Vielä kun saisi muilta merkeiltä maistiaisia niin saisi verrata..
  Mitä pwo:ta mut tällä hetkellä käytät?

  • En oo kyllä kokeillut. Joskus sain sitä purkillisen, mutta annoin eteenpäin. Kyllähän niillä vaikuttavilla ainesosilla on aika iso merkitys treenilaturissa, väittäsin että Prezone ja Lidl:n laturi poikkeaa toisistaan kuin yö ja päivä…
   Mulla on käytössä Prezone, Inzane ja Mania. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan Inzanea, toimii ihan törkeen hyvin!

  • Eri tavalla. Mä saan Inzanesta paremman buustin, mutta pitkäkestoseen treeniin Prezone antaa paremmin virtaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta