Arpa on heitetty!

Otsikko on tällä kertaa erityisen nokkela ja kaksitasoinen. Nyt on nimittäin niin että Gillette arvonta on suoritettu ja voittajat ovat selvillä. Jos haluat skipata otsikon toisen ulottuvuuden, ja kaiken diipadaapan, voit hypätä suoraan tekstin loppuun katsomaan kuka voitti. Muussa tapauksessa seuraa mukana, kyllä se arvontatulos siellä lopussa selviää vaikka koko tekstin läpi kahlaisikin, saattaa siellä matkalla olla mahdollisuus uusiinkin voittoihin…

Metallisydämen blogi on nykyisin kaikkea muuta kuin pelkkä treeniblogi. Luonnollisesti treenaamistakin käsitellään blogissa paljon, onhan se suuri osa elämääni. Esittelyssä on ollut erilaisia rääkkitreenejä ja kolmen liikkeen treenejä unohtamatta erilaisia yksittäisiä treenikikkoja eri lihasryhmille. Treenaamisen ohella on mukana kuitenkin monia muitakin aihealueita, viimeisimpänä babynurkkaus jossa jaan tunteitani ja ajatuksiani vauvasta ja uudesta roolistani isänä.

metallivauva

Oma elämänasenteeni on hyvin humoristinen, arjessani on mukana aina hieman pilkettä silmäkulmassa, samoin blogiteksteissäni, joissakin enemmän, joissakin vähemmän. Enemmän -osaan kuuluu selkeästi fitness-bloggari -kirjoitukset joissa riittää myös itseironiaa, joidenkin mielestä mauttomuuteen asti.

Fitness-bloggari

Blogissa vilahtelee aika ajoin haastatteluja, viimeisimpinä elävä Legenda Marko Savolainen ja aina ekana ja vikana salilla viihtyvä Musta Barbaari. Metallisydämen kokkinurkkauksessa laitetaan ruokaa pizzasta pihviin ja proteiinivanukkaasta korvapuusteihin ja Metallisydämen muotinurkkaus esittelee uusimmat trendit treenipukeutumisessa ja upeita vaatteita vapaa-aikaan yrittäen sukeltaa ajoittain niin kovin kiehtovaan Fashion-blogien maailmaan.

Fashion-blogger

En pelkää puhua asioista suoraan, eikä vielä ole tullut vastaan aihepiiriä jonka kokisin sopimattomaksi blogiini. En kumartele kuvia, vaan uskalla ivata teksteissäni crossfittaajiakin heidät tosikkomaisuudestaan huolimatta. Olen saattanut saada jopa joitakin vihamiehiä tuon ovelasti kuntopiiristä jalostetun lajin parista muutamilla teksteilläni. Silti uskallan edelleen kulkea pystypäin jopa niillä kotikaupunkinin syrjäisillä kaduilla jotka ovat tunnettuja renkaanheittelijöistä ja lekanheliuttajista.

crossfit

Kaiken tämän lisäksi blogissa on paljon paljon muutakin, erityisesti sitä diipadaapaa. Nyt onkin aika kysyä teiltä, rakkaat lukijani, mistä aiheista TE haluatte blogistani lukea? Keitä haluaisitte Metallisydämen haastattelevan? Kaipaatteko jonkin tietyn treenin osa-alueen käsittelyä? Entä lisää tietoa urheiluravitsemuksesta tai lisäravinteista tai wannabe-bodarin wannabe-ruokaohjeita? Mitä nykyisistä aihealueista toivotte minun käsittelevän enemmän vai kannattaako jokin aihealue jättää pois? Kaipaatteko uutta näkökulmaa johonkin asiaan tai Suomen poliittisen kentän kriittistä tarkastelua? Nyt saa ehdottaa, nyt saa toivoa!

Jokainen tähän tekstiin tai Facebookiin ehdotuksensa/toiveensa/haukkunsa kommentoinut osallistuu 50 € arvoisen House of Brandonin lahjakortin arvontaan. Arvonta suoritetaan 16.11.2014

 HOB

 

Ja sitten sen Gillette-arvonnan voittajiin…

Ensimmäinen Gillette Proglide Styler -paketin voittanut on AHNGER MIKKO

ja toisen samanlaisen paketin voitti Joni

Onnea voittajille! Laittakaapa yhteystietonne minulle sähköpostilla osoitteeseen [email protected] niin saadaan palkinnot matkaan!

Ja muistakaahan käydä osallistumassa myös Braun GruZer Beard trimmerin arvontaan TÄÄLLÄ!

Metallisydän

42 vastausta artikkeliin “Arpa on heitetty!”

 1. Tää on kyllä aevan mahtava blogi ihan kaikinpuolin!! Ruoka- ja treenivinkit ovat aina tervetulleita kuten myös kaikki muutkin nasevat kirjoituksesi 😀

 2. Mitä vaan! Tää on niin huippu blogi, miehen kirjoittama muttei tosikkomainen 😉 Haastattelut on kivoja. Ehkä myös arkiset jutut kotoa!
  Mukavaa syksyä sulle 🙂

 3. Olisin kiinnostunut lukemaan minkälaista aerobista treeniä teet vai teetkö ja jos et tee niin mikset tee.
  Toinen aihe olisi varmaankin kehonhuolto ja kaikki siihen liittyvä jutska.
  Kirjotustyyli on tosi hyvä, itseironia aivan hulvatonta ja jutut loistavia tähän saakka.

 4. Tää sumblogi on kyllä ihan huippuviihdettä. 🙂 Mitään en varsinaisesti lähtisi muuttamaan. Mutta niitä treenivinkkejä tykkäisi. Lukea enemmän. Variaatioita eri liikkeistä, vaihtoehtoja perinteiselle penkkipunnerrukselle ja hauiskäännölle.

 5. Älä missään tapauksessa muuta tyyliäsi! Huumori, ironia ja tunneherkkyys on parasta tässä blogissa.

  Kokkinurkkaus, babynurkkaus ja kaikenlainen metallisydän testaa on ollu hyviä teemoja.

 6. Loistawan säkenöiwää ja elämänmakuista tekstiä.
  Itseironia ja nasewa huumori rulettaa aina.
  Treenityylit, liikkeet ja uudet oiwallukset kiinnostaa aina, ruokajutuistakaan tinkimättä

 7. Lisää treenivinkkejä! Oon saanut sun aikasemmista treenipostauksista tosi hyviä ideoita omiin treeneihin 🙂

 8. Babynurkkauksesta on tullut ihan faavoritti! :—D Silmät kiiltää myös lukiessa treenivinkkeleitä sekä ruokapuolen asioita!
  Vauvan äitiä voisi haastatella ” Fitnessbloggaajan puoliso ”

 9. Blogi on mahtava ja elää omaa elämäänsä! On upeaa kuinka monipuolinen tämä on ja myös tällainen pieni hippiäinen löytää treenivinkkejä salille 🙂 Vauvahöpinät ei muhkean äijämeiningin joukossa ole ollenkaan pahaksi, tunteet ne on metallisydämelläkin! Haastattelut ovat hyviä, niitä lisää!

  Kiitos ja kumarr… eikun pari leuanvetoa mahtavasta blogista!

 10. Mun mielestä tää blogi on just hyvä näin; sopivasti kaikkea! Viimeaikoina näitä vauvajuttuja on ollut mukava lukea, vaikkei aihe sinällään oo itselleni millään tapaa ajankohtainen. Yleensä se vaan tuppaa olemaan niin, ettei miehet mistää vauvoista kirjottele! 😀

 11. Tämä blogi saa kyllä hymyn huulille 🙂
  Lisää toivon juurikin humoristisia tekstejä sekä vauva-juttuja ja kuulumisia.

 12. Vauvajutut on mielenkiintoisia ja vauvan äidin haastattelu aiheesta ”kuinka isältä sujuu vauvanhoito” vois olla kiva.

  Sen lisäks voisit ottaa haasteen ja käydä kokeileen crossfittiä ja kirjoittaa sen jälkeen kokemuksesta.

  Treenivinkit on aina hyviä ja moni juttu on tullut omaankin käyttöön. 🙂

 13. Babynurkkaus on mahtava! 🙂 myös kaikki treenivinkit on mahtava juttu, saa ideoita oman treenin monipuolistamiseen. Voisit vaikka haastatella vauvvelin äitiä! 🙂

 14. Aiheiden monipuolisuus on lukijana ainakin minun mieleeni. Siispä olisi mukavaa jatkossakin lukea laidasta laitaan kaikenlaisia kirjoituksi 🙂

 15. Vauva jutut on ihania! ei moni mies kirjottele vauvoista niin hauska kuulla isän näkökulmasta vauva uutisia 🙂 ja treeni vinkit on tottakai hyviä!

 16. Ihan huippu blogi!! Uppoo mun huumoriin 😀 Jokin lajikokeilu juttu ois hauska. Esim kuntopiiristä jalostettu laji, kamppailu-urheilua, ratsastusta… Ihan mikä vaan!

 17. Treenivinkit on parhaita! Uutta ja mielenkiintoista ois metallisydämen kokkinurkkaus! Reseptejä siis;)

 18. Ehdottomasti lisää treeni- ja ruokajuttuja!! 🙂 ja yritäppä ottaa haastatteluun vaikkapa herra Wilenius tai Nyyssölä! 😀

 19. Tähän asti kaikki jutut maittanu!! Näin punttaavana opiskelija nuorukaisena parasta ruokapostaukset, satiiriset tekstit ja viittaan noihin fitness-bloggarin kuminauhajumppiin ym 😀 Haastateltavaksi: Nyyssölä, Utti Hietala, Toni Takamaa, Venla Savikuja, Jutta Gustafsberg…. Oikeastaan aivan sama onko matti meikäläinen vaiko Alexander Stubb 😛 Vlogit ja podcastit maittais myös =)

  T: WannaBEFitnesslätynkääntäjäALFAURos 😉

 20. Sulla on kyllä niin mahtava huumori, että saisit vaikka Suomen taloustilanteesta tai hallituksesta hauskan tekstin aikaiseksi! 😀 Vauva-arki on myös miehen näkökulmasta mukavaa luettavaa ja tottakai kaikki crossfit/bikini fitness dissaukset. ;D

  http://pudotus.blogspot.fi

 21. Kaikki sun kirjottamat vauvajutut on jotenkin ihan älyttömän suloisia (yleensä skippaan kaikki semmoset heti), mutta sä osaat kirjottaa jotenkin tosi hyvin että niitä ei pysty vaan ohittaan.
  Ja kaikki treeni- ja ruokavalio postaukset on toki aina tervetulleita, sun blogi on aivan mahtava! 🙂

 22. Mä oon kyllä kanssa sen puolella että metallivauvan äidin näkökulmasta saataisiin jotain tolkkua tähän blogiin.

 23. Otappa haastatteluun Mikko Salo tai Jonne Koski. Saa vähän siihen kuntopiiriin näkemystä..

 24. Lihashuollosta ja aerobisesta kiinnostaisi myös tietää enemmän. Miten esim. olet pyrkinyt kuntouttamaan olkapäitä ja onko ollu apua? Minkälaista lämmittelyä teet ennen reenejä jne.

 25. Metallivauva kun on tehtynä niin samaan sarjaan jatkona voisi kuulua metallivaimo ja joka miehen kauhistus…metallihäät

 26. Siis aivan mahtava blogi kaikin puolin, kiitos siitä! 🙂 Sulla on hyvä ote kirjotukseen ja kaikkeen tähän blogitouhuun. Ja ihan näitä samoja luen mielelläni jatkossaki. Mut plussaa on erityisesti nää kaikki humoristiset kirjotukset fitnesstouhuista, joten ois hauska lukee vielä juttu ryhmäliikuntatunneista! Ei täs muuta, jatka samaa mallii! 😉

 27. Voisit kirjoittaa 10 kohdan oppaan kaikille tuleville isille. Tai vaikka sadan, jos siltä tuntuu. Kunhan autat kohtalotovereita.

 28. Tää on kyllä mahtava blogi! Olisi kiva kuulla lisäravinteista enemmän ja siitä, milloin kannattaa aloittaa lisäravinteiden käyttö. Aloittelijoille sopivasta treenistä voisit myös kirjoittaa 🙂

 29. Lisää lajikokeiluja ja ruokapostauksia! Voisit myös pyytää vauvan äitiä vieraskirjoittajaksi tai haastatella häntä. Mut eipä tässä blogissa hirveästi parannettavaa ole, hauska tällaisenaankin!

 30. Parasta tässä koko blogissa on sun luonne! Ihan mahtavalla asenteella teet hommaa ja uskallat pistää ittes likoon! Ja silti sieltä on kuoriutunut vauvan myötä ihan herkkiskin! 🙂

 31. Moro.
  Teksti ollu tähä asti oikein mielenkiintoista luettavaa mutta mua myös kiinnostais lukea sun kehonhuollosta/aerobisesta liikunnasta ja ruokapuolesta lisää.

 32. Voisitko kirjoittaa kataboliasta jotain? Ylipäätään ravinnon vaikutus tai treenamattoman (miten se kirjoitetaan) ajan vaikutus lihaksiin. Esimerkiksi kesällä monella on varmasti voinut olla pidempikin tauko treenailuista.

 33. Moi, mä haluaisin ehdottomasti lukea Metallisydämen kauniimman puoliskon haastattelun. Toisena lukisin mielelläni kirjoituksen ”Metallisydän testaa Crossfitt reenin” tai ”Metallisydän pumppaa pumppitunnilla”.
  Kolmantena hauskana ideana voisi olla sun antama PT tunti jollekin toiselle bodarille, jolla on täysin erilainen reenifilosofia 😉
  Sun blogi on hauska ja viihdyttävä, kiitos siitä 🙂

  Annika

 34. Diipadaapaa kiitos! Ja mielellään Suomen poliittisen kentän tarkastelua, siitä sais varmasti sun kieli poskella-tyylillä unohtumattoman postauksen 😀

 35. Wannabe-bodarin wannabe-ruokaohjeita kiitos, huumorilla höystettynä. Ja nasevaa perhe-elämän tarkkailua tuoreen isäukon vinkkelistä lisää myöskin

 36. Sinä voisit esitellä ja keksiä uusia hyötyliikuntalajeja (tuli tuosta siivouskuvasta) mieleen. Ihan voit jatkaa muuten samaan malliin, tästä blogista saa hyvän mielen, oli asia mimmoinen tahansa, nasevuus naurattaa.

 37. Treenivinkit on tietty aina tervetulleita, mutta kyllä on kiva myös kun avaat sanaisen arkkusi maailman menosta tai muoti-ilmiöistä. Tai vauva-arjesta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta