Rehottaako parta? – Voita Braun CruZer Beard –trimmeri!

Mies. Innostuitko Movemberista hiukan liikaa? Viikset viistää jo maata ja partakin päässyt valloilleen? Yleisillä paikoilla ihmiset tuijottaa ja pahimmillaan vaihtaa toiselle puolelle katua kun tulet vastaan? Muistutat enemmän Bigfootia kuin sivistynyttä ihmistä? Ei hätää, Metallisydän auttaa!

bigfoot_skullc

Nainen. Näyttääkö miehesi enemmän Hynyseltä kuin trendikkäältä hipsteriltä? Hävettääkö sinua miehesi epäsiisti pehkoparta niin ettet suostu lähtemään hänen kanssaan jukisille paikoille tai edes Ikeaan? Ei hätää, Metallisydän auttaa!

hynynejuttu2808LR_vi

Siistin ja tyylitellyn karvoituksen puolestapuhujana Metallisydän on järjestänyt bloginsa lukijoille (tai ainakin yhdelle onnekkaalle) mahdollisuuden siistiä karvoitustaan uudella Braun CruZer Beard –trimmerillä! Kerro kommenttiboksiin miksi juuri SINUN tulisi voittaa tämä trimmereiden ferrari itsellesi ja se saattaa olla sinun! Valitsen voittajan 14.11. Onnea peliin!

Braun CruZer Beard –trimmer

Vielä viikonlopun ajan on aikaa osallistua myös Gillette Styler -arvontaan, siihen voit osallistua TÄÄLLÄ!

Metallisydän

22 vastausta artikkeliin “Rehottaako parta? – Voita Braun CruZer Beard –trimmeri!”

 1. Vaimo on niin kovin herkästi helisemässä tästä vienosta naamakarvoituksesta. Lapset muka pelkää.. Tulisi tarpeeseen laite, jotta saisi vaimo miehestään mieleisensä tehdä.

 2. Kuin tilauksesta tämä arvonta 🙂 Toivoisin voittavani tämän, koska mieheni näyttää lähinnä kodittomalta, eikä coolilta ja modernilta mieheltä joka sporttaa, ah niin muodikasta, facial hairia.

 3. Mä olen pstanut miehelleni vaikka ja kuinka monta partalaitetta. Mikään niistä ei ole kelvannut…mikä vika on tarjoustalon tai lidlin koneissa muka?! 😀 vøisimpa antaa sille kerranki kunnon koneen 😀

 4. Mun läheinen on maannut sairaalassa nyt kohta kaksi kuukautta. Sairaalassa ei kummoista huolenpitoa naamakarvoituksesta pidetä ja kahdessa kuukaudessa tuo karvoitus on kasvanut aika hurjaksi. Läheiseni ilahtuisi varmasti kun veisin sille tämän trimmerin ja hän saisi sillä itsekin vähän siistittyä naamaa. 🙂

 5. Mun miehellä parta alkoi kasvaa vasta kolmekymppisenä. Liekö testosteronin määrä lisääntynyt tarpeeksi vasta minun tavattuaan, mene ja tiedä 😉 Mutta nyt kun vihdoin on mitä trimmata, tyyppi ansaitsisi parhaan mahdollisen vekottimen siihen hommaan.

 6. Ah niin armaalla miehelläni hajosi edellinen trimmeri, joten nyt hänen partansa on joko ylipitkä ja ilman mallia (=tyyliä joulupukki) tai sitten ihan sileä höylällä vedetty (=tyyliä pikkuvekara). Minusta hänelle sopii parhaiten sellainen sopivan pituinen (tarkkaa :D) ja trimmattu, ja taitaa hän itsekin olla samaa mieltä 😉 Ollaan molemmat opiskelijoita, joten otettaisiin laite ilomielin lahjana!

 7. Voi hemmetti! Tän hätähuudon takia myöhästyn vaikka töistä. Itelle ei osaa niinkään koskaan vaatia mitään, mutta MUN MIES TARVII TÄN! Puhetta on ollu varmaan parin vuoden verran, mutta siinä se pidentyessään punaseks muuttuva parta vaan kasvaa kasvamistaan. Huh, kylläpäs ihan kiihdyin innosta! Kiitos ja hyvät päivänjatkot 😀

 8. Merikarhu in my bed, do I need to say more? Milloin on pitänyt parta käydä kaverilla ajamassa, joka ”ei olekaan ollut kotona” ja milloin parturissa unohtanut pyytää siistiä, joten jäänyt hoitamatta. Huikeeta olisi, kun saisi pamauttaa laitteen käteen ja haistattaa pitkät kootuille selityksille, ahdistaa mies valvovan silmän alla peilin eteen ja joutuisi kerrankin hiukan nyörtymään edessäni 😀

 9. Haluan voittaa trimmerin, jotta voin lahjoittaa sen avopuolisolleni. Hän aloitti Movemberin, harmi vaan ettei viikset pue häntä lainkaan. Nyt haluan pelastuksen tilanteeseen, jotta pääsisin viiksistä eroon uuden trimmerin avulla kenties..

 10. Miehelläni on epäluonnollisen nopea ja tuuhea karvankasvu ja hän on oikeasti karvainen kuin tuo kuvan gorilla…. lukuunottamatta päälakea. Niinpä, tarvitaanko enempää perusteluja?! Epätasapainoinen karvaisuus kuriin!

 11. Voiko sillä trimmata muutakin karvapeitettä parran lisäksi? Ei se riitä, että pelkkä naama siistitään…

  • Hehe, eiköhän sillä muutkin karvat katkea 😀

 12. Siinä on kone tiukilla nykyään kun ajelee lapaluista lähtevän karvoituksen päälaen kautta pois. Pikkunen parta väpättäisi herralta ilosta kun akkua riittäisi samalla parran siistimiseen.

 13. Mä ilosta trimmaan, mä surusta trimmaan, mä trimmaan – ihan muuten vaan. Karvaa on liikaa kaikkialla paitsi siellä missä pitäisi, päässä ja säärissä – miten se meni? En etsi hiustenajokonetta siihen toimii Gillette ( mainos huom.! ), en etsi säärikarvakonetta, etsin partatrimmeriä, sillä parta ei pahoille kasva!

 14. Minäkin toivoisin voittavani trimmerin miehelleni, jolla on iänikuinen partakone käytössä. Ehkä tämä uusi leikkaisi myös ne tupsut, jotka AINA jäävät kaulaan huonon ajotuloksen vuoksi 🙂

 15. Mikään ei ole miehekkäämpää kuin maastaveto, paitsi ehkä maastaveto parralla. Mutta ei sitä liian resusena kehtaa kylillä liikkua. Trimmerillä laittaisin naamakarvat riviin, vaimokin tykkäis.

 16. Naama se on joka naurattaa. Mutta ei mun naama perheen kauniimpaa osapuolta. Ei ole hyvä siloposki koska seuraavana päivänä on jo sänki joka kuulemma raapii niin ettei suukkoa saakutti mies saa (ja minähän en hitto soikoon joka päivä jaksa naamaani hinkata). Eikä ole hyvä liian pitkä parta joka sekin on pahasti tiellä ja kuulemma hirveän risukasan näköinen. Myönnän kyllä itsekin, että karsealtahan se näyttää, mutta kun ei ole kunnon trimmeriä millä sopivan mittaiseksi ja siistiksi leikata. Jotenka minä pyydän tätä vekotinta avuksi ja pelastukseksi parisuhteen suudelmien vähyyteen. Voisihan tuon vaikka kääräistä rouvalle lahjapakettiin jouluksi 😉 Vaan taitaa ehkä toivoa kuitenkin jotain muuta lahjusta

 17. Tosiasiahan on että peiliin katsoessa on näky sama kuin omaa peenistä ihmetellessä: maan vetovoima vetää puoleensa, molemmat yhtä ryppyisiä ja kauhea karvatoppa juuressa. Toiseen näihin ei trimmerillä uskalla pidellä mutta jos tuohon naamakarvotukseen kokeilisi niin erottaisi vaimokin terot toisistaan eikä aina kehuisi kavereille että mun miehellä on puhuva penis. Tästä jos pääsisin eroon kyseisellä vekottimella niin olisin kiitollinen.

 18. Itse en niinkään parranajokonetta tarvitse, mutta miehellehän tämä olisi oivallinen lahja. Movember on menoillaan ja mieheni naama alkaa näyttää päivä päivältä karvaisemmalta ja etenkin viiksekkäämältä. Marraskuun loputtua hän voisi uuden karhealla vehkeellä sitten ajella naamakarvat pois ja tyttöystäväkin olisi taas tyytyväinen 😉 nim. ”viikset on plussaa, ne kutittaa kun pussaa”. Not 😀

 19. Toisin kuin muut, minä en lahjoittaisi tätä miehelleni (onnellisesti avovaimon kanssa kimpassa, eikä tarvetta juuri vaihtaa mieheen :D). MInulta löytyy jo yksi partakone (vanha perintökalu Philips), jonka kanssa parran ajaminen on kivuliaampaa kuin kiveksille potkiminen. Tämä kyseinen vekotin on niin vanha, ettei siihen tahdo lyötyä enää uusia teriä ja tämän takia kone toimii ikäänkuin surkea epilaattori… Jos jollain on masokistin vikaa niin voin luovuttaa vanhan koneen vaihdossa 😀 Toisaalta sitä on välillä kiva lainata kavereille 😀 Parran ajaminen on aina yhtä ihanaa!

  Toisena koneena löytyy trimmeri jonka merkkiä en muista. Laite on oikein kätevä koska sen voi ottaa mukaan suihkuun ja sheivailun voi tehdä samalla, kun salin jälkeen oksennus kurkussa makoilee suihkun lattialla. Toki tässäkin tapauksessa tuo oksennusrefleksi unohtuu siinä vaiheessa, kun trimmeri ottaa ja tarraa karvoihin kiinni. Suunnittelijalla itsellään ei tainnut olla partaa (tai muitakaan karvoja) sillä laitteen teristä on tehty niin pienet, että paksumpi karva jää terien väliin jumiin ja repäisee mukavasti ihon rikki samalla. Siinäpä sitten tiukan kyykkyreenin jälkeen selität avokille, miksi kävely ei onnistu ja hanuri vuotaa verta 😀 Toisaalta näin talven alla karvoista on hyötyäkin–> ei tarvi pitää kalsareita, joten talven ajan tuota sheivailua voisi rajoittaakin. Mun tapauksesa jutut tuppaa olemaan persiistä ja jos lisätään, että naamakin näyttää siltä niin en tiedä tuoko uusi huippuhieno trimmeri pelastusta…Mutta ei se ainakaan huonommaksikaan voi mennä 😀

  Vanha kunnon Gilleten kuokka on mun käsissä hengenvaarallinen. Oon niin tapaturma-altis, että verisiä haavoja tulee pelkästä imuroimisesta…en tohdi kuokalla alkaa naamaani raakaamaan! Jos yhtään ajattelet mun turvallisuutta niin tämä laite kuuluisi mulle! 😀

  Kiitos huipusta blogista Metallisydän!

 20. Täällä nyt on saanut lueskella kuinka pariskunnan jompi kumpi osapuoli havittelee laitetta itselleen, jotta saa oman tai puolison naamavärkin kondikseen.
  No mää tarvisin tän laitteen jo siitäkin syystä, että olis mahdollisuus saada naamaria siihen kuntoon jotta naiset vois kiinnittää edes huomiota. Kokeilin just sitä toista ääripäätä että karvaa olis naamassa sen verran että menisin oikein kivuttomasti Lahden pahimmasta siwa ryöstäjästä. No eipä toiminu kauniimpaan sukupuoleen tää look ja nyt pitäis jotain tehdä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta