Vielä ehdit osallistua 100 euron Six Deuce -lahjakortin arvontaan!

Haluatko sinä ratsastaa fitness-muodin aallonharjalla, ottaa askeleen lähemmäs vakavasti otettavaa fitness-bloggaamista tai ihan vaan treenata tyylikkäissä ja laadukkaissa treenivaatteissa? Nyt siihen on mahdollisuus! Jokaisen Fitness-harrastajan suosikkitreenivaatemerkki Six Deuce on avannut omat nettisivut osoitteessa www.sixdeuce.fi ja nyt sinulla on mahdollisuus voittaa 100 euron lahjakortti tuohon maahantuojan verkkokauppaan!

six deuce

Klikkaa itsesi TÄSTÄ Six Deucen maahantuojan Facebook-sivulta löytyvään kisaan ja saatat olla lähempänä huippumuodikkaita treenikuteita kuin luuletkaan!

Metallisydän

2 vastausta artikkeliin “Vielä ehdit osallistua 100 euron Six Deuce -lahjakortin arvontaan!”

  1. En ole paljon six deuce tuotteita ihmetellyt mutta ne on kyllä mun mielessä ollut! Ja päätinkin nyt et no voishan tuohon osallistua ja katoinkin vähän noitten historiaa että se on perustettu Ames, Iowassa. Ja itse oon juuri nyt vaihto-oppilaana Ames, Iowassa!! En ollut yhtään tajunnut tätä, että jos jtn hankkii ehkä hankinkin sen suoraan täältä 😀 Tälläinen hauska sattuma 🙂
    Tykkään sikana muuten sun kirjoitus tyylistä! Saa aina nauramaan 🙂 Ja lisää babycorneria odotellessa, Onnea prinsenssasta!

    • Mulla ei itellä ole käyttökokemusta kuin Six Deucen paidoista, mutta tuo parempi puolisko kyllä ylistää trikoitakin. Kannattaa siis kokeilla! 🙂

      Uusi babycorner-teksti on tulossa…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta