Movember lähestyy – osallistu kisaan ja voita Gillette Styler!

Kaikki tietävät Movemberin, sehän on se aika vuodesta kun miehet antavat viikosiensä kasvaa ja rehottaa kuukauden ajan. Mutta pitääkö niiden viiksien tosiaan antaa rehottaa ja mitä tämän kaiken viiksivouhotuksen taustalla oikein on?

moustache--large-msg-135215848743

Movember ei ole pelkkää viiksien kasvamisesta vouhottamista, vaan Movemberin taustalla on ihan vakavampaa asiaa. Movember-säätiö on johtava miesten terveyttä edistävä toimija, joka on vuodesta 2004 kerännyt jo yli 409 miljoonaa euroa ja rahoittanut yli 800 tutkimusohjelmaa 21 maassa. Eturauhassyöpä on miesten yleisin syöpä, mutta sen ehkäisemisestä ei ole riittävästi tietoa. Movemberin ympäri vuoden tekemä työ pelastaa eturauhas- ja kivessyövästä kärsivien miesten henkiä ja parantaa heidän elämänlaatuaan.

Movember haastaa suomalaiset miehet kasvattamaan viikset 30 päivän aikana. Ulkonäköä muuttamalla herätetään keskustelua ja lisätään tietoisuutta usein vähälle huomiolla jäävästä aiheesta, miesten terveydestä. Lisää Movemberista ja erilaisista tavoista osallistua tempaukseen voit lukea osoitteesta http://fi.movember.com/

Mens_health_widget4_FI_fi

Mutta entäs ne viikset sitten? Niitäkö vaan kasvatetaan koko marraskuu ja annetaan rehottaa mihin suuntaan tahansa? Ei suinkaan, viiksiä voi kasvattaa haluamaansa muotoon ja tyyliin. Siinä suuri apu löytyy Movemberin yhteistyökumppanilta Gilletteltä. Gillette onkin tarjonnut Metallisydämen blogiin lukijoiden kesken arvottavaksi kaksi settiä Gillette ”Movember” Styleria!

Styler

Ihan mahtava systeemi viiksien trimmaukseen jokaiselle karvoja naamaansa kasvattavalle (ja hyvä vinkki niille puolisoille joita rehottavat viikset ärsyttävät…)

Mutta miten sellainen Styler on mahdollista voittaa?

Helposti. Kerro kommenttiboksiin mikä alla olevan kuvan viiksimalleista miellyttää eniten. Kun Movember on puolivälissä ja viikset rehottavat jo kunnolla, arvon kaikkien vastanneiden kesken kaksi settiä Gilletten Styleria ja voittajat pääsevät siistimään viiksensä (tai puolisonsa viikset) haluamaansa malliin!

viikset

Ja tosiaan, osallistuaksesi sinun ei tarvitse olla mies tai edes viiksekäs nainen, vaan myös hienot ladyt voivat osallistua ja voittaa Stylerin jolla ilahduttaa miestään (ja itseäään)

Ei muuta kuin osallistumaan arvontaan! Ja samalla tietysti myös Movemberiin!

Styleri

Metallisydän

84 vastausta artikkeliin “Movember lähestyy – osallistu kisaan ja voita Gillette Styler!”

 1. Eniten ilahduttaa nuo mallin 12 viikset, ne kun sattuu olemaan jollakin karskilla tavalla hirmu sympaattiset! Vähän keikariviiksien tyyppiset, mutta eikös naiset aina viehätykin vähän kyseenalaisista herrasmiehistä…

 2. Nro 3 sopisi näin naisena naamaani.Ihan nuin pitkiä en ehkä saa kasvatettua mutta ei kauas jää 😉

 3. Numero 3 miellyttää meikäläisen silmää! Päheä kapteeni-koukku staili 😀

 4. Hyi kamala, viikset on mun mielestä epäseksikkäin juttu miehellä! 😀 Jos voitan trimmerin niin miehen viikset lähtee kyllä nopeaa! Mutta kun joku viiksityyppi pitää valita niin otetaan numero 12!

 5. Kyllähän Movember on ehottomasti paras kuukausi vuodesta! Harmi ettei nuita viiksiä muuten hirveästi näe…:D Jos nyt mennään vaikka numerolla 11.

 6. Nro 5, ihan vaan siitä syystä, että mun rakkaalle miehelle ei amisviiksiä kummosempia kasva, miesparka… =D

 7. Jos noista pitää valita niin numero 10 miellyttää eniten, toki voisi kaventaa vielä.

 8. En tykkää viiksistä, varsinkaan mistään muotoilluista! 😀 Yyyh. Jos nyt on kuitenkin pakko valita, niin sanotaan numero 4. Kunnon majavat! 😀

 9. Valitsen numero 10. Oiva lahja ois miehelle! 🙂 Ollaan niin pihejä hankkimaan kaikenmaailman Gillettejä ;D

 10. Miehelläni haluaisin ehkä nähdä viikset numero 3, koska ne voisivat eniten saada naurua aikaan 🙂

 11. Ehdottomasti numero 2: Mr Hercule Poirot!! Poirot-viiksillä ei voi mennä pieleen!

 12. Hyi, en tykkää viiksistä! Eli paras noista mahdollisimman pienet viikset, sanon 8 ! 😀

 13. Malli numero 10 saa minun ääneni. Tyylikäs ja hillitty, mutta samalla miehekäskin! 😉

 14. Jos minulla olisi viikset niin ehdottomasti haluaisin numero 3 mallin, eli kunnon keikarikoukerot 🙂

 15. Numero 1, koska Herculet Poirot. (mikään noista ei kyllä mene ihan yksi yhteen niiden kanssa)

 16. Viikset on todellakin Y-Ö-K. Mutta noista malleista (kun pakko on valita) nro. 12 on paras vaihtoehto.

 17. heheee nro 2 on ehdottomasti paras! siinä olis poikaystävälle haastetta kasvattaa ja muotoilla tollset tässä movemberin aikana 😉

 18. Numero 5 on ehdottomasti kaikista paras! Siinä on vähiten tota karvaa… 😀

 19. Viikset numero 12. Tämän kisan voitto osuisi kyllä niin nappiin. Saisi pistää pukinkonttiin mieluisan lahjuksen ja pysyisi mieskin sitten siistissä kuosissa 😀

 20. Hahhaha 😀 Voi ei! Oon pähkäilly tässä varmaan 5 minuuttia et mikä noista kamalista viiksistä on vähiten kamalin 😀 Sanotaan että 1, mutta tulisi kyllä tarpeeseen tämän kisan palkinto, koska miehellä kasvaa noi sitä vauhtia, että palkinnon avulla saatais ne jatkossakin pysymään poissa!

 21. Kolmonen ehdottomasti! Vaikka en viiksistä juuri välitä, niin jos kolmoset pystyis miekkonen kasvattamaan niin kyllä sitä ylpeä olis! 😀 Eihän tommosista charmikkuuksista yksikään nainen voi kieltäytyä.

 22. Poirot viikset ehdottomasti on parhaat. Taitaa numero 2 olla lähinnä muotoa.

 23. Parhaimmat mallit menee neljän numeron välein. Malli 12 on samalla työpaikalla. Mallin nimi on Himonus€&aja. Malli 8 oli kiihkokansallisen Saksan isä. Mutta malli 4 on lempein kaikista, tuota mallia edustaa pieni mies voittamattomasta gallialaisesta kylästä – Asterix! Valitsen numero 4!

 24. Ehdottomasti nro 2, mahdollisimman luonnolliset jos viikset on oltava. Ja miksikäs ei tämän hyvän asian puolesta. Miehen nykyisen parran tupsun voisikin vaihtaa näihin jos sattuiis voitto osumaan kohdalle 🙂

 25. Kaikessa hirveydessään nro. 3 vie voiton!

  Ja kun miehen naamaa ei meinaa nähdä Movember-viiksien takaa, niin olisi erittäin suotavaa saada naama siistittyä vaikkapa sitten jouluksi 😀

 26. Jos tolla saa mun naaman näyttämään hyvältä ni tahdon vekottimen 🙂
  Nro 12

 27. 1. koska poikaystävä on sitä mieltä ja minä olen sitä mieltä että poikaystävän pensselit vaatii trimmausta 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta