I came, I saw, I Conversed!

Talvi tulee, halusin sitä tai en. Lunta jäätä ja kylmää. Sormet ja varpaat kohmeessa taas puoli vuotta… Vaan ei tällä kertaa! Tänä talvena ei varpaita palele.

Extra

Tänä talvena varpaitani lämmittää ihkauudet, nahkaiset, karvavuoriset Converse Chuck Taylor Hi:t!

Kyllä nyt kelpaa tallustaa pitkin jäisiä katuja, varpaat ei pelele kovemmillakaan pakkasilla, ja mikä parasta, tyylistä ei tarvitse tinkiä ; )

Converse 1

Converse 2

Converse 3

Ja vaikka ne omat varpaat lähimpänä sitä omaa napaa ovatkin, on se mukavaa jos ei muidenkaan varpaat palele. Sari pääseekin tallustelemaan talveen konjakin värisillä Converse Chuck Taylor Bootseilla.

Converse 5

Converse 6

Converse 7

Tulkoon talvi, tulkoon lumi ja pakkanen! Me ollaan valmiina!

.

Mukavat, lämpimät ja tyylikkäät Converset ja vaikka mitä muuta löydät House Of Brandonista ja käyttämällä koodia METALLISYDÄN saat kaikista tuotteista 20% alennusta. Ja mikä parasta, pakettia ei tarvitse odottaa viikkokausia, vaan tilaamasi tuotteet ovat yleensä haettavissa lähipostista jo tilausta seuraavana päivänä!

logo-hob

Metallisydän

7 vastausta artikkeliin “I came, I saw, I Conversed!”

  1. Waude – tälläsethän mä tarviinki. Meneekö näissä koot ihan samalla lailla kun noissa kesäversioissa?

  2. Minä hommasin viime syksynä tuollaiset ja oli kyllä lämpimät. Tosin laitoin vielä paksun pohjallisen kun ei aluksi lämmittänyt tarpeeksi. Ainut miinus oli että kohdalleni oli sattunut maanantaikappale. Nimittäin muovinen sauma kengänpohjasta alkoi ikävästi repsottaa ja kaikki vesi meni siitä sitten sisään. Hetken aikaan kärvistelin ongelman kanssa, saamaton kun olen. Sitten näppäränä tyttönä liimasin pikaliimalla pohjan sauman kiinni ja vesi pysyi kadulla ja jalat lämpiminä =)

    • Joo mä tykkään näistä tosi paljon 🙂 Toivotaan että saumat pysyy kiinni 😀

    • Kyllä sen pitäs toimia toistaseksi 🙂 Kokoja ei varmaan kyllä hirveen pitkään riitä, tolla hinnalla ne menee suhteellisen nopeesti 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta