Fitness-bloggarin tärkeimmät bloggausvälineet + Six Deuce arvonta!

Monet kuvittelevat että fitness-bloggaus on helppoa ja yksinkertaista, sen kun käydään hiukan jumppaamassa ja kirjoitellaan hassuja juttuja nettiin belfieitä vähän väliin lisäillen. Niinhän sitä luulisi, totuus on kuitenkin paljon karumpi. Fitness-bloggaaminen on rankkaa työtä, se vaatii aikaa, omistautumista, suunnitelmallisuutta ja lisäksi myös oikeat bloggausvälineet. Ei fitness-bloggari voi mennä salille rääsyissä tai räpsiä kuvia kymmenen vuotta vanhalla rämällä digikameralla. Ja pitäähän ne jutut sinne nettiinkin jotenkin saada ja kommentteihin vastailla. Minkälaisilla välineillä tämä kaikki onnistuu? Mitä kaikkea fitness-bloggari tarvitsee menestyksekkääseen fitness-bloggaamiseen?

Kuten sanottu, fitness-bloggari ratsastaa aina treenimuodin aallonharjalla, salille ei voi mennä vanhoissa risaisissa verkkareissa ja t-paidassa, vaan treenikuteet on oltava viimeisimmän muodin mukaiset. Salilla on näytettävä hyvältä ja erityisesti salitreenistä otetuissa kuvissa on näytettävä hyvältä. Ja vapaa-ajalla käytetään luonnollisesti uusia peppua muotoilevia housuja jotta peppu näyttää treenatummalta kuin onkaan.

Fixgear6

Fitness-bloggari elää sosiaalisesta mediasta. Blogilla on oltava oma Facebook-sivu ja lukijoiden kanssa on oltava aktiivisessa vuorovaikutuksessa. Jokainen kommentti niin blogiin kuin Facebook-sivullekin lämmittää bloggarin mieltä ja motivoi taas panostamaan kaikkensa seuraavaan kirjoitukseen. Kommentteihin on tärkeää vastata nopeasti ja nokkelasti ja Instagramiin on päivitettävä kuvia riittävän usein. Kaikki tämä hoituu näppärästi huippuluokan älypuhelimella jota ilman fitness-bloggari selviää juuri ja juuri treenin jälkeisen suihkun ajan, ei kauempaa.

Samsung Gear Fit (1)

Huippuluokan fitness-bloggarit (joihin luonnollisesti myös itse lasken kuuluvani) buustaavat älypuhelintaan erilaisilla oheishärpäkkeillä, kuten Gear Fit -rannekkeella, joka ilmoittaa puhelimeen tulevista puheluista, tekstiviesteistä, sähköposteista ja vaikka mistä pitäen Fitness-bloggarin koko ajan tietoisena jokaisesta blogiin tulleesta kommentista ja erilaisista sähköpostiin tulevista kutsuista fitness-tapahtumiin. Sen lisäksi tarvitaan luonnollisesti korkealaatuiset kuulokkeet joiden kautta voi aamun lenkeillä ja salilla treenatessa kuunnella sujuvasti fitness-musiikkia kuten Eye Of The Tigeriä.

Samsung level in

Vaikka fitness-bloggarin aina mukana kulkevassa älypuhelimessa äärimmäisen hyvä kamera onkin, se kelpaa vain arkikuvien ottamiseen. Trendikkäät bloggaajat erottaa taviksista järjestelmäkamera. Alkuun järjestelmäkamera oli vain muotibloggareiden juttu, mutta ajan myötä laatutietoisuus on levinnyt myös fitness-bloggareiden keskuuteen. Nykyisin laatutietoinen fitness-bloggari sommittelee monipuolisista fitness-annoksistaan aina toinen toistaan upeampia ja houkuttelevampia annoskuvia joista sitten nappaa ah-niin-ihania kuvia järkkärillä blogissa esiteltäväksi.

20141008_202751

DSC00074

Koska fitness-bloggarin elämä on niin hektistä ja koko ajan ollaan menossa treenaamaan ja erilaisiin fitness-gaaloihin ja luomukanaloiden avajaisiin tai I love my round butt-messuille, on fitness-bloggarilla oltava aina eväät mukana ettei kavala katabolia pääse iskemään. Siksi yksi tärkeimmistä fitness-bloggarin välineistä onkin sheikkeri, missä kulkee mukana niin palkkari salilla kuin protskudrinkki missä tahansa fitness-bloggari kulkeekin.

20140912_113250

Kiireisestä ja menevästä elämäntyylistä huolimatta fitness-bloggari pitää itsestään ja ulkonäöstään huolta. Kukaan ei halua lukea kulahtaneen ja epäsiistin bloggarin juttuja ja treenivinkkejä. Itsestään huolehtimiseen kuuluu paitsi kuntoilu ja terveellinen ruokailu, myös ihonhoito. Moni fitness-bloggari kertoo laajalti ihoonsa läträämistään rasvoista, voiteista ja jopa kynsilakoista, mutta useimmat vaikenevat ihokarvojen poistoon liittyvistä asioista. Silti jokainen varmasti sheivaa, vai oletko nähnyt montakin karvaista fitness-bloggaria? Olisihan se noloa jos muuten edustavassa belfiessä jostakin raosta tursuaisi karvoja…

20141008_202259

Mitäs muuta se fitness-bloggari sitten tarvitseekaan… Ai niin, onhan se läppärikin hyvä olla olemassa jotta voi niitä höpöjuttujaan sinne blogiin kirjoitella. Harva uskoo kuinka monta tuntia fitness-bloggari viettää päivittäin läppärinsä ääressä Facebookissa surffaillen blogijuttujaan viimeistellen. Läppärin tulee olla laadukas ja varmatoiminen ja nettiyhteyden nopea jotta yhtä aikaa sujuu treenivideon lataaminen Youtubeen, blogitekstin viimeisteleminen ja kuvien muokkaaminen (sen Facebookin selaamisen ohella).

20141008_203642

Viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä tulee fitness-bloggarin puoliso, jota ei suinkaan välineeksi voi sanoa vaikka tärkeässä roolissa fitness-bloggaamisessa onkin. Kukapa muukaan ottaa ne lukemattomat ei-peilinkautta-otetut kuvat, huolehtii että bloggarilla on eväät aina mukana, lataa protskut sheikkeriin, ymmärtää bloggarin oikkuja ja toimii ikuisena tukena ja oikolukijana sekä auttaa sheivaamaan ne hankalimmat paikat.

20131229_194004

.

Sitten siihen kaikkien odottamaan Six Deuce arvontaan:

Haluatko sinä huippuluokan fitness-bloggariksi, ratsastaa fitness-muodin aallonharjalla tai ihan vaan treenata tyylikkäissä ja laadukkaissa treenivaatteissa? Nyt se on mahdollista! Jokaisen Fitness-harrastajan suosikkitreenivaatemerkki Six Deuce avaa pian omat nettisivut osoitteessa www.sixdeuce.fi ja sinulla on mahdollisuus voittaa 100 euron lahjakortti tuohon kohta avattavaan maahantuojan verkkokauppaan!

six deuce

Klikkaa itsesi TÄSTÄ Six Deucen maahantuojan Facebook-sivulta löytyvään kisaan ja saatat olla lähempänä huippumuodikkaita treenikuteita kuin luuletkaan!

Metallisydän

4 vastausta artikkeliin “Fitness-bloggarin tärkeimmät bloggausvälineet + Six Deuce arvonta!”

  1. Tulin kurkkimaan joko uusi fitness-sukupolvi on syntynyt 🙂 Näitä Metallisydämen blogijuttuja on aina niin mahtavaa lukea sillä ääneen nauraminen on takuuvarmaa. Tällä kertaa repesin erityisestä tässä kohta ”erilaisiin fitness-gaaloihin ja luomukanaloiden avajaisiin tai I love my round butt-messuille,” 😀 😀
    Kiitos perjantain illan piristyksestä ja tsemppiä odotuksen loppumetreille fitnessbloggarille sekä tietysti myös fitnessbloggarin-puolisolle!

    • Kiitos kehuista 🙂 Odotus on tosiaan loppumetreillä, ihan näinä päivinä vauveli syntyy 🙂 Jänskättää… 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta