Expo weekend!

Se olisi nyt, tänä viikonloppuna. Suomen bodykansan vuoden kohokohta, Nordic Fitness Expo järjestetään perinteiseen tapaan Lahdessa 11.-12.10.2014

Nordic fitness expo

Lahdessa lavalle nousevat kotimaiset fitness- ja kehonrakennuskilpailijat taistelemaan Suomen mestaruuksista omissa sarjoissaan. Mukana on monia konkareita monien vuosien ja monien kilpailuiden kokemuksella sekä ensikertalaisia, joilla kokemusta on vain pari viikkoa sitten käydystä karsintakilpailusta. Jokainen kilpalavalle noussut on tehnyt valtavan työn, taistellut läpi suunnattoman raskaan taipaleen ja tuo rankka matka huipentuu tänä viikonloppuna Lahdessa kilpalavalla. Jokainen lavalle noussut saa olla suunnattoman ylpeä itsestään, tuli sitä mitalia tai ei.

expo6

Viikonlopun huipennus on ammattilaiskilpailu, johon on osallistujia saapunut ympäri maailman. Monia huippunimiä on nousemassa Lahdessa lavalle. Osa heistä saapui hyvissä ajoin Suomeen ja jotkut onnekkaat fanit saattoivatkin päästä todistamaan kansainvälisten huippujen viimeistelytreenejä Lahden kuntosali K&M:llä.

10670214_825715674139741_1164177072728568598_n

Mahtavat ovat myös itse messut. Näytteilleasettajia on valtavasti ja kojut ovat toinen toistaan näyttävämpiä. Tuotenäytteitä ja maistiaisia on jaossa ja huimia messutarjouksia luvassa. Expo on Suomen bodyväen kohtaamispaikka ja siellä on mahdollista törmätä moniin tuttuihin tai tuntemattomampiin alan harrastajiin. Lisäksi monet sekä kotimaiset että ulkomaiset huiput ovat messuilla edustamassa omien sponsoreidensa kojuilla ja faneilla onkin harvinainen mahdollisuus päästä kyselemään heiltä kuulumisia ja treenivinkkejä sekä päästä poseeraamaan yhteiskuviin omien esikuviensa kanssa.

Jari Bull Mentula

Kaikenkaikkiaan mahtava viikonloppu tulossa. Valitettavasti en pääse itse tällä kertaa itse paikalle, sillä uskokaa tai älkää, jotkin asiat elämässä menevät jopa Nordic Fitness Expon edelle. Oman lapsen syntymä on yksi näistä harvoista asioista ja meillä sen aika on niin lähellä että en yksinkertaisesti uskalla ottaa sitä riksiä että missaan synnytyksen ollessani Lahdessa. Ensi vuonna Expoon suunnataankin sitten yhdessä vaavin kanssa : )

Metallisydän

2 vastausta artikkeliin “Expo weekend!”

  1. Mä pääsin useampana päivänä seuraamaan sivusta näiden huippu urheilijoiden treenejä K&M:llä ja voin kyllä sanoa että on motivaatio ollut tällä viikolla huipussaan! Aivan mielettömässä kunnossa on tyypit ja innolla odotankin, että sunnuntaina pääsen katsomaan ihka ensimmäisiä SM kisoja! 😉

    http://pudotus.blogspot.fi/

  2. Jännittäviä aikoja teillä siis siellä kotona. Muista vetää vaan happea aina välillä ja anna toisen osapuolen kiroilut mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos sillä usko pois, hän ei tarkoita sitä mitä ehkä tuskissaan huutaa. 😉

    Tsemppiä molemmille koitokseen, palkinto on jotain niin huikeaa ettei sitä voi käsittää ennenkuin sen kokee. Siinä jää SM-mitalit toiseksi, ihan varmasti. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta