Tämän hetken kunto ja isot kassit

Viimeaikoina on tullut kirjoiteltua paljon fitness-bloggarin elämän monimutkaisista kiemuroista, babynurkkauksen lällyt vauvajutut on lähteneet hyvin liikkeelle, kolmen liikkeen treenit käytiin jo läpi ja nyt vauhtiin on päässyt rääkkitreenit jo kahden lihasryhmän osalta. Kuntokuvia ei kuitenkaan ole liiemmin blogissa näkynyt ja syy siihen on selvä, kunto ei ole esittelemisen arvoinen. Ei se ole sitä nytkään, mutta laitetaan nyt silti yleisön pyynnöstä pieni sneakpeak tämänhetkisestä kunnosta.

20140913_145454

Vaikka neuvolassa tätänykyä tuleekin käytyä suhteellisen usein, ei minun tarvitse siellä itseäni enää punnita, päälle sadassa kilossa kun mennään…

paino

Paino saa edelleen nousta jonkin verran jos on noustakseen, katsotaan sitten joskus keväämmällä onko sinne rasvakerroksen alle jotain jäänyt…

Mutta nyt sitten itse asiaan ja niihin isoihin kasseihin. Kaikkihan nyt tietenkin jo arvasivat että treenikasseistahan tässä on kyse : )

Muutama vuosi sitten metsästin uutta treenikassia eri liikkeistä ja googlasin ympäri nettiä, löytämättä mieleistäni kassia. Lopulta tajusin ratkaisun olevan fitness-bloggarille niinkin ilmiselvä kuin GASP:n treenikassi. Tilaa riittää kaikille fitness-bloggarin hömpötyksille treenikamppeista vaihtovaatteisiin ja dödöstä kosteusvoiteeseen.

20140906_102659

Tällä kertaa siis uuden treenikassin hankkiminen oli edelliskertaista huomattavasti helpompaa, ei tarvinnut etsiä, kierrellä ja googlailla, vaan laitoin suoraan samanlaisen treenikassin tilaukseen Fit4You:n verkkokaupasta. Vaihtelun vuoksi kuitenkin valitsin tällä kertaa toisen värin : )

20140906_103056

Samaan tilaukseen lähti myös saliuskottava GASP:n treenijuomapullo joka eroaa kaltaisistaan kokonsa suhteen, tähän pulloon menee kerralla litra vettä (ja aminohappoja), joten ei tarvitse ihan koko ajan juosta täyttämässä vesipulloa.

20140906_103151

Kyllä nyt kelpaa taas fitness-bloggarin treenata ja kehitellä uusia rääkkitreenejä, uuden tyylikkään treenikassin ja juomapullon myötä saliuskottavuus nousee aivan uusiin ulottuvuuksiin, eikä sitä tiedä vaikka penkkituloskin paranisi…

20140907_114009

Metallisydän

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta