Fitness-bloggarin uudet vaatteet

Kaikki varmasti muistavat tarinan muotitietoisesta keisarista joka halusi uudet trendikkäät vaatteet ja hänet höynäytettiin kulkemaan alasti kaupungilla ja joutumaan naurun alaiseksi. Tämä nyt ei tietenkään mitenkään liity fitnessiä harrastaviin ihmisiin, sillä fitness-väki on sen verran älykästä joukkoa että heitä on lähes mahdoton saada naurun alaiseksi, saati sitten liikkumaan alasti. Paitsi tietenkin jos järjestetään jokin bikinifitness-kisa tai vastaava, silloin kaikki fitness-ihmiset syöksyvät lavalle vaatteita päältään repien. Mutta se on eri asia.

fitness-kolmikko

Silloin kun fitness-ihmiset eivät ole lavalla lähes alasti, ovat he treenaamassa nykyisin niin kovin trendikästä fitnessiä. Ja jos on trendikästä harrastaa fitnessiä, on vielä trendikkäämpää harrastaa fitnessiä trendikkäissä fitness-vaatteissa. Siksipä tämäkin fitness-bloggari hankki itselleen viimeisimpien trendien mukaisia fitness-vaatteita.

Fixgear2

Jokainen ajantasalla oleva fitness-bloggari on varmasti lukenut kompressiovaatteiden hyödyistä salitreenissä, kompressio kun ohjaa pintaverenkiertoa syvemmälle kudokseen… Eihän fitness-bloggari siitä mitään ymmärrä, mutta nuo Fixgearin kompressiovaatteet kun on niin pirun hienoja, piti sellaisia tietysti saada omaankin treenivaatevalikoimaan. Eikä siitä tietenkään haittaa ole jos uudet trikoot tehostaa askelkyykyn peppuakasvattavaa vaikutusta.

Fixgear7

Fixgear4

Fixgear8

Kyllä näillä kelpaa treenata, siinä kalpenevat kaikki muut fitness-bloggarit betterbodieseissaan ja biabrazileissaan kateudesta kun Metallisydän treenaa uusissa FItgear-treenipaidoissaan.

Mutta entäs ne pakarankasvatusta edistävät trikoot sitten?

No tässä!

Fixgear6

 

Fixgear-kompressiovaatteita löytyy Fixgearin nettikaupasta, käykäähän tsekkaamassa! Hieman vakavamielisempää arvostelua seuraa kun (erityisesti paitaosaston) testijakso etenee…

fixgear-logo-jpeg

Metallisydän

14 vastausta artikkeliin “Fitness-bloggarin uudet vaatteet”

 1. ensimmäinen paita näyttää kalsarimatskulta. Just sellaselta, että se on tehty lörpähtäeistä black horsen ukkikalsareista 😀 mut hei fitness on fitness..tai jotain?!
  Mä en ole edes vielä tajunnut ostaa niitä hemmetin neonvärisiä kompressiosäärystimiä, ja nyt sit pitäis olla jo vaatteetkin samanlaisia, nyt oon tiputtu kehityksen kelkasta…. 😀

  • Hehehee 😀 Vai näyttää se kalsarimatskulta 😀 Ei kyllä ihan sellasta ole, vaan hiton hyvän tuntusta ja joka suuntaan venyvää 🙂 Mut joo hei, kyllähän sitä treenais vaikka niissä ukkikalsareissa, koska fitness. 🙂

 2. Tuo lyhythihainen paita on vallan upea mun silmiini. Siinä on jotain uutta, siinä on jotain erilaista. Yes, hyvältä näyttää!

  • Mä tykkään tällä hetkellä eniten tosta pitkähihasesta jonka toinen hiha on sininen ja on muuten musta. Mut aika sairaan siistejä on kaikki 🙂

  • Hehe 😀 No eihän noi yhtä äijämäiset oo kuin kaksraitaverkkarit ja risanen t-paita 😉

 3. Näyttääpäs se mun PT hyvältä ilman vaatteita! ;D Harvemmin sitä noin vähissä vaatteissa näkee. 😉 Ja noi kaks jälkimmäistä paitaa näyttää myös hyviltä, mutta kieltämättä ensimmäisessä on vähän enemmän ”kalsarikeisari” -meininkiä, kuin sitä fitnesiä! ;D

  http://pudotus.blogspot.fi/

  • Höpöhöpö teidän kalsarikeisarienne kanssa! Livenä ihan törkeen hieno paita! 😀

 4. Meinasin joitakin viikkoja sitten tilata vihreenä vielä tuon kokonaan printatun paidan. Siinä olis kunnon turtles-meininki!

  • Joo vois olla aika siisti 🙂 Sitten vaan huivi silmille ja ninjailemaan! 😀

 5. Haha, näköjään en ollutkaan ainoa joka näkee näissä jotain Black Horse -tyylistä. Ekaks katsoin kuvista (ennen tekstien lukemista), että miksi ihmeessä se Metallisydän nyt jotain uutta kalsarimallistoa esittelee. 😀

 6. Mulle tuli (hiihtäjien?!) tekninen alusasu/kerrasto mieleen.. et kai sekin tuonne kalsariosastoon menee, sori 😀

  • Ei käy! En suostu!

   Hyväksyn ainoastaan Faceen tulleen kommentin jossa sanottiin mun muistuttavan He-Man hahmoa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta