Syksyisiä muotikuvauksia

Niin sitä vaan syvällä fitness-bloggarin sisällä piileskelevä muoti-bloggari taas nousi pintaan eräänä alkusyksyn kauniina iltana. Ei siinä muu auttanut kuin napata kamera ja kuvaaja kainaloon, kuvausassistentti köyden päähän ja lähteä räpsimään hiukan kuvia…

DSC00002

Vaikka rakastan kesää ja hellettä yli kaiken, on syksyn tulemisessa oma hienoutensa. Tykkään vaatteista ja kun koko kesän on pukeutunut shortseihin ja t-paitoihin, on mukavaa päästä taas pukeutumaan farkkuihin ja neuleisiin.

DSC00012

Jonkin aikaa tallusteltuamme löytyi kiva ranta ja laituri missä napattiin muutama tyylikäs ja edustava muotikuva Metallisydämen muotinurkkaukseen.

DSC00013

DSC00022

DSC00018

DSC00025

DSC00035

Ja lopuksi lähdettiin hiukan ajelemaan huvipurrellani…

DSC00031

No ei oikeesti! Kuvaamisen jälkeen tehtävästään erinomaisesti suoriutunut kuvausassistentti palkittiin peuhaamishetkellä.

DSC00041

DSC00045

DSC00048

Muotikuvauksen kuteet Jack & Jones. House of Brandonissa mahtavat valikoimat erilaisia neuleita kylmenevään syksyyn, sieltä tuo kuvissa oleva neulekin on peräisin… Muistakaa käyttää hyväksenne alekoodi, koodilla METALLISYDÄN kaikista tuotteista -20%

Vaikka mitä kivaa myös naisille, käykää tsekkaamassa!

neuleet etusivu

ROTSIT

Metallisydän

2 vastausta artikkeliin “Syksyisiä muotikuvauksia”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta