Pulla uunissa

Kuten tarkkaavaisimmat blogin seuraajat ovat ehkä jo rivien välistä jossain vaiheessa ovelasti lukeneet, on meille tulossa vauva.

metallivauva

Se tarkoittaa sitä, että Metallisydämen vakavamielinen treeni- ruoka- lisäravinne- muoti- lifestyle- fitness- mikälie- blogiin tulee jatkossa uusi uottuvuus, Metallifaijan babynurkkaus. Babynurkkauksessa käsitellään vauvan odotusta ja vauvaperheen elämää ensikertalaisen isän näkökulmasta.

20140904_195024

Vauvan tekemistä en lähde sen kummemmin tässä kuvaamaan, se varmaankin on jokaiselle lukijalle tuttua puuhaa ja jos ei ole, kannattaa siitä kysyä tarkemmin omalta äidiltä tai isältä. Lähdetään Metallisydämen babynurkkauksessa liikkeelle siitä eräästä ihan tavallisesta maaliskuisesta maanantai-päivästä joka muutti elämäni…

tutti

Oli ihan tavallinen maaliskuinen maanantai, siinä sitä istuin olohuoneen sohvalla ja selailin tapani mukaan kännykällä maailman tärkeitä tapahtumia internetin ihmeellisestä maailmasta. Vähänpä osasin odottaa että se maailman suurin uutinen ei löytyisikään Iltalehden nettisivuilta tai Facebookista… Olin juuri syventynyt lukemaan jotain turhanpäiväistä Facebook-päivitystä Sarin tullessa vessasta. Ihmettelin hymyä Sarin kasvoilla, mutta olkiani kohauttaen jatkoin uutisen lukemista. Puhelin meinasi pudota käsistäni kun Sari viereeni istuessaan kuiskasi korvaani uutisen joka muutti elämäni yhdestä iskusta, tai pikemminkin yhdestä viivasta. ”Meille tulee vauva”. Vauvaa oli perheeseemme toivottu jo jonkin aikaa ja pari kertaa oltiin oltu jo melko varmoja että toukka olisi saanut alkunsa. Luulisi siis että olisin osannut valmistautua tuohon toivottuun uutiseen. Se iski kuitenkin lävitseni kuin sähkövirta. Teki mieli pompata pystyyn ja tanssia, MUSTA TULEE ISÄ! Jätin kuitenkin hillittynä ja rauhallisena ihmisenä tanssimatta ja tyydyin hyppimään tasajalkaa ja halaamaan Saria, ihanaa!

Sari esitteli minulle tekemänsä raskaustestin, jossa aivan selvästi näkyi viiva, siitä ei ollut epäilystäkään, viiva näkyi aivan yhtä selvästi kuin tikun päässä vielä olevat pissatipat. Meille tulee vauva. Meille tulee vauva! Hoin tuota ihmeellistä lausetta mielessäni. Olin onneni kukkuloilla, mutta samalla kauhuissani, minusta tulee Metallifaija, minun pitää opetella vaihtamaan vaippa…

Metallisydän

36 vastausta artikkeliin “Pulla uunissa”

 1. Voi vitsit, onnea! Ekaa kertaa kommentoin, vaikka sun blogia kyllä luen. Ei näin ison jutun jälkeen voinu vaan poistua sanomatta mitään. Mahtava uutinen 🙂

 2. Metallivauva!! <3 Oi että! Suurimmat onnittelut!!!!

  Mä ajattelinkin että kenellä on seuraava "portaalivauva" mut ei tullut mieleen et se ois joku teistä kundeista! Hah! Hauskaa 🙂
  Oikein ihanaa matkaa isyyteen! Mukava saada blogiin vauvanurkkaus!

  T. 5 viikkoisen sinappikoneen äiti

  • Kiitos kiitos 🙂

   Mielenkiintoinen matka on tosiaan edessä 🙂 Sun juttuja ollaankin mielenkiinnolla seurattu 🙂

 3. Lämpöiset onnentoivotukset tulevan perheenlisäyksen johdosta! Toivottavasti saamme lukea tulevaisuudessa kuinka isä yhdistää vauvan hoidon ja punttisalin. Siellä se varmaan sitterissä tyytyväisenä katsoo kun isi tekee kovaa treeniä! Ja treenin välillä täytyy tietysti syöttää pienokaista tuttipullosta 😉

  • Kiitos 🙂 Kyllä tässä varmaan pitää alkaa kysellä saako vauvan tuoda sitterissä salille… ja ainahan voi tehdä Metallifaijan kotitreeniä vauvan kanssa 🙂

 4. Onnea <3 Muista sit raportoida raskausvatsan kasvamista, synnytyksen jälkeistä kondista sekä vauvakiloista eroon pääsemistä , niinku kunnon fitnessbloggaaja ainakin!

  • Joo aikamoinen vauvamasu mulle on jo kasvanu… Kyllä tässä fitness-bloggarin vauvataivalta seurataan vaiheittain 🙂

 5. Vitsit kun tuli ihan tippa linnssiin :,) Mua liikuttaa aina nämä tarinat kun ihmiset saa tietää että kaivattu vauva on vihdoin tulossa. Itse olen vankkumaton vela (vapaaehtoisesti lapseton), mutta se on aina niin mahtavaa kun ihmiset jotka lapsia haluaa niin myös saakin niitä 🙂
  Kun taas sellaiset ”hupsistakeikkaa, kävi vahinko, mutta kai tämä tästä” -tyyppiset lapsensaantitarinat kuulostaa vähän surullisilta.
  Metallifaijan babynurkkauspostaukset kuulostavat myös mielenkiintoisilta, varsinkin jos kirjoittelet niitä aina pettämättömällä kieli poskessa -tyylillä 🙂

  • Sama kirjoitustyyli pysyy, oli kyse sitten kovasta treeniohjelmasta tai kakkavaipoista 🙂

 6. Hurjan paljon onnea pikku toukan odotukseen! Mukavaa saada tosiaan kuulla, miten sinappikoneen ja isukin päivärytmi ja treeni menee tästä mullin mallin! 😉

  • Hehehe 🙂 Saattaahan tuolla sinappikoneella jonkinlainen vaikutus olla isukin päivärytmiin… 😀

 7. Onnea, vauvauutiset on aina yhtä ihania 🙂

  Löysin vasta tänään sun blogin ja jäin heti koukkuun, mahtavia kieli poskessa kirjoitettuja juttuja, kiitos! Mä olen itse miettinyt, että en oikein sovi tähän nykyajan fitness-muottiin, kun liikun vain oman hyvän oloni vuoksi, en juo palkkareita tai syö fittipatukoita, rasvaakin käytän ruoanlaitossa jne.

  Mutta sun blogin juttujen vuoksi tuli sellainen olo, että ehkä se ei olekaan niin tarpeellista, näinkin voi tehdä 🙂 Yhtäkään belfietä tai selfietä en ole koskaan ottanut, mutta muotilajia crossfittiä kuitenkin harrastan, se annettakoon anteeksi. Se on vaan niin kivaa, kun hiki valuu suorana treenin jälkeen 🙂

  • Kiitos 🙂

   Elämää ei saa ottaa liian vakavasti ja sama koskee liikkumista ja jopa fitnessiäkin 🙂 Elämä on paljon mukavampaa kun hiukan löysää sitä pipoa ja ottaa huumorin mukaan 🙂 Jos ei parsa maistu, niin mikä pakko sitä on itku silmässä mutustaa 🙂

   Mutta hei, se crossfitti kannattaa kyllä vaihtaa niihin belfieihin! 😀

 8. Onnea! 🙂 Metallivauva saa varmasti mahtavan Metallifaijan, jolla on muskeleiden lisäksi sydän paikallaan 🙂

  • Muskeleista en niin tiedä, mutta sydän täynnä rakkautta löytyy kyllä 🙂

 9. Joko saa osallistua sukupuoli/nimi -kilpailuun jossa on palkintona mahtavia tuotepalkintoja?

  • Olisko sopivia aiheeseen liittyviä tuotepalkintoja kakkavaipat tms? 😀

 10. Katoin jo kesäkuussa yhdestä postauksesta onko pulla uunissa :). Mut onneksi olkoon! 🙂

  • Joo kyllä tarkkaavainen lukija on varmasti hieman enemmän tai vähemmän selkeitä viitteitä aiheeseen liittyen saattanut bongata kaiken muut höpöhöpön joukosta 🙂

 11. Jossain postissa tais vaunut vilahtaa joo, huikeesti onnea tulevaan! Millon olikaan laskettu aika.? Tääl ootellaan jo toista murkulaa jota raahataan salin lapsinurkkaukseen kun isi boddaa..:D

  • Siellä ne tosiaan joskus vilahti 🙂 Marraskuun alussa pitäisi Metallisydämestä kuoriutua Metallifaija… 🙂

 12. Ihana kirjoitus!
  Onnea <3
  Tänne ei tullut yllätyksenä, nimin. tarkkaavainen stalkkeri 😛

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta