Fitness-bloggarin lepopäivä

Kaikki me tiedämme että fitness-bloggarin arki koostuu treenaamisesta, treenikuvista, fitfoodista, ruokakuvista, selfieistä, belfieistä ja seuraavien treenien suunnittelusta. Fitness-bloggarin arjessa kaikki pyörii enemmän tai vähemmän treenaamisen tai siihen liittyvien juttujen ympärillä. Mutta millainen on fitness-bloggarin lepopäivä?

20140802_192232

Aamulla herätessään fitness-bloggari pomppaa energisenä pystyyn, nappaa peilin kautta aamukuvan ja hihkuu: uusi ihana treenipäivä edessä! Kunnes muistaa että tänään olikin vuorossa se kauhulla odotettu lepopäivä, ja lysähtää takaisin istumaan sängyn laidalle, ei olekaan kiire mihinkään, ei treenaamaan, ei lenkille, edes luomuaamupuuron valmistuksella ei ole kiire… päivältä on kadonnut tarkoitus, ilo on poissa. Lepopäivänä ei sekoitella ihkuja palautusjuomia, ei tehdä askelkyykkyä eikä oteta kuvia peilin kautta kasvaneesta pakaran kaaresta…

20140802_105551

Hitaasti fitness-bloggari kerää itsensä. Pakko se on saada lepopäiväkin jotenkin kulumaan. Aamu alkaa hiljalleen, puuroa haudutetaan rauhassa ja lehteä luetaan kerrankin ilman kiirettä. Katse harhailee aina välillä lisäravinnekaapin suuntaan, treenilaturi maistu jo suussa ja tekee mieli päivittää facebokiin jotain treeniin liittyvää. Sinnikkäästi fitness-bloggari kuitenkin torjuu kaiken treenaamiseen liittyvän mielestään ja keskittyy sanomalehden sarjakuva-osioon.

20140802_105654

Päivä tuntuu tuskallisen pitkältä, jotain pitää keksiä… Jos lähtisi vaikka pienelle juoksulenkille… Ei, lenkit ei kuulu lepopäivään! Lepopäivän tarkoitus on antaa keholle lepoa ja aikaa palautua raskaiden pakaratreenien jälkeen. Lenkin sijaan Fitness-bloggari päättää lähteä maauimalaan ottamaan aurinkoa ja ehkä pulahtamaan hetkeksi altaaseen. Se vasta onkin hyvää ohjelmaa lepopäivälle, voi levätä viltillä ja esitellä ahkerasti treenattuja gluteus maximuksia muille auringonpalvojille… Ei siis muuta kuin eväät kasaan ja aurinkoa palvomaan!

20140802_110847

20140802_120719

Eväät ovat tärkeässä osassa fitness-bloggarin arjessa. Oli sitten treenipäivä tai lepopäivä, fitness-bloggari ei poistu kotoa ilman riittävää tupperwarepurkki-arsenalia ja ainakin kahta sheikkeriä. Lepopäivänäkin on turvattava riittävä ravintoaineiden saanti, lepopäivänäkin keho tarvitsee säännöllisesti ravinteita jotta siitä saadaan kaikki hyöty irti. Lepopäivänä ei kuitenkaan saa edes ajatella aminohappoja, kreatiineja beta-alaniineja ja muita erikoislisäravinteita muistuttaa fitness-bloggari itseään siemaillessaan proteiinidrinkkiään, lepopäivänä pitää antaa päänkin levätä.

20140802_124148

Aurinkoa palvottuaan, tupperware-kipponsa tyhjennettyään ja samalla kolmatta kertaa tämän kesän aikana kaljunsa poltettuaan fitness-bloggari palaa kotiin. On jälleen ruokailun aika. Fitness-bloggarille säännöllinen ruokailu ja terveellinen ruoka on kuulunut elämään niin monta vuotta että asiaa ei tule sen kummemmin edes ajatelleeksi. Kuola valuukin fitness-bloggarin suusta vain ja ainoastaan herkullisen luomujauhelihan tuoksun takia, muun perheen Hese-aterioilla ei ole sen kanssa mitään tekemistä, ne eivät kuulu fitnessiin.

20140802_182442

Ruokailun jälkeen fitness-bloggari siirtyy sohvalle lueskelemaan kirjaa. Ei tietenkään ihan mitä tahansa kirjaa, vaan luonnollisesti jotakin laadukasta fitness-kirjallisuutta. Tällä hetkellä fitness-bloggarilla on työn alla teos Lääkkeet ja lisäravinteet urheilussa. Kirja on hyvin mielenkiintoinen, sillä ei ole mitään tekemistä sen kanssa että silmät painuvat väkisin kiinni…

20140802_183950

Levossa lihas kasvaa, muistuttaa fitness-bloggari itseään herätessään ansaituilta päiväuniltaan. Pursutessaan energiaa yliaktiivinen fitness-bloggari päättää lähteä koiran kanssa lenkille, mutta ihan pienelle vain ja rauhalliselle, lepopäivänä kun ei saa urheilla. Mukava on kuitenkin nuuskia koiran kanssa raikkaita kesätuulia ja nauttia viilenevästä illasta. Rauhallinen kävely sitäpaitsi käy hyvin palauttavasta liikunnasta pakaralihaksille, kunhan vain malttaa olla tekemättä askelkyykkyjä lenkin varrella…

20140802_201559

Illalla fitness-bloggarille alkaa taas nousta hymy huulille, lepopäivä alkaa olla ohi ja huomenna pääsee taas treenaamaan! Sitä ennen fitness-bloggari kuitenkin suorittaa päivän tärkeimmän askareensa, naputtelee tietokoneelle uuden blogi-kirjoituksensa jossa kertoo lukijoilleen lepopäivästään.

20140802_184115

Metallisydän

4 vastausta artikkeliin “Fitness-bloggarin lepopäivä”

    • Hehe 🙂 Onhan toi aika inhottavaa… 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta