Metallisydämen lisäravinnetorni auttaa jaksamaan treeneissä myös kesähelteillä!

Kuuma kesä, loma, aurinkorannat ja terassit huurteisine oluineen ja raikkaine siidereineen houkuttavat niin tavallisia kansalaisia kuin kuntosalikansaakin. Kuntosaleilla on autiota ja vain urheimmat (hulluimmat?) vannoutuneet kuntoilijat jaksavat treenata myös helteellä. Hullun hommaahan se on, hiki lentää ja pyörryttää jo siinä vaiheessa kun on päässyt kuntosalin portaat ylös… Kyllähän sitä nyt kaikki täysjärkiset ihmiset nauttivat kesästä ihan muualla kuin kuntosalilla…

20140709_155507

Myös kevään tiukka ruokavalio on alkanut rakoilla ja terveellisiä ruokia korvataan pikaruualla, grillataan herkkupihvejä ja makkaroita tai jätetään ruokailuja kokonaan väliin. Jäätelöäkin on kesän aikana kulunut jo litroittain…

20140711_203936

Itsestänihän en tässä tietenkään puhu, minä treenaan kesällä ihan yhtä kovaa kuin muulloinkin, jäätelöäkin olen korkeintaan maistellut… ; )

Jostain kumman syystä lisäravinnevarastot olivat kuitenkin kesänkin aikana päässeet hieman hupenemaan ja niitä oli tilattava lisää. Tällä kertaa tilasin ns. Metallisydämen perussetin, oman lisäravinnevalikoimani perusrungon.

Kaikki lähtee proteiinista. Sekoittelen proteiinijauhoa hieman joka aamu puuron sekaan ja hörpin ainakin yhden drinkin päivässä välipalana. Varsinkin kesällä jos ruokailut ovat epäsäännöllisiä, on niitä helppo täydentää proteiinidrinkillä.

20140716_174634

Seuraava ja ehkä itselleni se kaikkein tärkein lisäravinne on huippulaadukas palkkari. Laadukas palkkari tehostaa huomattavasti palautumista treenin jälkeen ja taas pääsee nopeammin nauttimaan kesähelteisestä ja autiosta kuntosalista : )

20140716_174539

Seuraava urheiluravitsemuksen peruspilari on aminohapposekoitus. Itse suosin Mannisen EAA+:aa ja hörpin sitä aina treenin aikana treenijuomaan sekoitettuna. EAA+ pitää mukavasti energiatasot koholla ja auttaa jaksamaan kovaa treeniä helteelläkin.

20140716_174544

Näiden tärkeimpien lisäravinteiden jälkeen Metallisydämen lisäravinnetorni saa seuraavan palikkansa niinkin perinteisestä lisäravinteesta kuin kreatiinista. Kreatiini on yksi niistä lisäravinteista joiden teho on todistettu käyttäjäkokemusten lisäksi valtavalla määrällä tutkimuksia. Ihan jo niiden takia kannattaa palkkariin sekoitella mukaan myös annos kreatiinia.

20140716_174550

Viimeinen tämän lisäravinnetornin osanen on treenilaturi MANIA! Olen kokeillut vuosien varrella mielettömiä määriä erilaisia treenilatureita joista osa toimii paremmin ja osa huonommin. MANIA! ei ehkä ole se kaikkein tehokkain treenilaturi, mutta takuuvarma ja toimiva se on. Huomaan kokeilujeni jälkeen palaavani uudelleen ja uudelleen MANIA!n pariin ja pidänkin huolta että MANIA!a löyty aina kaapista.

20140716_174554

Tässä on Metallisydämen lisäravinnetorni joka auttaa jaksamaan treeneissä myös kesähelteillä. Pistäkääpä tekin huippuravinteet tilaukseen Manniselta!

20140716_174603

Metallisydän

6 vastausta artikkeliin “Metallisydämen lisäravinnetorni auttaa jaksamaan treeneissä myös kesähelteillä!”

  1. Aamuisin salilla on vielä sopiva treeni-ilmasto. Herääminen 5.15 on myös kesällä yllättävän mukavaa kun jo (vai vielä) on valoisaa. Autiota on siihenkin aikaan, mutta siitähän itse pidän.

    • Joo onhan se ihan mukava treenata kesällä aamuisin, on varmasti viileämpää. Ite en kyllä silti saa vääntäydyttyä salille tuohon aikaan 😀

    • Jep, 100 kiloa täyttyy ihan lähiaikoina 🙂

  2. Meneekö toi banaanin makuinen hera muka kaurapuurossa? Ite jotenkin kuvittelisin, että maku vois olla melko härö.

    Ite tulee kanssa laitettua joka aamu puuron sekaan heraa, mutta oikeestaan vaan vanilia sopii omasta mielestä sinne sekaan. Joten jääny Mannisen tuotteiden testaus liian vähäsiin makuvaihtoehtoihin herassa. Suklaaherasta tulee liikaa mieleen suklaapuuro, mistä ei oo kun huonoja muistoja.

    • Kokeile joskus, mun mielestä on aika perhanan hyvää 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta