Muodin huipulla – House of Brandon muotikuvauksia

Jo jonkin aikaa syvällä sisälläni on piileskellyt salattu supermalli. Vilauksia on jo nähty Muodin huipulla -sarjan muissa kirjoituksissa ja siellä täällä muissakin blogin teksteissä. Kaunis kesäinen päivä ja House of Brandonista tullut paketti uusia vaatteita saivat vihdoin tuon supermallin purskahtamaan todenteolla esiin Metallisydämen karskin fitness-bloggarin kuoren alta. Ei siis auttanut muu kuin nyppiä kulmakarvat, vahata kalju ja lähteä etsimään sopivaa kuvauspaikkaa.

Paikkaa ei tarvinnut pitkään etsiä, vaan kuvauksellisiin piirteisiini sopiva, karu mutta kaunis tausta muotikuville löytyi Porin Kirjurinluodosta. Kirkas pilvetön taivas ja taustalla tyynenä virtaava Kokemäenjoki loivat oivat puitteet muotikuvauksille. 

House of Brandon (1)

Eipä aikaakaan kun ohjeita alkoi kuulua kameran räpsyessä. ”Ota rennompi asento, älä pönötä tollee tyhmästi” tai ”koita kaivaa sitä herkkyyttä sieltä karskin miehekkään ulkokuoren alta näkyviin!” ja ”Älä nyt itkemään ala kuitenkaan…”

House of Brandon (2)

House of Brandon (3)

House of Brandon (4)

Villakangastakki ja t-paita Brave Soul, vyö Cibo & Baxx (House of Brandon). Housut Jack & Jones (Metallisydämen vaatekaappi)

Jonkin aikaa kun siinä yleisellä sillalla oli kuvattu ja aiheutettu hämmennystä ohikulkijoille, päätettiin siirtyä sivuun ennen kuin koko liikenne ruuhkaantuu nimikirjoituksen pyytäjien muodostaman jonon takia. Faneja karkuun juostessa osui silmiin sopiva paikka hiukan rennommille kuville ja siihen palattiinkin kun innokkaimmatkin fanit oli saatu eksytettyä.

House of Brandon (5)

House of Brandon (6)

Taas tuli ohjeita enemmän kuin ehti noudattaa, ”koita nyt hetki pysyä paikallas” ja ”ei voi olla noin vaikeeta pysyä sen vaijerin päällä!” kannustivat kameran raksuttaessa ylittämään itseni ja kuin ihmeen kaupalla saatiin X-kuva jollaista lähdettiin hakemaan ennen kuin tömähdin turvalleni ruohikkoon.

House of Brandon (7)

Eikä apina tietenkään itselleen mitään voinut, pakkohan se oli vaijereissa roikkumaankin päästä.

House of Brandon (8)

Siihen se riemu sitten loppuikin, teloin nimittäin tuossa vaijereissa temppuillessani jotenkin oikean käden nimettömän. On ihan helvetin kipeä eikä toimikaan kunnolla… Täytyy käydä näyttämässä lääkärille ja kysymässä onko muuta tehtävissä kuin amputaatio…

Käden vammautumisen jälkeen vaihdettiin rooleja ja kuvaaja pääsi kuvattavaksi.

20140615_184436

20140615_184851

Noin, eihän se niin vaikeaa ollut löytää sitä herkkyyttä, vai mitä?

20140615_184100

Maksimekko Vero Moda (House of Brandon), Farkkutakki ja huivi Vila (Sarin suuri ja täysi vaatehuone)

Ja koska ammattimaisia muotikuvia oltiin supermallista ottamassa, oli meillä luonnollisesti mukana myös kuvausassistentti. Assarilla tuntui riittävän vauhtia ja kiirettä kuvausten aikana…

20140615_194009

House of Brandon (9)

 

Hoitakaapa muutkin itsenne muodin huipulle ja käykää tsekkaamassa House of Brandonin valikoimat, koodilla METALLISYDÄN paukahtaa blogin lukijoille 20% alennus kaikista tuotteista!

Metallisydän

14 vastausta artikkeliin “Muodin huipulla – House of Brandon muotikuvauksia”

  1. ^Voi tuota riemua mikä näkyy assarin kasvoilta kun kuvaukset alkaa olla purkissa =D

    • Joo oli siinä assari iloa ja energiaa täynnä 😀

  2. Rouvan masu näkyy jo kivasti. Meillä ois jo ensviikolla toimituspäivä, mutta eipä ole kuulunut vielä mitään. Tsemppiä molemmille odotukseen!

    • Kyllä se pikkasen pullottaa 🙂 Onnea teillekin tulevan vauvelin johdosta! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta