MusclePro, FitBODY, CrossTraining Magazine – Voita vuosikerta!

Kaikki blogin lukijat varmasti tietävät millaisista lehdistä on kyse kun puhutaan MusclePro:sta, FitBODY:sta ja CrossTraining Magazinesta, mutta esittelenpä ne kuitenkin (esittelytekstit lehtien facebook-sivuilta).

Aloitetaan MusclePro:sta

MusclePro

MusclePro on kahdeksan kertaa vuodessa ilmestyvä tyylikkäästi kuvitettu ja taitettu kehonrakennusta käsittelevä aikakauslehti. MuscleProssa on henkilökuvia tunnetuista suomalaisista ja kansainvälisistä kehonrakennustähdistä ja parhaiden kehonrakentajien harjoitus- ja ruokavalio-ohjelmia. Mestarit antavat aina neuvoja myös aloittelijoille ja lajista kiinnostuneille amatööriharrastajille. Teemana on kehittää lihasmassaa ja voimaa aidoilla oikeiden bodaajien opeilla. Lajiin olennaisesti liittyvää ravinto- ja urheiluravinnetietoutta käsitellään laajasti.

Myös Metallisydän on esitellyt omaa asiantuntemustaan MusclePro:n sivuilla. Ihan selvää ei ole viitataanko Metallisydämeen esittelytekstin ”kansainvälisellä kehonrakennustähdellä” vai ”mestarilla joka antaa neuvoja aoittelijoille”… ; )

20140314_195855

 

Seuraavana FitBODY

FitBODY

FitBODY on tarkoitettu naiselle, joka harjoittelee säännöllisesti kuntosaliympäristössä tavoitteenaan kehon muokkaaminen, voiman kehittäminen, liikkuvuuden parantaminen ja yleiskunnon kohottaminen. FitBODYn lukija treenaa kahvakuulilla, tekee maastavetoja, käy ulkona juoksemassa tiukkoja ylämäkispurtteja ja pyrkii tosissaan kehittämään omaa fysiikkaansa. FitBODY tarjoaa harjoittelun tueksi runsaasti erilaisia helposti omaksuttavia ja hyvin kuvitettuja harjoitusohjelmia. FitBODYn lukija noudattaa rakentavaa ja terveellistä ruokavaliota ja on myös valmis kokeilemaan ruokavaliokirjon uutuuksia. FitBODY antaakin runsaasti erilaisia esimerkkejä hyvän ruokavalion koostamisesta, painonhallinnasta, lisäravinteiden oikeasta ja tuloksia tuottavasta käyttämisestä ja superfoodien ottamisesta mukaan tukemaan omaa ruokavaliota. FitBODY antaa myös vinkit ja ohjeet aktiivisen liikkujan kauneudenhoitoon, rentoutumiseen ja lihashuoltoon.

Vaikka FitBODY onkin suunnattu naisille, ei FitBODY:n selaileminen miehellekään vastenmielistä ole ; )

 

Ja viimeiseksi CrossTraining Magazine

CrossTraining Magazine1

CrossTraining Magazine on tarkoitettu aktiivisesti ja tavoitteellisesti harjoittelevalle miehelle ja naiselle, sisältää informatiivisia ja omaan harjoitteluun helposti sovellettavia ohjelmia, aiheina toiminnallinen harjoittelu, crosstraining, CrossFit, kahvakuulailu, perinteinen kuntosaliharjoittelu ja venyttely/lihashuolto. Lehti käsittelee myös urheilijan ja kuntoilijan ravintoasioita, urheilu- ja lisäravinteita sekä superfoodeja periaatteena jälleen mahdollisuus soveltaa tiedot lukijan omaan käyttöön. CrossTraining Magazine seuraa myös liikunta-alan trendejä ja uutisia sekä kertoo lehden käsittelemien lajien harrastamiseen liittyvistä välineistä ja tuotteista.

CrossTraining Magazine ei ehkä opeta sinulle kaikkea crossfitin koodisanastoa , mutta sen avulla opit varmasti mitä eroa on Crossfitilla ja kuntopiirillä! : )

 

Miten sitten voit voittaa vuositilauksen valitsemastasi lehdestä?

1. Mene Facebookiin ja tykkää Metallisydämen Facebook-sivusta

2. Jaa sieltä löytyvä kilpailupäivitys omalla seinälläsi (muista laittaa yksityisyysasetukseksi julkinen)

3. Kommentoi kyseiseen päivitykseen sen lehden nimi jonka vuositilauksen haluat voittaa 

4. Odota 30.6.2014 asti jolloin arvon tykänneiden ja jakaneiden keskuudesta kolme onnekasta jotka voittavat valitsemansa lehden vuosikerran.

Metallisydän

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta