Muodin huipulla – Six Deuce

Treenivaatteita ei ole koskaan liikaa ja viime viikolla kolahti postista paketti Six Deucen vaatteita. Suurin osa blogin lukijoista varmasti tietää mistä on kyse, mutta tynnyrissä kasvaneille ja muuten vaan tyylitajuttomille tiedoksi, Six Deuce on tämän hetken kuumin fitness-vaatemerkki. Ja tottakai Suomen tämän hetken kuumimmalla fitnessbloggarilla pitää olla Six Deucea päällään.

20140605_110206

Six Deuceen on toki Metallisydämen blogissa tutustuttu jo aiemminkin, mutta tähän mennessä on päästy esittelemään ainoastaan naisten Six Deuce -treenihousuja (Kuvia klikkaamalla pääset aiempiin housuesittelyihin)

Six-Deuce-Fitness-Series-11 Six-Deuce-Two-Toned-7

Nyt odotus on kuitenkin ohi. Pääsen vihdoinkin oikeasti siihen vakavasti otettavien, Six Deuceen pukeutuvien fitnessbloggareiden joukkoon. Tällä kertaa paketissa oli nimittäin Six Deucea myös minulle!

20140603_173709 

Valitettavasti joudun tuottamaan teille pettymyksen, tälläkään kertaa ette pääse näkemään Metallisydäntä tiukoissa ihonmyötäisissä Six Deuce treenihousuissa (ei sillä etteikö ne mulle sopisi…). Housut samoin kuin toppi ja hupparikin oli tarkoitettu Sarille. Viimein pääsen silti itsekin testaamaan onko Six Deuce kaiken sen hypen arvoinen mikä merkin ympärillä on viimeaikoina pyörinyt, Six Deuce on nimittäin tuonut markkinoille myös miehille sopivan treenipaidan, Heavy Series Dry Fit paidan! 

20140603_175957

Sarin aiemmat Six Deuce housut oli ehditty todeta kaikin puolin hyviksi ja upean näköisiksi. Ne eivät hiostaneet, vaan hengittävät hyvin kovissakin treeneissä ja tuntuvat mukavilta päällä. Mutta olisiko tuosta Dry Fit paidasta koviin treeneihin? Se piti testata.

20140605_105048

20140605_110814

Ja kyllä, paita on erittäin mukava päällä eikä todellakaan hiosta kovissakaan treeneissä. Erinomainen valinta varsinkin näin kesähelteillä kun on kuuma ja treenatessa hiki irtoaa. Ei se hype turhaa ole, saa Metallisydämeltäkin lähteä vanhat hiostavat puuvillaiset ja painatuksiltaan halkeilleet Tapout-treenipaidat roskikseen, tilalle tulee muutama Six Deuce lisää : ) Suosittelen kaikille jotka haluavat treenata kovaa hukkumatta omaan hikeensä!

 

Six Deuce vaatteita myy muunmuassa Fit4You ja maahantuojan Facebook-sivuilta löytyy monenlaista kivaa, kuten arvontoja joista voit voittaa Six Deuce vaatteita itsellesi, käyhän tsekkaamassa ja tykkäämässä!

Metallisydän

12 vastausta artikkeliin “Muodin huipulla – Six Deuce”

 1. Tuossahan onkin loistava lahjaidea miehelle. Oikean koon arpomiseksi uskaltaudun kysymään sinun strategisia mittojasi. 🙂

  • Uskon että mies tykkää 🙂

   Mun strategiset mitat on tällä hetkellä 187 cm ja 96 kg ja tuo paita on L-kokoinen 🙂

 2. Makeilta näyttää noi releet!!! Mut miten on noiden Sarin trikoiden laita? Itelläni kahdet samanlaiset ja palautukseen ovat menneet. Pinta nukkaantui yhdessä treenissä, kun tanko vähän kävi reisiin. Samaa oon kuullut todella monelta muultakin…. Mut hyvän näköiset on kyllä!!

  • Joo se herkästi nukkaantuminen on ton materiaalin ”ominaisuus”. Sen edut on upeat värit ja painatukset jotka ei kulu, haalistu tai lohkeile ja se että tuntuu hiton hyvältä päällä. Varjopuoli on sitten se että matsku on aika herkkää, mitään raakoja mavetreenejä ei noilla kannata lähteä tekemään 🙂

   Mutta tosiaan sama homma on muidenkin merkkien samasta matskusta valmistettujen vaatteiden kanssa, se vaan on hiton herkkä matsku :/

 3. Menit ja myit sielusi saatanlle ja aloit mainostamaan ihan tuosta noin vaan treenivaatteita 😀 No eipähän sun tartte enää treenivaatteita ostella 😀

  • Nojaa… ihan olen kaikki vuodet blogia kirjoitellessani kirjoitellut myös treenivaatteista. Millon Gaspista, millon BB:stä, millon ite teettämistäni Metallisydän treenipaidoista ja nyt viimeks noista Tapoutin paidoista jotka osottautu aika huonoiksi. Ei siis ihan uutta tämä treenivaatteista kirjottelu, mikä sinänsä mielestäni jopa osaltaan kuuluu osana treeniblogin teemoihin, jos tätä meikäläisen blogia nyt treeniblogiksi edes voi kutsua 😉

  • No pitäähän sitä takoa, kun ruta on kuumaa 🙂 Mutta kunhan tämä blogi ei vaan mene pelkäksi mainostamiseksi!!!!!!!!!! ”Tein tänään rinta+olkapää treenin, mutta en olisi selvinnyt treenistä ilman nönnöönnöötä! 🙂

  • Mä en selviä enää edes vessareissusta ilman nönnönnöötä 😉

 4. Kiitos vielä vinkistä, syntymäpäiväsankari oli iloinen ja kokokin osui kohdalleen! 🙂

 5. Six Deuce on visuaalisesti kiva. Mutta tuollaisia housuja pitäisi enemminkin myydä muotileggareina, sillä mielestäni treenivaatteiden kuuluu kestää kovaakin kulutusta. Itse olen käyttänyt Röhnnischiä ja Nikea suurimmalti osin, ja kyllä on kestänyt monenlaista kulutusta, hinkkausta ja pesua.

  • Käsittääkseni Six Deuce on vastannut kuluttajien toiveisiin ja uudemmat mallit on nyt kestävämpää matskua, pitäisi olla siis paitsi näyttävät, myös kestävät 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta