Metallisydämen peppu voittoon!

Fitness-lajit on urheilulajeina erinomaisia ja nykyinen fitness-innostus hieno asia. Jokaisessa muoti-ilmiössä on kuitenkin myös omat ei niin hyvät ja jopa naurettavat puolensa. Belfie, eli peilin kautta otettu kuva omasta takapuolesta on mielestäni ehkä naurettavin osuus koko tällä hetkellä villinä vellovaa fitness-buumia. Nyt Body Action Finland on vienyt belfiet ihan uudelle tasolle ja julkaissut Facebook-sivullaan kilpailun parhaasta belfiestä. Nyt joka toinen fitness-tyttö postailee sinne kuvia pepustaan kaikkien ihmisten arvosteltavaksi.

Nyt näytetään kaikille stringeissä pyllistelijöille ja niitä kuvia kuolaaville pitkää nenää ja äänestetään Metallisydämen itseironinen belfie kisan voittoon!

20140503_093321

Kisaan pääset TÄSTÄ. Käy siis etsimässä sieltä tuo tuttu Metallisydämen seksiä tihkuva belfie ja tykkäämässä siitä. Takaan että voiton osuessa kohdalle, menee voittohousut hyvään tarkoitukseen ja saattaa niiden sovittamisesta tihkua kuvamateriaalia tänne blogiinkin ; )

10337721_743339225686790_8260053225540427670_n

TÄSSÄ on vielä Metallisydämen Facebook-sivulta löytyvä postaus aiheesta, käykääpä jakamassa se niin saadaan aikaan kunnon äänivyöry ja Body Actionin jengin leuka loksahtamaan : )

Metallisydän

18 vastausta artikkeliin “Metallisydämen peppu voittoon!”

 1. mua ihmetyttää tässä kilpailussa se, että miks ihmiset tunkee tollasia alastomia kuvia itsestään nettiin.. nehän löytää sit helposti googlesta, ööö, FOREVER?! toivottavasti sun mieskannikat voittaa tän kilpailun! kävin äänestämässä! 🙂

  • Niinpä, ja googlen kuvahaun lisäksi ne sattaa hyvin löytyä erinäisiltä ulkomaisilta sivustoilta hieman arveluttavassa asiayhteydessä…

   Kiitos äänestä 🙂

  • juu eiköhän noi kuvat oo jo ladattu ties mihin.. YEAH IT WAS LIKE TOTALLY WORTH IT. mä toivon ettei noi oikeesti anna pyllyhousuja yhdellekään tommoselle puolialastomalle. O_O

 2. Ei kyllä tarvinnu kattoa muiden ehdokkaiden kuvia, voittaja ainesta ! Äänestetty 😀

  • Kyllä!
   Mä en lähde kisaan ”teen parhaani, katotaan mihin se riittää” asenteella. Mä lähden hakemaan voittoa, mielellään murskavoittoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta