Totuus fitness-bloggarin arjesta

Avataan tällä kertaa vähän sitä, mitä fitness-bloggarin arki ihan todellisuudessa on. Blogeja lukemalla saa helposti sen kuvan että arki on pelkkää ruusuntuoksuista kivakivajeejeetä, aina paistaa aurinko ja kaikki on aina kivaa. Syödään superfoodjauhoista tehtyä puuropaistosta ja se on kivaa, aina treenataan kovaa ja sekin on kivaa. Ja kun ollaan dieetillä, on se raskasta, mutta silti niin kivaa. Mutta eihän se todellisuus ihan sellaista ole…

Aamu alkaa herätyksellä kukonlaulun aikaan. Väsyttää niin helvetisti, mutta noustava on. Raahaudutaan vessaan missä peilistä tuijottaa kaksi isoa silmäpussia. Ei kovin kivaa, mutta jaksettava on. Luomuaamupuuro mikroon ja puolinukuksissa ensimmäinen päivitys Facebookiin: ”Ai kun ihana aamu! Ihana herätä niin pirteenä ja energisenä! Kevät!”

20121208_081839

Kun puuro on valmis, siihen ripotellaan sopivasti mansikoita tai muita ihania marjoja päälle. Mielellään hiukan jotain tattarijauhoa tai soijalesitiiniä lisäksi ja pari viinimarjanlehteä koristeeksi. Sitten otetaan kuva, kuudesta eri suunnasta. Sitten huomataan että ei perkele, eiliset kalsarit on pöydällä, siirretään ne pois ja otetaan uudelleen niitä kuvia. Kun viimein on saatu otettua hyvä kuva, jaetaan se instagramissa hashtagilla #fit4life. Sitten kipataan koko komeus roskikseen ja syödään sitä paahtoleipää ja juodaan kahvia mustana jotta oikeasti herätään.

20140504_101033

Sitten alkaa treenivaatteiden sovitus. Jokaisella fitness-bloggarilla on ainakin kahdeksat erilaiset Better Bodies -housut, mutta vaan kolmet Six Deucet, koska niitä on niin hankala saada vielä mistään. Niitä sovitetaan ja peilataan. Ja etsitään sopivaa trenitoppi-treenihousu -yhdistelmää. Sitten otetaan kamera, mutristetaan huulia, pyllistetään ja haetaan sopivaa kuvakulmaa. Välillä pitää vaihtaa vaatteita koska toppi ei sovikaan yhteen housujen kanssa. Kun viimein on saatu omasta mielestä hyvä kuva, jaetaan se instagramissa. Tällä kertaa hashtagilla #fitnesstraining4life

20140504_095719

20140504_100710

Sitten lähdetään sinne salille. Vituttaahan se, mutta pakko on. Nälkäkin on jo tullut kuvatessa, joten matkalla syödään joku hyvä proteiinipatukka, ne kuuluu fitnessiin. Mitään kunnon treeniä ei tänään jaksa millään tehdä, mutta pumpataan muutama sarja askelkyykkyä ja takapotkua että saadaan hiukan pumppia peppuun. Sitten aletaan taas ottaa kuvia, pyllistetään ja kuvataan peilin kautta. Ja pyllistetään ja kuvataan. Ja saatana kun ei millään saa nyt sitä oikeeta kuvakulmaa, sitä missä peppu näyttää pyöreämmältä kuin se oikeasti onkaan… Lopulta saadaan selkä sopivasti notkolle ja peppu pyllistettua niin että voidaan kuva jakaa facebookissa ja ylistää treenaamisen ihanuutta.

20140503_093321

Sitten pääsee vihdoin kotiin ja tehdään ruokaa. Hauduttamalla valmistetaan jotain niin ihanaa luomutofufileetä ja spirulinakastiketta että! Taas kuvataan valmis annos viidestä eri suunnasta. Sitten maistetaan, yökitään, kipataan roskiin ja tilataan pizza. Niin ja kuva jaetaan facebookissa ja kehutaan luomusuperfoodien terveysvaikutuksia.

20140504_175223

Vaikka ei uskoisi, fitness-bloggarinkin arkeen kuuluu siivoamista ja kaupassakäyntiä. Ne hoidetaan vaivihkaa ja niistä ei facessa huudella, eihän ne ole oikeeta fitness-laiffia, vaan pakollista oheistoimintaa.

Kun kämppä on imuroitu, fitnesstrikootreenihousut ja topit pesty hellävaraisesti kolmessakympissä ja pölyt pyyhitty, päästään vihdoin kirjoittamaan omaa blogikirjoitusta rankasta fitness-treenaamisesta ja sen ihanuudesta, uudesta luomusuperfoodhampunsiemenpannukakku-reseptistä ja miten se maistuu ihan samalta kuin aitokin kun vaan ei ota huomioon vihreää väriä ja tahnamaista koostumusta, tai sitten uusista ihanista Six Deuce housuista ja pepputreenistä, tai mistä nyt sitten kirjoitetaankin. Samalla käydään lukemassa muiden fitness-bloggaajien samanlaisia kirjoituksia ja kommentoimassa niiden ihanuutta ja miten totta ne onkaan, unohtamatta liittää oman blogin linkkiä kommentin loppuun, jos vaikka joku eksyisi lukemaan niitä omiakin juttuja.

20140504_102003

Illalla syödään ehrmannin rahkaa ja otetaan siitä kuva sekä facebookiin että instagramiin jotta kaikki tietää miten kovaa fitnesslaiffi on ja millaisia uhrauksia pitää tehdä kun joutuu luopumaan sipseistä. #nopainnogain #sacrifice

20140504_221843

Sellainen on siis minun päiväni, mites teidän?

Metallisydän

187 vastausta artikkeliin “Totuus fitness-bloggarin arjesta”

  • Kiitos 🙂 On muuten yllättävän vaikeeta…

 1. Taas osuit asian ytimeen! Toihan se totuus onkin koko kulissin takana, vaan suosion saamista. Mahtavaa luettavaa jälleen kerran näin aamusta ja hyvät naurut 😀 Jatka pyllistelyjä!

 2. Kiitos, pissat housussa nauran sun kirjoituksille. On muuten melkoinen taitolaji (myönnän, en osaa!) tuo oikeaoppinen pyllistys 😀

  • Joo kyllä sitä treenata täytyy, hiton hankalaa! 🙂

 3. trikoot käy sulle, oisit vaa menny treenaa ekassa asukokonaisuudessa 😉

  • Sitäkin kyllä harkitsin, mutta päädyin kuitenkin normaaleihin treenikuteisiin 🙂

 4. Facen kautta bongasin blogisi ja viihdyttävää luettavaa 😀 Sopii silti myös muuhun face yms käyttäytymiseen se, ettei niistä arkisista p***a fiiliksistä kovin huudella vaan kiillotetaan pintaa. Joten kiva lukea ihan ”todellista” treenarin arkea, suomennettuna kaiken ihanaihanaa (oikeesti väsyttää, ei jaksaisi) postauksien alta 🙂

  • Niinhän se usein on, että vaan niistä kivoista jutuista huudellaan julkisesti 🙂

 5. No mutta, sullahan on ihan rotusääret! Pääsisi todella hyvin oikeuksiinsa noissa trikoissa 😀

 6. Aivan loistava huumorilla höystetty kirjoitus tähän perään! 😀 Päivään varmaan kuulunut vielä jokin yhteistyökumppanin #ihqufitlife pikapuuron esittely!! Lopussa kiitos seisoo nälkiinnyttämisellä-> PRINGLES-purkkihan se siellä naamioituna pöydänjalkaan ilta mättöä varten :d

  • Olishan siihen päivään voinu vielä jotain mahduttaa 🙂 Vai oli Pringlesit päässy livahtamaan kuvaan 😉

 7. Työkaverit ihmettelevät mille naureskelen 😀 Aika hyvä ja varmastikin totuudenmukainen, hyvät duckfacet XD

 8. hauskaa luettavaa, jatkakaa. katotiinko vinoon salilla kun pyllistelit ja ankkailit?

  • Salilla on totuttu jo mun häröilyihin 😀 Ihmettelis jos en jotain kummallista hääräis 🙂

 9. Haha aiva mahtava :Dd! Pakko oli heti käydä tsekkaa pari blogii ja kyl huomasin noi sun kohdat sielt ja nauroin :’)

  • Vai osu ne jutut niin hyvin kohdilleen 🙂

 10. Mää en kestä……hahaaaaa…..hahaaa…..oot ytimessä. On tää dieetti niin vitun mahtavaa…

  • Ja niin kuvittelin sen olevan piilossa 😉

 11. Asian ytimessä! Se täytyy näiden nuorten fitness naisten treenauksesta sanoa, että maastavedot ja kyykyt näyttävän kuuluvan heidän treeneihinsä kiinteästi. Siitä heille iso kumarrus ja ”respektiä”! Miehet on vissiin niin mukavuuden haluisia, että raskaat perusliikkeet on jätetty vähemmälle, mitä olen sivusta tätä touhua seurannut. Kyykyt ja mavet vaatii luonnetta!
  Iso käsi kaikille salille treenaaville ja punttien kanssa touhuaville, tää on vaan niin pirun mukavaa ja antoisaa touhua!

  • Joo toi on kyllä totta. Monet fitness-neidot treenaa oikeesti kovaa. Vaikka teksteistäni saattaa joku hieman ivaakin löytää, oikeasti olen sitä mieltä että tämä fitness-innostus on hieno juttu!

  • Tänks 🙂

   P.S. Hyvä tuo oman verkkosivun linkki 😀

 12. Miten hitto mä tänne eksyinkin kun nää fitness-jutut ei iske yhtään. Ehkä juuri siks nauroin ääneen kun luin tätä 😀

  • Hienoa että uppoaa myös ei-fitnesskansaan 🙂

 13. Aivan mahtavaa, että eiliset kalsarit voi löytyä kuvassa pöydältä, vahingossa 🙂

 14. Tälläistä lisää, asian ytimessä mennään. Ihan mahtavaa, sait nauramaan, se se vasta taito onkin.

  • Hyvä 🙂 Maailmassa ei ole koskaan liikaa naurua 🙂

 15. Voi että! Mahtava kirjoitus! Ja kuvat!!!! Nyt jaksaa tämäkin pläski jatkaa treenejä. Huomenna taas koko keho salilla ja 6 km lenkki. 😀 kiitti hymykuoppatreenistä!!

  • Tsemppiä treeniin, myös siihen hymykuoppatreeniin 🙂

 16. Ootko varma että fitnesspimut kokkaa aamupalansa yläosattomissa? 😀

  • Kyllä mä aika varma olen… Eikö sitten?

 17. Mä oon näemmä vielä hyvänmatkan päässä oikeasta fitness lifestylestä. Ensinäkään en omista yhden ainutta Better Bodies treenikudetta, en sovittele treenikuteita, kun omistan just ehkä ne kolmet parit jotain mustaa, ihan sama mitä, enkä liikaa kuvaile hanuriani (ennenkuin siinä on jotain kuvattavaa 😀 ), mun aamupuuro on niin rumaa kamaa, etten sitäkään kovin usein somessa jaa (viimeksi tänään duunissa sain kommenttia, että nyt Päivillä on kyl jotain tahnaa, mitä toi on????), juuri koskaan en heitä ruokaa roskiin (se olisi syntistä, syön jo päiväyksenkin ylittäneet sapuskat kaapista 😀 ), enkä syö pizzaa tai sipsejä… hmmm… mulla on siis vielä toooooosi paljon opittavaa 😀 … niin ja salillekin menen aina innoissani 😀

  • No mutta nyt tiedät mihin tähdätä 😉

  • Kyllä. Valitettava tosiasia on että fitnessblogin pitämisestä ei rahaa heru. Pakko se on töissä käydä, mutat ei siitä blogissa silti isommin kerrota, paisti jos ollaan personal trainereita.

 18. Haha 😀 aivan mahtava kirjoitus, romutit nyt kertaheitolla kaikkien mielikuvat huikeista ”bodareista” ja siitä kuinka he jaksaa päivästä toiseen syödä just kyseisiä superfoodeja… mut hei, olet silti itse todella tiukassa kunnossa joten täytyy kai kokeilla ite paahtoleipä-sipsi-kuvaus treeniä 😉 hah!

  • Mahdetaanko mulle olla nyt vihaisia… kuitenkin jotkut useita vuosia luonut noita kulisseja… 😀

 19. Oot asian ytimessä. Näin on tehty ja jatketaan edelleen samalla linjalla (meen just tilaa lisää bb:tä ja deuceja) :D.

 20. Hahhahaaa ihan mahtavaa! Nauroin ääneen kello neljän ruuhkabussissa 😀 😀

  • Oikein! Mitä enemmän iloa ja naurua, sen parempi 🙂

 21. Pakko sanoa et sun blogi on aivan perkeleen hyvä! Ite alan olemaan kyllästynyt niin totaalisesti näihin facebookissa ym. leviäviin ”fitnesskuviin”, jossa on just ja just se kuukaus treenattu ja sitten otetaan jo ennen ja jälkeen kuvia ”painoa +1kg tullut lisää = lihasta!”. Tai sitten nää herutuskuvat salilta huhu.. hyvää vastapainoa tää blogi ja mukava linkittää aina tätä blogia noihin ”fitnesskuviin” 😀

  • Kiitos vaan 🙂 Mä teen parhaani että saan välillä hiukan sörkittyä muurahaispesää teksteilläni 🙂

 22. Siis nyt sä kyllä unohdit ihan kokonaan kaikki ne mainokset, elovenat ja superfoodit hei!! Ja alekoodit helvetin kalliisiin kuteisiin joihin tietenkään mulla ei ole varaa:-)

  Toi perseen kuvaaminen on kyllä kieltämättä huvittavaa, siks mä pidänkin treeniblogeista, elämäntapamuutosblogeista mutta noi fitnessblogit no way:-)

  • Totta, kyllä alekoodi kerran kuussa pitää olla 🙂

 23. Ai niin ja pitk kysyä, et kuna hitto siellä salilla kuvailee näitä ihmisiä kun on niitä posekuvia joka suunnasta? Joko saleille on rekrytty hovikuvaajia?

  • Tottakai, treenikaveri on nykyisin ennemminkin treenikuvaaja 🙂 Ja jos joutuu treenaamaan yksin, voi aina käyttää kameran itselaukaisijaa 🙂

 24. blogeja on monenlaisia niin kuin bloggaajiakin..jokainen saa kai tehä semmosta blogii ku huvittaa?niin kuin sinäkin.jos joku on ”niin Fitnesstä” ni se hälle suotakoon ei se oo keneltäkään pois!ANTAA KAIKKIEN KUKKIEN KUKKIA.kukka se on perunan kukkakin.8)

  • Tottakai saa, eikä tässä nyt siitä olekaan kyse 🙂 Itse olen ehdottomasti sitä mieltä että kaikilla on oikeus olla juuri sellaisia kuin ovat ja kaikki saavat todellakin pitää juuri sellaista blogia kuin haluavat. Minun teksteissäni on aina pilke silmäkulmassa ja tässäkin tekstissä on paljon myös itseironiaa, onhan oma blogini myös pohjimmiltaan ns. fitness-blogi 🙂

  • Niin taidan olla, on näet ihan omakohtaista kokemusta 😉

  • Kiitos, pyrin pitämään jatkossakin jutut samalla (alhaisella) tasolla 🙂

 25. Eksyin ekaa kertaa sun blogiin (tai ylipäätään kenenkään kolmijalkasen!) ja pakko on kyllä jäädä seuraamaan! 😀 Sen verran viihdyttävä postaus! Näitä lisää! 🙂

  Tähän loppuun vielä linkki omaan blogiin, ’jos vaikka joku eksyisi sinne omaan blogiini kommentoimaan’! 😉
  http://pudotus.blogspot.fi

  • Kyllä näihin jatkoa seuraa, pysy mukana vaan 🙂

 26. Tää kirjotus kyllä piristi mun aamua, jopa niitten silmäpussien läpi 😀 Ei vaan pysty lopettamaan nauramista, loistavaa tekstiä! 😀

  • Hienoa 🙂 Tulee hyvä päivä kun sen aloittaa naurulla 🙂

 27. Hahahaha ihan sika hyvä! 😀 itekkin huomannu, että varsinkin nää better bodies trikoot tuntuu nyt olevan kova juttu ja jos semmoset sattuu löytymään ni on jo valmiiksi kauhee bodari. Ja ainakin meiän pikku salilla usein muistetaan myös siitä kuinka hintavat kyseiset housut on.

  • Fitness-pukeutuminen on yksi tärkeimmistä asioista fitnessissä… 😉

 28. Parasta tässä kaikessa on se itseironia jolla herra poseeraa TapOutin paidassa,gaspin housuissa ja lonsdalen uututta hohkaavissa kengissä

  • Hehehee 🙂 Teksteissäni on aina mukana myös hitunen itseironiaa 🙂

 29. Aws, ihastuttavaa. Vähän toistan mitä nuo muutkin kommenteissaan, mutta en sen anna haitata. Ihan mahtavaa, nauroin ja hiukan työkaveri tuijotti, mutta ei se häirinnyt iloani, kun luin tätä tekstiäsi. Kiitos, kaipaan ihmisiä, jotka piristäisivät päivääni hyvällä tekstillään ja sujuvalla hauskuudellaan. Ehkä joskus eksyn tänne toistekkin (:

  • Antaa ihmisten tuijottaa, iloa ja naurua ei ole koskaan liikaa 🙂

  • Mitäs ihmettä? Kaikki tulleet kommentit olen kyllä julkaissut… yhtään ei ole sensuroitu 🙂

  • Höh..
   Ehkä mulla oli treenisuodatin päällä kun salilla naureskelin ja kommentoin kuinka hyvä kirjoitus ja blogi!
   Tuli juurikin yhdeksi suosikkiblogeistani

 30. Todella hauska postaus! En oo aikaisemmin juuri blogiasi lukenut, mutta tämä postaus kyllä varmisti sen, että pakko lukea jatkossakin. Kirjoitat hyvin ja nuo havainnollistavat poseerauskuvat saavat kyllä hymyn huulille! 🙂

 31. Ihan päällikkö kirjotus. Pitää muuten niin pahasti paikkaansa kun olla ja vaan voi! Valitettavaa mutta totta, tai no eihän siinä mitään jos joku tykkää tollasesta kulissipelistä… Mutta ei mulle kiitos! Ja äijälle iso littipeukku 🙂

  • Täytyy ehkä rehellisyyden nimissä sanoa että ei se varmaankaan kaikilla pelkkää kulissia ole 🙂

  • Hehe 🙂 Kyllä sitä harjoiteltiinkin! 🙂

 32. Hahahh, kiitos päivän nauruista! Ihan huippu kirjotus ja täyttä asiaa.

 33. Mies sä olet ihana! Ja poseeraukset päästi kyl muotos hyvin oikeuksiin 😉

 34. Hahaa, tästähän tuli mun uus suosikkiblogi. Montakohan kertaa luin tuon ja aina naurattaa yhtä paljon 😀

 35. Haa, itsekin löysin linkin tänne facen kautta! Mahdottoman hauska teksti ja varmasti täyttä totta 😉 Silti sen verran täytyy sanoa, että onhan se niinkin, että blogin puolella tuodaan sitä inspistä muille, eikä pizzalätyt ja rumat treenikuteet sitä välttämättä toisi. Vaikka välillä sekin puoli on hyvä nähdä, ihmisiä kun ollaan. Se, mikä on feikkiä ja ”kiillotettua pintaa” on sitten asia erikseen.. Itse kuulun niihin ihmisiin, jotka ei facessa huutele muutenkaan, mutta jos huutelee, niin negajuttuja ei koko kaveripiirin tarvitse kuulla. Onko se sitten se kiillotettu pinta?

  • Niinhän se on, inspiraatiota ja vertaistukea muille 🙂 On vaan hauska vetää noita juttuja välillä hiukan yli… 🙂

 36. Ei voi muuta kun tykätä.
  Lähtee samantien jakoon hashtagilla #asiajäbä #presidentiks

  • Sit voiskin tehdä blogikirjoitusen ”Totuus Pressan arjesta” 😀

 37. Kyllä lähti päivä hyvin käyntiin kun peppukuvien kohdalla melkein tukehduin aamukahviini 😀 Mutta näinhän se on, erittäin luxuuria elämää viettää treenibloggaajat. Not. 😀

  Ps. Aamutreenit on persiistä, en kannata.

  • Älä hyvä ihminen tukehdu 🙂

   Ite kyllä tykkään treenata mieluummin aamupäivällä, ihan oikeastikin 🙂

 38. Loistavaa loistavaaaa!!!!! Ihanaa vastapainotekstiä 😀 Mäkin löysin tän sun tekstis FB:n kautta, onneksi!!! Niin hauskaa kun saa nauraa ja huomata noita ns. treenaajien maneereita karrikoidusti 😀 Kiitos ja kumarrus aamun piristyksestä 😉 Jaanpa tekstis FB:ssä edelleen! 😉

  • Onhan tää teksti tainnut jonkin verran tuolla Facebookissa levitä 🙂

 39. Mahtavaa tekstiä. Jos urheilu oikeasti aiheuttaisi ainaisen ilopiikin perseeseen kaikki treenaisi. Koko ajan.

  • Täytyy kyllä rehellisyyden nimissä sanoa että itselläni on lähes aina hyvä fiilis treenata, aniharvoin ei kiinnosta. Ehkä siksi käynkin treenaamassa melkein päivittäin 😀

 40. Haha, hauska 😀 Lohduttavaa tieetää, ettei se fitnesslaiffi olekaan niin ruusuista, ku oon ollu niiiiiiiiiin kade.
  Mistä noi mustat Asicsit? Tahtoisin kans 😮

  • Mä en osannu sitä, pitää harjotella lisää 😀

 41. Mun täytyy tunnustaa, etten näitä juurikaan jaksa lukea. Vaan nyt löytyi poikkeus, loistavaa sarkastista verbaliikkaa! Tunnustan myös, että blondin piti vasiten kokeilla nuita sun poseerausasentoja -eikä siitä naurusta ollut loppua tulla… Kuin sä onnistuit?
  Toinen oma kokemus: jos treenaa ja ottaa siitä kuvia, miksi mä oon aivan punainen, hikinen enkä lainkaan kuvauksellinen, oli pökät sitten mitä hyvänsä. Onko tässä havaittavissa tekniikkavirhe?
  Lisäksi sun ruokavaliolla taidan ryhtyä fitnesspimuksi minäkin…

  • Poseerausta pitää harjoitella ahkerasti 🙂 Sä ilmiselvästi treenaat liian kovaa. Muista että kun on tarkoitus ottaa kuvia, ihan pieni kevyt pumppailu riittää 😀

 42. Jo vuosia blogiasi lukeneena täytyy todeta, että jutut sen kuin vain paranee! Lisää tätä itseironiaa! 🙂

  • Hienoa että jutut menee eteenpäin eikä junnaa paikoillaan 🙂

 43. Ääää aivan paras ja hauskin teksti minkä oon vähään aikaan mistään lukenu!! :–D Mahtia että tämänki joku ossaa käsitellä just tälleen huumorin kautta ja sitte kuitenki osuu asian ytimeen (tai ainakin jotain sinne päin vaikka tämä nyt olikin tämmöne ääritapausesimerkki) koska tuo justiinsa et vaikka bloggareitten elämän saa somessa näyttämään ihan helevetin helepolle ja kadehdittavalle, niin karu totuushan se on, että ei se sitten loppujen lopuksi elämää kummoisempaa ole. Toisaalta jos blogissa kirjottaa yli-ilosia asioita elämästä ni ehkä sen myötä jotku oppii optimistiks (koha ne asiat vaan pyssyy etes josaki määrin totuuden rajoissa eikä yritä huijata ihteensä tai muita) :–)

  • Minusta positiivinen ja iloinen elämänasenne auttaa myös löytämään iloa elämään. Kun ei ota asioita liian vakavasti, on varmasti helpompaa 🙂

 44. Ahhh mitä sarkasmia! Näin otsikon ja ajattelin, että kurkataas nyt miltä miehen näkökulmasta fitnesslaiffi näyttää, kun niin monen muikkelin blogia seurailen. Jeps, hyvältähän se näyttää poseineen ja puuroineen! 😉

 45. Nyt pääsi kyllä kunnon nauru! Ihan huippu kirjoitus, kiitos päivänpiristyksestä 😉 Ja tuo pose noissa tiukoissa trikoissa vaan on niin… ihan kuule fitnessbloggariammattimainen. Ja päälle vielä duckfacet ja kaikki! 😀

 46. Nauroin niin, että tuli kahvit nenästä 😀 😀 Aivan timanttinen kirjoitus!!

 47. Kyllä nauroin ääneen kun tätäkin kirjoitusta luin, kiitos päivän piristyksestä! 🙂

 48. Ei, edelleen juttu saa täällä taloudessa niiiiin suuret naurut että! Harvemmin koukutun kenenkään fitness-blogiin, mutta sun jutut on kyllä jotain kultaa. Mieletön taito pukea oma huumori sanoiksi niin, että (lähestulkoon) kaikki sen ymmärtää. Peukutan myös suuresti uusimmille treenivinkeille, joita olet viimeaikoina viljellyt. Mieletöntä. Tätä blogia lukee muuten myös äitini, joka ei ymmärrä ”fitness-maailmasta” tuon taivaallista.

  • Kiitos kehuista ja kerrohan äidillesi terveisiä! 🙂

 49. *huutonaurua* mä en kestä! 😀 Vähän aikaa sitten vasta eksyny sun blogiin ja tää oli hyvä eksyminen. Tosi hyviä vinkkejä treeniin ja varsinkin vatsat tulee treenattuu lukiessa 😉 kiitos

  • Kiitos kehuista 🙂 Pysy mukana jatkossakin, kaikkea kivaa on luvassa 😉

 50. Heihei, myöhäisherännäisenä blogilukijana. Itse sellaisena ”parin kakaran jälkeen 40 kg ylipainoa, josta höylättiin ensin 20 kg pois ja loput työn alla” -salikävijänä voi vain ihailla sivusta sitä, kuinka omituisesta kankaasta merkkipöksyt ovat, kun kanssanaisihmisten treenistringit paistavat niistä läpi istuessa O.O Kai sekin on joku juttu.

  • Ton takia mä en yleensä käytä lainkaan alushousuja treenihousujen alla 😉

 51. Mä löysin tän sun blogin vasta äskettäin ja olen tykästynyt. Kirjoitat asiasta, mutta selkeästi välillä myös kieli poskessa. Varsinkin tämä postaus sai hymyilemään 😀

 52. Hyvää settiä oli kyllä. Varmasti totta useimpien kohdalla 😀 tosta vois tehdä myös videopläjäyksen niin vois laittaa hauskat kotivideot ohjelmaan 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 3
Tykkää jutusta