Muodin huipulla – Lisää Six Deucea!

Uusi upea naisten treenivaatemallisto ampaisi Suomen markkinoille tämän vuoden alkupuolella. Six Deucen treenihousut ovat menneet verkkokaupoista kuin kuumille kiville sitä mukaan kun niitä on sinne ehditty ladata, maahantuojakin on hädissään valtavan kysynnän edessä. Vihdoin ja viimein sain viime viikolla hankittua paremmalle puoliskolleni kahdet Six Deuce -housut Fit4You:sta. TÄÄLLÄ esittelin Six Deuce Two Toned 2.0 treenihousut, tällä kertaa on Six Deuce Fitness Series 3.0 treenihousujen vuoro…

 Six Deuce Fitness Series (11)

Six Deuce Fitness Series (13)

Six Deuce Fitness Series (12) 

Tällä kertaa vuorossa oli selkä- ja pakaratreeniä. Treeni aloitettiin selällä ja vipuvarsikahvoilla, joka on hyvä raskas perusliike ylätaljan korvaajaksi aina välillä. Liikkeen saa hyvin kohdistettua latseihin.

Six Deuce Fitness Series (5)

Toisena selkäliikkeenä alataljaa kapealla otteella. Siisti puhdas liikerata, ei repivää liikettä ja heijaamista alaselällä, lavat liikkuvat ja liike kohdistuu hyvin yläselän lihaksiin.

Six Deuce Fitness Series (6)

Sitten siirrytäänkin pakaratreeniin ja takapokuun Smith:ssä.

Six Deuce Fitness Series (3)

Reiden loitontaja-laitteella saadaan pitkillä rauhallisilla sarjoilla hyvä polte pakaran ulko-osaan.

Six Deuce Fitness Series (4)

Ja viimeiseksi pitkiä kiduttavia sarjoja takapotkuja ilman vastusta. Riittävän pitkä sarja saa kyllä pakaraan mukavan tuskaisen poltteen…

Six Deuce Fitness Series (9)

Six Deuce Fitness Series (10)

Ei hirveämmin hymyilytä kun sarjojen välissä haukotaan henkeä…

Six Deuce Fitness Series (8)

Nousi se hymykin huulille kun treeni oli ohi. Nyt voi lähteä hyvillä mielin kotiin syömään ja lepäämään : )

Six Deuce Fitness Series (2)

Nyt on molemmat uudet Six Deuce treenihousut testattu ja kokemus on molempien suhteen hyvä. Housut tuntuvat hyviltä jalassa ja näyttävät hyviltä. Six Deuce housuja löytyy Fit4You:sta, ei kannata jahkailla liian pitkään, näitä ei riitä kaikille halukkaille!

Metallisydän

2 vastausta artikkeliin “Muodin huipulla – Lisää Six Deucea!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta