Kurkataan kaappiin…

…löytyykö sieltä luurankoja? Tai Antti Tuisku joka haluaisi vihdoin tulla ulos kaapista?

Ei, kyse on tällä kertaa Metallisydämen lisäravinnekaapista, sieltä ei luurankoja tai poppareita löydy, mutta jonkin verran lisäravinteita sinne on kertynyt. Tsekataanpa mitä kaikkea siellä oikein onkaan…

20140325_184622

Purkkeja ja purtiloita on sen verran, ettei ne ihan pieneen kaappiin mahdu. Keittiön ainoa iso komero onkin varattu vain ja ainoastaan lisäravinteille. Tutkitaanpa kaapin sisältöä tarkemmin, hylly hyllyltä…

Ylin hylly sisältää melkoisen märän sheikkereitä.

20140325_184640

Sheikkereitä pitää olla tarpeeksi. Mikään ei ole vittumaisempaa kuin joutua tiskaamaan likaista sheikkeriä juuri kun pitäisi lähteä jonnekin ja saada jauhot mukaan. Se jää kuitenkin aina hieman kosteaksi ja siiten ne jauhot jumittuu pohjalle. Ei, sheikkereitä pitää olla riittävästi ja vielä erityisesti hyviä sheikkereitä, ei mitään auki poksahtelevia tai huonoilla kierteillä olevia, vaan kunnon sheikkereitä.

Toinen hylly on treenilaturihylly.

20140325_184705

Tämä hylly sisältää tuotteet, joita käytän ennen treeniä. Osa on aktiivisemmassa käytössä, osa on ollut käyttämättä jo pidempään. Kaikille kuitenkin löytyy oma käyttötarkoituksensa ja hetkensä. On valmistreenilatureita (Mania!, Graze ja Muscle Speed), on kofeiinipitoisia kapseleita (Synerlin, Virta ja Cofi tabs) ja hyllyn oikeassa reunassa TÄÄLLÄ esittelemäni oman treenilaturini ainekset (GrowMax, EAA+, CitruPure ja Beta-alaniini)

Seuraava hylly on palkkarihylly.

20140325_184719

Mitäpä muutakaan sieltä löytyy kuin palautusjuomien kuningasta, Anabolic Overdrive 2:ta : ) Molempia suosikkimakujani pöntöllinen ja höysteeksi glutamiinia ja kreatiinia. Takana piilottelee OsmoPure hiilaria, jota tosin ei ole tullut vielä avattuakaan : )

Seuraavalta hyllyltä löytyy vitamiinipurkkeja melkoinen määrä.

20140325_184731

Etualalla päivittäisessä käytössä olevat (C- moni- ja D-vitamiini, magnesium, omega3 ja sinkki. Taaempana harvemmin käytössä olevia ja lisää noita päivittäisiä.

Seuraava hylly on proteiinihylly.

20140325_184740

Huippulaatuista HydroISO:a lisäproteiiniksi ja Protein Puddingia herkutteluun. 

Alin hylly on varastohylly.

20140325_184756

Siellä on EAA+:aa jota kulkee aina yksi purkki treenikassissa sekä lisää Anabolic Overdrive 2:ta. Nämä onkin ne suosikkilisäravinteeni, jotka eivät saa päästä lopumaan kesken : )

  

Jos olet miettinyt esimerkiksi AO2:n tai EAA+:n kokeilemista, mutta et ole vielä sitä tehnyt, nyt se kannattaa, sillä maaliskuun loppuun asti saa Mannisen omasta verkkokaupasta koodilla fb6000 kaikki Manninen Nutraceuticals:n lisäravinteet -20% alennuksella. Kannattaa hyödyntää : )

Metallisydän

6 vastausta artikkeliin “Kurkataan kaappiin…”

 1. Pirun hyvännäkösiä noi mannisen tuotteet! Itekki tekis mieli vaihtaa niihin mut suhteita toiseen firmaan nii saa pientä alennusta aina mut noi kyllä huokuttelee vaihtaa…

  • Ne on myös pirun laadukkaita 🙂

   Nythän se olis hyvä sauma kokeilla kun saa hyvän alen niistäkin 🙂

  • Täytyy sitä varmaa jotai tilata sait ehkä ylipuhuttua 😀

 2. Hei!

  Kumpaa suosittelisit minulle BCAA:ta vai EAA:ta kun,

  Olen 21- vuotias nainen 57kg/165cm. Tavoitteena tiputella rasvoja mutta säilyttää lihasmassaa. Käyn aamulenkeillä hölkäten n 1h 6krt viikossa ja sitte salilla 4 kertaa viikkoon 4 jakoisella ohjelmalla. Millon minun kannattaisi myös ottaa aminohappoja? aamulenkkejä ennen ja salitreenin ympärillä? Entäpä määrät?

  Kiitos paljon vastauksestasi ja mahtavasta blogistasi! Jatka samaan malliin 🙂

  • EAA:sta noin kaksi kolmasosaa on BCAA:ta. Sinänsä ei varmasti huimaa eroa huomaa sillä kumpaa käyttää, mutta itse pidän tuosta EAA:sta.

   Jos ei rahasta ole kiinni, niin suosittelen ottamaan EAA:ta sekä ennen lenkkiä kuin myös ennen treeniä. Aamulenkkejä ennen sanoisin sinun kokoisellesi riittävän 5 g, samoin ennen salitreeniä. Salitreenin aikana voit hörppiä hyvin toisen 5 g ja treenin jälkeen palkkaria.

   Kannattaa kuitenkin miettiä kuinka paljon kannattaa tiputella noita rasvoja, olet ainakin lukujen perusteella ihan hyvässä kunnossa…

   Kiitos kehuista 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta