Muodin huipulla – Uusien treenitrikoiden testaus

Treenivaatteet, tuo kiistelty juttu salitreenaajien keskuudessa. Osa haluaa panostaa treenivaatteisiin ja niiden laatuun ja samalla näyttää hyvältä. Osa taas vannoo risojen verkkareiden ja kulahtaneiden t-paitojen nimeen, vaatteilla ei haluta koreilla ja treeni kulkee ihan yhtä hyvin vanhoilla vaatteilla kuin uusilla trikoilla. Me päätettiin testata onko asia niin. Hieman erilainen Metallisydän muodin huipulla kirjoitus siis tällä kertaa…

Sari tilasi uudet Better Bodies Athletic Tights treenitrikoot Fit4You:sta ja suunnattiin salille. Motivaatiota ja treeni-intoa ei isommin salille mentäessä ollut, mikään treeni ei oikein tuntunut kiinnostavalta.

Better Bodies (20)

Uudet treenipöksyt oli kuitenkin saatava kunnon koetukselle ja mikäs sen parempi olisi heikolle treeni-innolle kuin raskaiden liikkeiden jalkatreeni! Ensin alkuun hieman lämmittelyä kahvakuulalla jotta kroppa olisi lämmin ja valmis ottamaan treeniä vastaan.

Better Bodies (13)

Better Bodies (14)

Kun saatiin lämmiteltyä, alkoi pikkuhiljaa tuttu treeni-into löytyä.

Ei siis muuta kuin painoa tankoon ja kyykkäämään!

Better Bodies (3)

Better Bodies (1)

Ihonmyötäiset, joustavat treenitrikoot tuntuivat Sarin mukaan hyviltä kyykätessä. Melkein teki itsekin mieli hankkia trikoot jos ne kerran saavat kyykyn tuntumaan hyvältä…

Kunnon kyykkytreenin jälkeen oli vuorossa toinen raskas liike, eli maastaveto. Ja jotta ei olisi liian kevyttä, jatkettiin maastavedon jälkeen suoraan hyvää huomenta -liikkeellä kahvakuulalla. Taukoa ei näiden liikkeiden välillä pidetty. Hyytyy se hymy saatana vaikka uudet housut onkin!

Better Bodies (12)

Better Bodies (2)

Vaan eihän se hymy hyytynyt ja treeni kulki! Ja vaikka hiki lensi, ei uudet treenitrikoot hiostaneet yhtään. Niin no, kyllähän ne reikäisiksi kuluneet vanhat collaritkin varmaan hengittää…

Nyt oli jalkatreeniin suunnitellut raskaat liikkeet hoidettu. Kun tehdään raskaita liikkeitä, ei liikkeiden määrän tarvitse olla suunnattoman suuri. Jalkatreeni oli siis valmis.

Intoa kuitenkin riitti vielä ja kun maastavedolla oli jo hiukan selkää kutiteltu, päätettiin ottaa selälle vielä muutamia pumppaavia sarjoja kulmasoutua ja alataljaa. Pienet painot ja pitkät sarjat sarjataukojen pysyessä lyhyinä takasivat kunnon hien ja pumpin…

Better Bodies (5)

Better Bodies (4)

Better Bodies (7)

Better Bodies (8)

Edelleen Sari oli erittäin tyytyväinen housujen materiaaliin, hengittävyyteen ja tuntumaan. Vaikka oli hiki, eivät housut hiostaneet yhtään. Tämä toki oli odotettavissakin, kyllähän Better Bodies oli tuttu merkki jo ennestään. 

Treenin loppuun venyteltiin vielä jalat, sen verran tukkoon ne menivät kyykystä ja maastavedosta. Liian usein juuri venyttely tulee laiminlyötyä ja yksi hyvä tapa onkin venytellä treenattuja lihaksia hieman treenin päätteeksi, eipä pääse unohtumaan…

Better Bodies (6)

Better Bodies (15)

Better Bodies (16)

Loppuun otettiin uusista treenitrikoista vielä muutama kuva… ja kyllä se on sanottava että hiton hyviltä ne ainakin minun mielestäni näyttävät! Itse en ehkä valitsisi itselleni ihonmyötäisiä trikoita (vaikka ne saisivat kyykyn tuntumaan hyvältä…), mutta aion kyllä jatkossakin pitää huolta siitä että Sarille ostetaan sopivin väliajoin uudet treenitrikoot, on itselläkin mukavampi treenata kun on silmäniloa ; )

Better Bodies (9)

Better Bodies (10)

Niin nämä kyseiset Better Bodies Athletic Tights -trikoot kuin kaikki muutkin Better Bodiesin treenivaatteet löytyy helposti Fit4You:n nettikaupasta. Ja löytyy sieltä miehillekin esimerkiksi Gaspin treenihousuja niin ei tarvi niissä risoissa verkkareissa treenata, on se mukavampaa myös niille kanssatreenaajille : )

Metallisydän

8 vastausta artikkeliin “Muodin huipulla – Uusien treenitrikoiden testaus”

  1. Tuo on sun Sari on ihan uskomattoma kuuman näköinen kissa! Ja komeet on trikoot!

  2. On kyllä komiat pöksyt! Kelpais mullekki,vaikka tuskin noin hyvältä mun päällä näyttäsivätkään. Otappa seuraavaksi oikein kunnon tosimies haaste ja lähde tiukissa trikoissa salille! 😀

    • Vai että mun pitäis mennä trikoissa treenaamaan… Katotaan jos vaikka menisinkin!

  3. Upea urheilullinen nainen. Metalli, muista pitää Saria kuin kukkaa kämmenellä 🙂

  4. Itse olen treenannut kauan lökäreillä, koska en ole kehdannut kulkea salilla tiukissa trikoissa. Nyt on sellaiset tullut hankittua ”kotijumppaan” ja ei jumalauta kuinka mukavat sellaiset ovat jalasssa 😀 ! Nyt pitäisi viellä ylittää kynnys ja mennä ”julkisiin” tiloihin niiden kanssa………

    • Rohkeesti vaan! Niillä se kyykky kulkee! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta