Paras kysymys valittu, nyt voittajan pitäisi valita palkintonsa

Noniin, kysymyskisa on loppunut, kysymyksiä tuli melkoinen määrä tänne blogiin ja muutamia myös Facebookin puolelle. Vastailen kaikkiin kysymyksiin tämän viikon aikana. Lupasin palkita parhaan kysymyksen vapaavalintaisesti joko purkillisella Mania!:a tai purkillisella Shock3D:a. Molemmathan ovat huippuhyviä treenilatureita, joskin hyvin erilaisia. 

Itse käytän molempia treenilatureita säännöllisen epäsäännöllisesti. Koen että erityyppisiä treenilatureita on hyvä vuorotella jatkuvasti, näin pystyy estämään yhdelle treenilaturille kehittyvää toleranssia.

Mania! on pitkään ollut suosikkini, hyvin energiaa antava treenilaturi joka ei aiheuta treenin jälkeen voimakasta ”crashia”, eli väymystilaa. Mania! ei myöskään vie ruokahalua treenin jälkeen. Nuo ovat suhteellisen yleisiä ja todella ikäviä haittavaikutuksia monissa muuten hyvissä treenilatureissa. Mania! tuo mukavasti lisää tehoa treeniin ja auttaa jaksamaan sen raskaammankin treenin loppuun asti. Lisää tietoa Mania!:sta lötyy TÄÄLTÄ.

Mania!

Shock3D on myös toimiva treenilaturi, joka parantaa vireystilaa ja saa väsyneenkin treenaajan löytämään itsestään paukkuja kovaan treeniin. Se ei myöskään saa aikaan romahdus-väsymystä ja ruoka maistuu kovankin treenin jälkeen. Shock3D on pakattu kapselimuotoon jolloin se on helppo nauttia esimerkiksi töissä tai koulussa sopivasti ennen treeniä jos jauhemaisen laturin sekoittelu sheikkerissä ei oikein sovi tilanteeseen. Lisää tietoa Shock3D:stä lötyy TÄÄLTÄ.

Shock3D

Nyt olisikin enää aika poimia se mielestäni paras kysymys kaikkien noiden hyvien kysymysten joukosta. Ihan oikeasti noita parhaan kysymyksen ehdokkaita löytyi useampiakin. Niiden joukosta päädyin valitsemaan Janne Virtasen esittämän kysymyksen ”Työskentelet käsittääkseni lastensuojelulaitoksessa, saatko negatiivista palautetta teille sijoitetuilta nuorilta tämän blogin pitämisestä, sen aiheista tai sinusta sinä henkilönä jona blogi sinut esittää?” Tämä kysymys kun pureutuu aiheeseen jota on vuosien varrella jonkin verran tullut itsekin mietittyä, nimittäin siihen, paljonko haluan itsestäni kertoa blogissa ja millaisen kuvan blogi minusta luo. Vastaus niin tähän, kuin kaikkiin muihinkin esitettyihin kysymyksiin selviää tämän viikon aikana. Mielenkiintoisia juttuja on luvassa, pysykäähän siis kanavalla : )

Laitatko Janne Virtanen minulle sähköpostiin [email protected] osoitteesi ja tiedon siitä, kumman treenilaturin valitset, niin laitan postia tulemaan! 

Metallisydän

Yksi vastaus artikkeliin “Paras kysymys valittu, nyt voittajan pitäisi valita palkintonsa”

  1. Arvostan todella työtäsi (ja blogiasi)! Mielestäni tuo oli mielenkiintoisin kysymys, joten ansaittu voitto Jannelle! Olisin kysynyt lähes saman kysymyksen, ellei hän olisi ehtinyt ensin 😉
    Terv. ”hiljainen” lukijasi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta