Haastattelussa Olli Kemppainen

Metallisydämen haastattelut ovat taas täällä. Aiemmin olen haatatellut monenmoisia body-alan taustavaikuttajia, aiemmat haastattelut löytyy TÄÄLTÄ. Tällä kertaa piinattavana on tuleva tähti, lahjakas CBB-juniori Olli Kemppainen joka nousee ensimmäistä kertaa kilpalavalle muutaman viikon päästä.

Terve Olli, kerrohan meille hiukan itsestäsi.

Terve Jari ja Metallisydämen blogin lukijat. Mä oon Kemppaisen Olli ja oon kotoisin Kemijärveltä, tällä hetkellä asun Kemissä ja valmistaudun kevään fitness classicin cbb junnuihin. Oon 21 vuotias bodarin alku jolla haaveena joskus kaukana tulevaisuudessa isot kisalavat! : )

ojentajaa

Aloitetaanpa niinkin repäisevällä kysymyksellä kuin, miksi juuri CBB, miksei vaikka sulkapallo?

Pistit aika pahan : D Voiko parempaa harrastusta ees olla ku kehonrakennus? : ) Mulla on aina kiinnostanu lihaksikkaat ihmiset ja joskus mooonta vuotta sitten tehtiin penkkiä ja hauberia kaverin autotallissa ja syötiin raejuustoa ja juotiin maustamatonta maitoroheiiniä nii siitä se kipinä kai sytty : ) En osais ees kuvitella omaa elämää ilman säännöllisiä ruoka-aikoja ja salia, on tämä vaan niin mahtavaa touhua! : )

Olet melko nuori kaveri ja hitonmoisessa kunnossa, mikä on lihaksiesi salaisuus?

”lihaksien” : D Kiitos kehuista! : ) Ehkä on tullu tehtyä jotain oikein? Mutta kaiken A ja O tässä hommassa on pitkäjänteisyys patti ei kasva kuukaudessa : )

rintasivultasali

Nouset ensimmäistä kertaa kisalavalle parin kuukauden päästä. Jännittääkö?

Ei vielä, kysy maaliskuun lopulla! haha. Oon mä yöllä unissaan käyny jo monesti lavalla, kerran rullaluistimet jalassa! : D

Milloin asetit kisatavoitteen, eli kauanko olet treenannut kisalava silmissä siintäen?

Varmaan joskus 13-14 vuotiaana sillonku reenattiin autotallissa. Tuli kateltua bodybuilding motivaatio videoita ja lee priestin reeni leffoja ja sillon se kolahti että toi on se juttu mitä haluun tehä : ) 15 – 16 vuotiaana kävin kahdet penkki kisat ja sen jälkeen oli noin vuoden reenipaussi ja 17 – 18 vuotiaasta alotin taas punttien kolistelun ilman taukoja ja kaikki pöperöt menny puntarin kautta : ) joten ehkä voi sanoa ”bodyuran” alkaneen 4 vuotta sitten : )

Kerro lyhyesti treeniohjelmastasi.

Offilla paukuttelen 4-jakosella 2 on 1 off 2 on 2 off sydeemillä ja 8 – 12 reps. Juuri tällä hetkellä teen 3 jakosta 3 on 1 off 8 – 10 reps : )

hauberia

Mikä on suosikkiliikkeesi salilla ja mitä liikettä vihaat? Perusteluineen, kiitos ; )

Hmm… Mulla ei oikein ole lemppari liikettä eikä sitten semmostakaan jota vihaan, mutta ehkä penkki on suosikki varmaan johtunee entisestä penkkikilpailu taustasta ja käsiä nyt on aina kiva reenata! : D jos nyt aivan pakko on kekkasta joku liike mitä vihaan nii sanotaan vaikka kyykky, hapottaa! : D

Nyt kun olet ollut dieetillä suhteellisen pitkään, mitä ruokaa kaipaat eniten?

joo dieettiä on paukuteltu nyt 17 viikkoa ja tosta listasta tulis tooosi pitkä jos luettelisin kaikki! : D Ekana kuitenki tuli mieleen äitimuorin tekemä jänispata ja pottumuusi ja siihen pikkasen puolukkahilloa, NAM! : ) Ja kaikenlaisia suolasia, oon perso pähkinöille! : D

Jos saisit treenata yhden treenin yhdessä kenen tahansa kanssa, kenen kanssa treenaisit?

Lee priest, Flex lewis ja dennis james (MTUT style! )

LeePriest flexlewis dennisjames

Kuinka tärkeinä pidät lisäravinteita ja mikä niistä on tärkein?

Kyllä mä pidän että lisäravinteet on tärkeitä pitemmällä tähtäimellä, tärkeimmät on CLA, omega-3, d-vitsku, magnesium, hydrolysoitu heraproteiini, malto, kreatiini, glutamiini ja BCAA : )

Asut ”susirajan takana” mitä muuta vapaa-aikaasi kuuluu kuin bodaamista ja susia karkuun hiihtämistä?

No tällä hetkellä ei oikeen pysty tekee mitään muuta ku töitä ja bodaamaan! Mutta yleensä mun vapaa-aika varsinkin Kemijärvellä kuluu kalastaessa tai metällä : )

Millaisia terveisiä haluat lähettää Metallisydämen blogin lukijoille?

Pitäkää teidän haaveista kiinni. Joskus mäki ajattelin body videoita katellessa että ”vitsi että on siistiä pääsispä itekki” ja 7 viikon päästä ollaan jo lauteilla! : ) Kultsalla tavataan!

salituplat

Kiitos Olli ja hitosti tsemppiä tulevaan koitokseen!

Ollin omat urheilija-Facebooksivut löytyvät TÄÄLTÄ, ei muuta kuin tykkäämään!

Metallisydän

3 vastausta artikkeliin “Haastattelussa Olli Kemppainen”

  1. Piti oikein uudestaan vilkaista, että todellako me puhutaan tässä vain 21-vuotiaasta jannusta! Kyllä voi olla ylpeä itsestään. 🙂 Toivottavasti paikat pysyy ehjänä ja hyviä treenipäiviä riittää vastaisuudessakin. Onnea vaan kisalavalle!

  2. Kultsalla tosiaan tavataan 🙂 Hyvä Olli!!!!!! Ja paljon tsemii sinnekin 🙂 Ja Metallisydän, kivoja nämä haastattelut 🙂 Hyvä hyvä!

  3. […] Toinen mainitsemisen arvoinen junnukilpailija on Olli Kemppainen, joka niin ikään voitti oman sarjansa, juniorien CBB:n Suomen mestaruuden. Ollilla on mahtava kehon malli ja periksiantamaton tahto menestyä. Uskokaa pois, tästä miehestä kuullaan vielä! (Metallisydän haastatteli Ollia vuosi sitten haastattelun voit lukea TÄÄLTÄ) […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 2
Tykkää jutusta