Nostakaa apina puuhun – Metallisydän seinäkiipeilemässä

Kerran aiemmin olen kokeillut seinäkiipeilyä ja hyvinhän se sujui, luonnollisesti, olenhan tunnetusti monilahjakkuus. Nyt kuulin että Porin seinäkiipeilykerhon caven seinät oli uusittu ja pitihän niitä lähteä kokeilemaan.

Lievää jännitystä oli ilmassa cavelle saapuessani, pitääkö ote, lipsuuko tossu, tulenko alas kuin kivi… Jännitys tiivistyi entisestään kun katselin kokeineiden kiipeilijöiden ketterää kiipeilyä, epäusko alkoi vallata mieleni… helppohan se on sellaisten 50-kiloisten sitkeiden riukujen siellä keikkua, toista se on tällaisella 100-kiloisella norsulla… No ei siinä auttanut kuin kokeilla.

Ensin kauhunsekaista suunnittelua, tuosta otan kiinni ja tuosta ja tuosta…

Seinäkiipeily

Ja ei muuta kuin tuumasta toimeen ja kiipeämään. Niin se vaan nousi norsukin apinan lailla kattoon : )

Seinäkiipeily (1)

Seinäkiipeily (2)

Seinäkiipeily (3)

Seinäkiipeily (4)

Siinä sitä tuli keikuttua maan ja taivaan välillä melkein kaksi tuntia, välillä patjaan mätkähtäen. Melkoisen hyvää puristusvoimatreeniä, suosittelen!

Metallisydän

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta