Lego-elokuva – todellinen blockbuster?

Legot olivat lapsuudessa ne suosikkilelut, minulla oli vaikka minkälaisia Legoja, joita rakennettiin niin ohjeiden mukaan kuin omasta päästäkin. Edelleen lapsenmielisyys iskee kun pääsen käsiksi Legoihin, en malta lopettaa rakentelua : )

Viimeaikoina on tullut jos jonkinlaista Lego-peliä. Meilläkin on pelattu niin Lego-Batmaneja kuin Lego-Indianajonesejakin. Nyt viimeisimpänä Lego Marvel Super Heroesia, joka on oikeasti aika hyvä peli. Odotukseni Lego elokuvaa kohtaan olivat korkealla, eihän legopalikoista voi rakentaa huonoa elokuvaa…

20140214_130409

Leffan mainokset olivat erinomaisia, niissä vilahteli tuttuja hahmoja kuten Batman…

20140214_130116

…ja uusia tuttavuuksia kuten Tyyli Lyyli.

 20140214_130223

Joihin myös samaistuimme täydellisesti : )

20140214_130548

Sivuroolihahmoissa olikin leffan suurin vahvuus. Ilahdutti nähdä vaikka mitä tuttuja hahmoja lego-ukkoina. Muitakin oivalluksia leffassa toki oli, mutta yhteenvetona voisi sanoa että voi vittu mitä paskaa. Siis ihan oikeasti, näin suuren brändin elokuva joka on saatu latistettua näin pahasti. Pääosahahmot olivat olemattomia, juoni kökkö, eikä toteutuskaan päätä huimannut. Kaiken romahdutti täydellisesti leffan loppu, jonka paljastaminen ei millään tasolla voi pilata kenenkään elokuvakokemusta joten täältä pesee: Koko homma on lapsen leikkimistä isänsä Legoilla, animaatio-elokuvan lopussa kökköilee Will Ferrell sekä joku kakara. Siis ihan oikeasti, jos tavoitteena oli huonon elokuvan pilaaminen vielä huonommalla lopulla, niin siinä tässä elokuvassa on onnistuttu.

Ei Frozenkaan hyvä elokuva ollut, mutta mieluummin katson sen kymmenen kertaa peräkkäin kuin Lego elokuvan enää kertaakaan.

20140214_130047

Metallisydän

5 vastausta artikkeliin “Lego-elokuva – todellinen blockbuster?”

 1. Jep, leegot on todella sun juttu, voin suositella Billundin kaupunkia Tanskassa vaikka kesälomakohteena :). Mut saanko olla utelias dieetistäsi.. Paljonko on paino tippunut? Mittasitko lähtörasvoja esim. Inbodyssa?olen ollut itsekin saman ajan ja siksi kiinnostaa erityisesti. Kuntosi on siistiytynyt aikalailla ja veikkaan -6 kg? Tsemppiä kevääseen!

  • Billund kuulostaa mielenkiintoiselta 😀

   Paino on tippunut nyt noin 4 kiloa ja kiristymistä tapahtunut omasta mielestäni melkoisesti. En mitannut lähtörasvoja, ihan peilikuva riittää tällä kertaa edistymisen mittariksi.

  • Ei tossa nyt oo mitään hassua 🙂

   Nuo on Jack & Jonesilta. Mulla on tota samaa mallia seitsemät eri väriset 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta