Metallisydän muodin huipulla – Ecko MMA Rise Up

 Seuraavan Ecko MMA:n kevätmalliston paidan esittelyn vuoro. Tällä kertaa Metallisydän veti päälleen (hölmön pipon lisäksi) Rise Up -nimisen paidan joka on tyyliltään ehkä hieman sieltä perinteisemmästä päästä MMA-paitoja. Itse tykkään tämän tyylisistä paidoista ja saman tyyppisiä löytyykin vaatekaapista useampia.

Ecko MMA 5

Ecko MMA Rise UP -paidassa keskiössä on Eckon logo, sarvikuono. Minulle ei muuten koskaan ole selvinnyt, mistä tuo logo on saanut innoituksensa… Ihan siisti se kuitenkin on. Logon ympärille rakentuu punamusta köynnösverkko taustan ollessa harmaa. Taustakaan ei kuitenkaan ole yksivärinen, vaan kuvioitu eri harmaan väreillä. Tässä paidassa näkyykin selkeästi se, mistä Ecko paidoissa pidän. Ne eivät ole vaan t-paitoja, joihin on painettu kuva, vaan niissä on usein käytetty erilaisia painatustekniikoita ja kohokuviointia, mikä tekee paidoista laadukkaita ja muista ”massapaidoista” erottuvia.

Ecko MMA 6

Metallisydän

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta