Lisäravinnepuoli kuntoon!

Myös monipuolista ja täysipainoista ruokavaliota on hyvä täydentää laadukkailla lisäravinteilla ja vitamiineilla, varsinkin dieetillä. Kun ollaan miinuskaloreilla ja ravinnon määrä on rajattua, on entistä tarkeämpää pitää huolta siitä, että ruokavaliosta löytyy kaikki tarpeellinen, eli riittävät määrät ravintoaineita oikeassa suhteessa ja että ne saadaan riittävän hyvistä lähteistä. Siksi myös laadukkaat lisäravinteet ovat paikallaan.

Itse tilasin muutama päivä sitten taas täydennystä lisäravinnevalikoimaan. Lisäravinteiden tilaamisessa parasta on paketin odottaminen ja erityisesti se hetki kun pääsee odotettuja paketteja avaamaan, on kuin tulisi uusi joulu : ) Minun jouluni koitti taas tällä viikolla.

20140206_134318 

Tilaan lisäravinteeni oikeastaan pelkästään kahdesta paikasta, jauhot Manninen Nutraceuticals:lta ja vitamiinit, hivenaineet ja omegat EBN:ltä. Olen vuosien varrella havainnut molempien tuotteet korkealaatuisiksi ja asiakaspalvelun sujuvaksi, koskaan ei ole tarvinnut jäädä pakettia odottelemaan eikä toimituksissa ole koskaan ollut puutteita. Sillä on ainakin itselleni suuri merkitys.

Katsotaanpa mitä paketeista tällä kertaa löytyi : )

20140206_134527

Manninen Nutraceuticals:lta tilasin ne tärkeimmät lisäravinteet, eli itselleni tärkeimmäksi lisäravinteeksi muodostunutta palautusjuomaa, Anabolic Overdrive 2:ta (jonka mustaherukka-maku on äärimmäisen herkullinen), lähes yhtä tärkeää, EAA+ aminohappovalmistetta, jota sekoittelen joka kerta treenijuomapulloon treenin aikana hörpittäväksi, huippulaadukkaan lisäproteiinin, HydroISO:n, sekä Protein Puddingia herkutteluun ja Shock3d-kapseleita antamaan tehoa treeneihin. Siinä on koottuna Metallisydämen megamuskelipaketti (vinkki Manniselle, saa käyttää vapaasti ; ) )

20140206_134724

EBN:ltä puolestaan tilasin tärkeimmät vitamiinit ja hivenaineet. D-vitamiinia, jonka saanti on erityisesti meillä Suomen synkässä ja pitkässä talvessa tärkeää (itse kyllä käytän D-vitamiinilisää ympäri vuoden), C-vitamiinia niin kapseleina kuin poretablettinakin pitämään flunssat loitolla ja monivitamiinia täydentämään vitamiinien saannin. Lisäksi tilasin Magnesiumia, joka erityisesti dieetillä on tärkeää estämään lihaksia kramppaamasta, sinkkiä ja tietysti omega3:a. Extrana vielä Virta-kapseleita joista saa nimensä mukaisesti hiukan virtaa kaamoksen keskelle : ) Bonuksena paketista löytyi juomapullo, kiitos EBN!

Tällä setillä pärjäänkin seuraavan pari kuukautta : )

20140206_134905

Metallisydän

21 vastausta artikkeliin “Lisäravinnepuoli kuntoon!”

 1. Se on kuin joulu! Jännityksensekainen odotus ensin siitä, minä päivänä paketti saapuu, ja lapsenomainen hihkuminen ja intoilu sitten kun paketti on kourassa ja pääsee avaamaan. Tai niin ainakin mulla. 😀 Vaikka tietysti tietääkin, mitä paketti sisältää, se on silti jännittävää!

  Oon miettinyt tuota Mannisen vanukasta. Lähinnä makumielessä, että mitä uskaltaisi testata. Jotkut vanukkaat on olleet liian esanssisia mun makuun. ><

  • Just tota tarkotin sillä joululla, ihan samat fiilikset 🙂

   Mä tykkään Puddingeista eniten suklaasta ja tästä mansika-valkosuklaasta. Niistä suklaa on kuin tummaa suklaata, ei hirveen makeeta kun taas mansikka-valkosuklaa on makeampaa.

  • Hehe 🙂 Koira tulee isäntäänsä, aina tuima ilme, vaikka hymyilisikin 🙂

 2. Et kai sä tosissa väitä, että dietillä kannattaa litkiä proteiinii ja hiilarii drinkeistä? Kun kalorit viedään alaspäin niin ravinnonmäärä laskee ja ihmisen psyykkinenpuoli jaksaa paremmin kun saa kiinteää sapuskaa naamaan. Muutenkin sana ”lisäravinne” kertoo jo sen, lisää ravintoa. Joten dietillä näiden merkitys laskee merkittävästi. Jotenkin tälläisiä maksettuja postauksia ei oikein jaksa ymmärtää.

  Tai sitten kyseessä on vain sinun aito mielipide ja näet, että asia kannattaa tehdä näin.

  • Kyllä, väitän ihan tosissani. Tämä ei ole mikään maksettu mainos, vaan ihan aikuisten oikeasti käytän jokaista noista lisäravinteista myös juuri nyt ollessani dieetillä.

   En koe mitään järkeä valehtelemisessa yleensäkään enkä myöskään jauha paskaa täällä blogissa. Kunnon palkkari on viimeinen mistä lähden tinkimään, dieetilläkin. Muutenkin LAADUKKAIDEN lisäravinteiden merkitys korostuu dieetillä kun ravintoaineiden määrät ovat rajalliset. Ei ole ihan sama mistä niitä saa.

   Äläkä huoli, syön ihan varmasti riittävästi kiinteää ruokaa jotta psyykkinen puoli pysyy kunnossa 😉

   Tuossa viikko-pari sitten kirjoittelin siitä mitä tämän dieetin ruokavalioon kuuluu. Sen lisäksi olen kirjoitellut paljonkin niin ravitsemuksesta kuin lisäravinteistakin, kannattaa tsekata.

  • Elämä on valintoja. Toiset ottaa treenin jälkeen hiilarit tyhjiä kaloreita sisältävistä glukoosipolymeereistä, toiset syö banaanin. Metallisydän tekee näistä toisen, minä en tee kumpaakaan =)

  • Totta turiset, elämä on valintoja 🙂

   P.S. Bananas are for monkeys 😀

  • Hei terve ny! Proteiinisheikissä alle 150kcal ja 30g proteiinia, sanompahan kokemuksesta et aika homma on saada se 130g täyteen pelkällä ruoalla kun kaloritkin pitäis pitää kontrollissa, niin, ja mielellään sitä söis vähän muutaki kun lihaa. Eiköhän kundit tää jäbä nyt tiiä miten nää hommat hoidetaan…

  • Kyllä tää jäbä ainakin luulee tietävänsä 😉

 3. Haha, Manniselle voisi vinkata siitäkin, että kummasti piristäisi tuotekuvia sympaattiset koirat ja norsut Metallisydämen tyyliin!

  • Saati sitten sympaattinen Metallisydän itse 😉

  • Hupsan, eläintenhoitajana hämäännyin eläinten läsnäolosta, enkä huomannut sitä olennaisinta. 😉

 4. Tiedän että harrastusten hintaa ei tulisi koskaan miettiä…mutta oletko koskaan laskenut paljonko sulla kuluu vuodessa pillereihin ja jauhoihin eli lisäravinteinakin tunnettuihin aineksiin?

  • En ole, enkä kyllä haluakaan laskea 🙂

   No, alkoholiin ja tupakkaan ei sitten rahaa menkään…

 5. Puddingia saa ku sekottaa mieleistä protskua maitorahkaan… Itse laitan eaata maitorahkaan!

  • Toikin on ihan totta 🙂

   Ei oo kyllä itelle tullu mieleen laittaa EAA:ta rahkan sekaan 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta