Treenikassin salaisuudet

Treenikassi, tuo pohjaton aarrearkku, josta löytyy kaikki tarpeellinen niin koviin treeneihin kuin niistä palautumiseenkin. Tällä kertaa paljastan mitä kaikkea Metallisydämen treenikassi pitää oikein sisällään…

Treenikassi

Ensimmäisenä kassista löytyy tietysti treenivaatteet, housut, t-paita, pitkähihainen paita ja huppari sekä kengät. Haluan pitää itseni treenin aikana lämpimänä ja siksi paitoja löytyy erilaisia. Aluksi puen ne kaikki päälleni ja kuoriudun niistä sitten treenin edetessä : )

Treenikenkinä minulla on erittäin ohutpohjaiset barefoot-kengät, joilla tuntuma erityisesti kyykyissä ja vedoissa on paras mahdollinen. En halua että kengän pohjassa on minkäänlaista pehmustetta joka joustaa jalan alla ja vie tukevuutta kyykkäämisestä. Vivobarefoot-kenkiä myy EBN.fi, kannattaa tutustua. (Metallisydämen blogin lukijat saavat Vivobarefoot-kengistä 15% alennusken koodilla 9WHYFD)

Treenikuteet

Seuraavana kassista löytyy treenivarusteet, eli voimanostovyö, rannetuet, vetoremmit ja treenihanskat. Varusteita käytän lähes jokaisessa treenissä.

Treenivarusteet

Treenikassista löytyy luonnollisesti myös vesipullo ja sinne treenijuomaksi sekoiteltava aminohapposekoitus EAA+ sekä tietysti palkkari jota alan hörppiä treenin loppupuolella.

Aminot ja palkkari

Viimeiseksi treenikassista löytyy suihkukamppeet, eli pyyhe, pesuaineet sekä hajusteet ja luonnollisesti puhtaat alusvaatteet : )

Suihkukamppeet

Tällainen on Metallisydämen treenikassin sisältö kokonaisuudessaan. Eipä sieltä mitään isompia salaisuuksia löytynyt : )

Purettu

Joskus aiemmin kuljetin treenikassissa mukana kylmägeeliä ja sidetarpeita siltä varalta jos treenatessa sattuu jotain. Ne olen jättänyt pois, koska tarvetta ei ole ollut. Sitävastoin ikkunanavauskahvan lisään taas kevään tullen treenikassiin, kesähelteillä sille on todellakin tarvetta : )

Metallisydän

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta