Missä mennään?

Ei ole blogissa viimeaikoina näkynyt kuntokuvia ja sille on yksinkertainen syy, ei ole juuri kuvattavaa, tai ainakaan julkaistavaa. Loppukesästä hiukan kiristelin kuntoa, mutta kun syy kiristellä siirtyi keväälle, päätin nostaa hiukan painoa talven aikana. Mistään sikabulkista tai oikeastaan edes bulkista ei ole kyse, vaan hyvin maltillisesta painon nousemisesta. Paino onkin noussut hitaasti ja on tällä hetkellä noin 97-98 kilon paikkeilla. Maha on siis kasvanut…

20131205_202251

En ole sen kummemmin kaloreita laskenut, vaan yksinkertaisesti syönyt hiukan enemmän, sen verran että ei ole nälkä pahemmin vaivannut, mutta kuitenkin sillä tavalla ettei ähkyläskioloakaan ole ollut. Ruokavalion runko on ollut sama kuin aiemminkin ja koostunut puhtaista raaka-aineista kuten kananmunista, rahkasta, raejuustosta, riisistä ja naudan jauhelihasta.

20131205_202034

Jauhelihaa kuluukin ihan miehekkäitä määriä. Tuollainen 10 kilon säkki ei kauaa kestä…

Toki on puhtaan ruuan ohella tullut herkuteltuakin. Oikeastaan koko massanhankinnan taustalla taitaa olla sama syy kuin tuhansilla suomalaisilla salitreenaajilla jotka ovat ikuisella massakaudella: siitä saa hyvän tekosyyn syödä herkkuja ja roskaruokaa…

No ehka nyt ei kuitenkaan… Todellisuudessa oma syyni on oikeastaan päinvastainen, nostan painoa sen takia jotta pääsisin alkuvuodesta taas pitkään kaipaamalleni dieetille. Olen siitä outo että nautin dieetistä. Sitä odotellessa jos tässä vielä hiukan herkuttelisi ei kun siis nostaisi painoa.

Rico kerää myös massaa ja samalla kun hain tuon säkin naudan jauhelihaa teurastamolta, toin Ricolle oman sian. Eipä siinä kauaa mennyt kun Rico vetäisi possun suuhunsa. Tässä kuvassa on enää saparo näkyvissä…

20131205_123615

 

TÄÄLLÄ oli joulukorttiäänestys ja tänään suoritan arvonnan. Paras kortti ja arvonnan voittaja julkistetaan huomenna, vielä on aikaa osallistua!

Metallisydän

4 vastausta artikkeliin “Missä mennään?”

    • Suoraan paikalliselta tilateurastamolta. Helvetin laadukasta ja aina ihan tuoretta. Tuokin jauheliha jauhettiin odotellessa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta