AOD2 uutuusmaut Metallisydämen testissä

Kuten blogia seuranneet tietävät, on suosikkilisäravinteeni Anabolic Overdrive 2-palautusjuoma. Olen vannonut sen nimeen siitä lähtien kun sitä ensimmäisen kerran kokeilin ja suositellut varauksetta niin tutuille kuin tuntemattomillekin.

Vaikka palkkarin, sen kummemmin kuin muidenkaan lisäravinteiden, tärkein ominaisuus ei ole maku, on luonnollisesti mukavampaa jos palkkari, jonka nautiskelet ikään kuin palkkioksi itsellesi kovan treenin päätteeksi, myös maistuu hyvälle. Anabolic Overdrive 2:ssa onkin yhdistynyt korkealaatuiset raaka-aineet ja raikas, hyvä maku. Muistan että minulla, joka olin tottunut juomaan pelkkiä suklaanmakuisia palkkareita, oli aikoinaan hieman ennakkoluuloja niinkin eksoottista makua kohtaan kuin mustaherukka. Nykyisin en voisi kuvitellakaan vaihtavani herkullisia Anabolic Overdrive 2-makuja appelsiinia ja mustaherukkaa takaisin tunkkaiseen suklaaseen. Siksipä odotukset olivatkin korkealla kuullessani että suosikkipalkkaristani oli tulossa markkinoilla kaksi uutta makua, päärynä-vanilja ja mansikka-lime.

Sain edelliseen lisäravinnetilaukseeni mukaan testattavaksi pussin molempia uutuusmakuja ja nyt on arvostelun aika. Jo etukäteen päätin että en lähde palkkareita maistelemaan kotona, vaan vasta autenttisessa tilanteessa, salilla kovan treenin jälkeen.

Ensimmäisenä testivuoroon pääsi päärynä-vanilja. Jo pussin avatessa sieraimiin nousi mielenkiintoinen tuoksu ja odotukset makua kohtaan nousivat entisestään. Mieli teki edes nuolaista jauhoista sormea, mutta maltoin mieleni ja latasin palkkarin sheikkeriin ja heitin sheikkerin treenikassiin. Makutesti olisi vuorossa vasta treenin jälkeen.

20131003_093507

Siinähän se tuli sinniteltyä ja treeni vedettyä kunnialla läpi. Oli aika sekoitella pakkari ja alkaa maistelemaan. Kun on tottunut hörppimään palkkaria treenin loppupuolella, sitä alkoi oikein kaivata ja vesi herahti kielelle kun nuuhkaisin sheikkeriin. Pettymys olisi valtava jos maku olisi ihan kuraa…

20131003_110005

Ensimmäinen hörppäys ja… hmmm… toinen hörppäys… Kyllä, hyvää se on 🙂 Ei ehkä ihan vielä nouse suosikkini mustaherukan rinnalle, mutta kyllä päärynä-vaniljakin hyvää on. Ensimaku on hyvin päärynäinen ja loppua pehmentää vanilja. Nam 🙂

 

Seuraavana päivänä testivuorossa oli sitten mansikka-lime. Koskaan en ole oikein ollut mansikka-fani palkkarien osalta, mutta mansikka-lime vaikutti kyllä etukäteen mielenkiintoiselta. Lime kun saattaisi tuoda pientä terävyyttä mansikan makuun.

Taas sama juttu, hankala oli malttaa mielensä treenin loppuun asti ennen kuin maistelee toista uuttuutta…

20131005_104023

Treenin jälkeen vettä sheikkeriin, sekoitus, ja ensimmäinen hörppäys. Hmmm… pieni tuumaus ja pari hörppyä lisää. Aivan erilainen maku kuin millaista odotin. Oma odotukseni oli mansikkainen maku, jossa olisi limen tuomana lievästi kirpeyttä, mutta tämäkin maku oli päärynä-vaniljan tapaan pehmeä. Sheikkeristä hörppiessä ja maistellessa olo oli kuin viininmaistajalla, poikkeuksena etten sylkenyt palkkaria suustani sitä maisteltuani.

Kyllä, molemmat uutuusmaut saavat Metallisydämeltä hyväksynnän ja bodypeukun. Ei pettänyt AOD2 uusilla mauillaan, vaan edelleen kohtaavat korkea laatu ja herkullinen maku. Suosittelen!

20131005_121613

Uudet maut on pakattu entisistä poiketen 900 gramman pusseihin ja samalla nimi on lyhennetty AOD2:ksi. Jos kaipaat vaihtelua siihen iänikuiseen suklaanmakuiseen palkkariin tai jos haluat kokeilla onko sillä palkkarin laadulla oikeasti merkitystä palautumiseen, ota rohkeasti testiin Manninen Nutraceuticals:n AOD2. Jos et huomaa eroa, sen kun palaat takaisin vanhaan palkkariisi. Itse en palannut, enkä palaa 🙂

päärynä-vanilja

Mansikka-lime

Metallisydän

4 vastausta artikkeliin “AOD2 uutuusmaut Metallisydämen testissä”

  1. Terve,
    mites onko noita MAnssin jauhoja saatavilla jostain marketeista ym, kun jostain muistan lukeneeni että olisi tulossa muuallekin kun nettiin ja erikoisliikkeisiin?

    • Niin mäkin muistasin huhua kuulleeni, mutta enpä tiedä kyllä sen paremmin…

  2. Huomenna testiin AOD2 ja Mania!. Aiemmin hymähdellyt kaiken maailman treenibuustereille, mutta treenit ajoittuvat suoraan duunipäivän päätteeksi, ja olo yleensä kaikkea muuta kuin virkeä salille saapuessa. Kokeillaan josko Maniasta oli piristystä.

    • Kannattaa nakata Mania! huiviin joku 40-45 minuuttia ennen treeniä eike suoraan ruuan päälle niin teho on parhaimmillaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta