Metallisydän testaa: Funpark!

Kesäloma.

Ei mitään tekemistä.

Päähänpisto: Mennään testaamaan millainen on lasten suosikki Funpark aikuisen näkökulmasta.

Seuraus: No se selviää seuraavasta tekstipätkästä…

Eräänä kauniina kesälomapäivänä ei Metallisydän kavereineen keksinyt mitään järkevää tekemistä. No, onneksi kaikkea järjetöntä kyllä tupsahteli mieleen… Kaikista järjettömistä ideoista poimittiin ehkä se toteutuskelpoisin ja suunnattiin lasten leikkimaahan Funparkiin.

Lapsenmielisiä kun olemme, marssimme Funparkissa ensimmäiseksi suoraan lasten leikkimaahan HopLoppiin.

hoplop

Jonkin aikaa putkissa ja erilaisilla tasanteilla kiipeiltyämme, toisiamme pehmopatukoilla mätkittyämme ja liukumäessä kilpaa laskettuamme kohtasimme pari paikan järjestysmiestä, jotka tulivat kertomaan meille että olisi mukavaa jos paikalla olevat lapsetkin uskaltaisivat tulla leikkimään. Päätimme siis suosiolla lähteä siirtymään seuraaviin huvituksiin…

Järjestysmiehet ystävällisesti suosittelivat meille lasersotaa, jota lähdimme innolla kokeilemaan. Kumma kyllä emme saaneet sitäkään pelata kuin yhden erän. Otimme kuulemma sodan liian tosissamme, lähitaistelu ei sodan ohjaajan mukaan kuulunut kuvioon… ihme touhua…

No kun painimisen makuun oltiin kerran päästy, oli seuraavaksi vuorossa pieni painimatsi härän kanssa. Tai kaipa siinä oli tarkoitus yrittää pysytellä sen härän selässä… Ihan selväksi ei säännöt tulleet, mutta hauskaa oli kuitenkin… Härkäkin saatiin porukalla taltutettua.

20130601_134948

Kun härkä simahti eikä ratsastamisesta tullut enää mitään, yritimme turhaan niin matovuoristorataan kuin junaradallekin. Kumma miten helposti sitä joutuu järjestysmiesten silmätikuksi…

 No onneksi saimme järjestysmiehet eksytettyä ja livahdimme ulkoalueelle ja voi että mitä vempeleitä siinä heti oven ulkopuolella olikaan!

20130601_143134

Ehdimme jo nähdä itsemme kieppumassa maan ja taivaan välillä vaijereiden varassa kun hommaa ohjaavat heput tylysti tuhosivat unelmamme kolmoistakakierrevolteista, vaijereissa on painoraja, max 60 kg. No ehkä saamme vielä myöhemmin harhautettua ohjaajia ja köytettyä itsemme valjaisiin…

Tilaisuutta väijyessämme huomasimme ulkoalueen toisessa päässä polkuautoja! Ei muuta kuin kisaamaan!

20130601_171236 

MItä ihmettä? Miten ne järkkärit löysivät meidät ulkoakin?!? No perkule niin sitä sitten jäi ulkoalueen pomppulinnat sun muut vesiliukumäet kokeilematta.

20130601_171143

Onneksi yksi järkkäri oli intohimoinen jokkiskuski ja huomasi meidän piilevät rallikuskinkykymme, olimme kuulemma kuin luotuja polkuauton rattiin…

Sisällä käsi kädessä järkkäreiden kanssa kohti ulko-ovea kulkiessamme huomasimme matkalla vielä mahtavan päänsekoituspallon. Luvattuamme ettemme enää koskaan tule Funparkiin, saimme luvan käydä vielä pallossa pyörimässä ennen lähtöämme.

20130601_134050

20130601_134133 

Pyörimisen jälkeen yritimme vielä livahtaa seinäkiipeilemään, mutta ei onnistunut, ystävälliset järjestysmiehet saattelivat meidät ulko-oville. Lopuksi pyysimme jokkiskuskijärkkäriä ottamaan kaveriporukastamme vielä yhteiskuvan, mukava päivä!

20130601_162847

 

P.S. Jotta kenellekään ei jäisi epäselväksi, tarina oli osittain fiktiota. Tottakai onnistuimme livahtamaan myös vaijerivolttilaitteeseen 😉

Metallisydän

2 vastausta artikkeliin “Metallisydän testaa: Funpark!”

  1. Haha!! 😀 Tää oli huippu! Mut hei, kävittehän niissä 6D -rytkyttimissä?? Ne oli ihan huippuja! Pelkästään niiden takia kannattaa tehdä uus reissu – ja harhauttaa järkkäreitä uudelleen 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta