Tatskattavana

Mullahan noita tatuointeja muutamia jo on, mutta aina niitä vaan haluaa lisää. Nytkin ajatukset uudesta tatuoinnista oli pyörinyt mielessä vaikka kuinka kauan. Edellisen ottamisestakin oli jo vierähtänyt sen verran aikaa että olihan se jo aika varata aika uutta kuvaa varten. Sitten alkoi armoton suunnitteleminen, ajatus oli valmiina mutta miten sen saa paperille, siinä ongelma. Useita yritelmiä siihen vaadittiin, mutta kun tuli aika kiivetä tuoliin, oli kuva valmiina.

20130821_180405

Aina se vaan on yhtä mukava ääni kun tatuointikone surahtaa käyntiin. Ja yhtä mukava tunne kun neula painuu iholle.

20130821_180417

Kauaa ei itse kuvan tekemisessä mennyt, sen verran pienestä oli tällä kertaa kyse. Siitä tuli juuri sellainen kuin halusin.

20130821_181805

Nyt alkaakin armoton suunnitteleminen seuraavaa varten, koukussa taas 🙂

Metallisydän

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta