SHOCK3D Vol. 2

Sain Manninen Nutraceuticals:lta testattavakseni uutta treenilaturia, SHOCK3D Vol. 2:ta.

20130721_094434

Suositeltava kerta-annos on kuusi kapselia ja testierä oli 12 kapselia, joten olin hankalan päätöksen edessä: otanko kapselit kahdella eri kerralla vai kaikki yhdellä kertaa? Yleensä kun olen tottunut ottamaan treenilaturia enemmän kuin mitä kerta-annokseksi on pakkauksessa suositeltu.

Päätin kuitenkin testata SHOCK3D Vol. 2:ta annosteluohjeen mukaisesti, eli heitin kuusi kapselia suuhuni reilua puolta tuntia ennen treeniä ja suuntasin salille.

20130722_102506

20130722_103415

20130722_110917 

Treeni kulki hyvin. Mitään euforista ”rauta ei paina mitään, leijutaan vaan pilvissä”-fiilistä ei tullut, mutta treenin jaksoi vetää hyvin loppuun asti vaikka omat energiatasot ei korkealla olleetkaan. Myöskään mitään superväsymystä en kokenut treenin jälkeen. Toimiva treenilaturi siis kyseessä.

Kapseleina oleva treenilaturi on helppo mukana kuljetettava ja sen voi heittää suuhun huomaamatta missä vaan toisin kuin sheikkerissä sekoiteltavan jauho-muotoisen treenilaturin. Itse pidän silti enemmän jauho-muodossa olevasta treenilaturista, koska haluan sotkea laturiin mukaan vielä omia lisäjuttujani, kuten beta-alaniinia yms.

Eiköhän tuota SHOCK3D Vol. 2:ta voisi vaikka purkin pari tuonne lisäravinnekaappiin tilata 🙂

Metallisydän

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta