Tulevia aiheita

Tuossa aiemmin kyselin teiltä lukijoilta, mistä aiheista haluaisitte Metallisydämen blogista lukea. Sain vastaukseksi monenlaisia ehdotuksia, joista osa on ihan toteuttamiskelpoisiakin 🙂

Käsittelen blogissa usein treenaamista, lähinnä omasta näkökulmastani. Kerron mitä teen ja miten, mutta toivomuksissa oli juttua treenaamista aloitteleville, vinkkejä treeniohjelman suunnitteluun ja lihaksen kasvattamiseen. Se voisikin olla hyvä uusi näkökulma lähestyä treenaamista, joten tähan aihealueeseen tulen varmasti tarttumaan lähitulevaisuudessa.

20130214_095232

Myös ravinnosta olen kirjoittanut ajoittain, lähinnä silloin kun on ollut jotain kirjoitettavaa, dieettiä tms. Tästäkin aihealueesta toivottiin lisää juttua, mitä syön, miten usein ja olenko itse suunnitellut ruokavalioni. Tähänkin aiheeseen tulen paneutumaan hieman enemmän lähiaikoina.

20121118_2006512

Lisäravinteet on yksi aihealue josta olen blogissa kirjoittanut paljon. Olen kokeillut jos jonkinlaisia lisäravinteita ja useimmiten kirjoitellut niistä blogiin. Kokeilun kautta olen löytänyt ne lisäravinteet jotka koen toimiviksi ja ne ovat edelleen käytössä. Samalla olen monia hylännyt saman tien niitä kokeiltuani. Näitä juttuja toivottiin lisää ja niitä tulen myös kirjoittamaan.

Pipot

Muita toivottuja aiheita joista voisin juttua kehitellä olivat muunmuassa doping. Lähinnä toivottiin omaa mielipidettäni dopingiin ja siihen, uskonko olevan mahdollista menestyä ilman dopingia. Myös oma kisaamiseni / kisaamattomuuteni kiinnostaisi lukijoita. Näistä molemmista aiheista voisin kyllä jotakin kirjoitella.

Doping

Olen aina kirjoittanut blogissani myös kaikenlaista muuta treenaamisen ja siihen liittyvien juttujen ulkopuolelta. Myös nämä jutut kiinnostavat lukijoita ja minulta toivottiin juttua muunmuassa liittyen kaljun hoitoon, parisuhteeseeni ja työhöni. Näistäkin tulen varmasti jotakin kirjoittamaan, mutta ehkä pienemmässä määrin.

Suuri arvoitus, käyttämäni treenipainot herätti myös kiinnostusta. Tämä on kuitenkin sellainen juttu, johon vastaan aina että sillä käytettävällä painomäärällä ei ole niikään väliä, vaan sillä että liikkeen tekee oikein ja saa tuntuman treenattavaan lihakseen. Jos haluat tietää kuinka suurilla painoilla treenaan, tervetuloa treenaamaan kanssani 😉

20130713_163252

Jatkossakin voit ehdotella aiheita joista haluaisit minun kirjoittavan. Samaten kysymyksiä voi aina esittää niin blogin kommenttiosioon, facebook-sivulle tai vaikka suoraan sähköpostiin [email protected]

Metallisydän

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta