Mistä aiheista haluaisit lukea Metallisydämen blogista?

Kerro mistä haluaisit Metallisydämen kirjoittavan, kertovan mielipitensä, avautuvan.

Paljon on tullut kirjoitettua treenaamisesta ja siihen liittyvistä jutuista, vaatteista ja elämästä yleensä ja niistä tulen kirjoittamaan jatkossakin. Mutta olisiko sinulla mielessä jotain muuta, jotain erilaista mistä haluaisit lukea Metallisydämen blogista? Nyt on tilaisuutesi, kerro mistä haluat minun kirjoittavan, niin voi olla että tartun aiheeseen 🙂

20130721_142511

Metallisydän

16 vastausta artikkeliin “Mistä aiheista haluaisit lukea Metallisydämen blogista?”

 1. Työstäsi olisi kiva kuulla lisää, mikäli se vain on mahdollista, en tiedä millaiset vaitiolosuositukset teillä on. 🙂 Ainakin olisi kiva kuulla, miten sinne päädyit ja onko työuran suhteen jotain tulevaisuudensuunnitelmia. Olen hymy naamalla lukenut työjuttujasi ja ollut onnellinen niin sinun kuin muidenkin osallisten puolesta, että alalle on päätynyt noin sopiva tyyppi, jolla on asenne kohdallaan. <3

  • Tottakai voin työstäni kirjoittaa. Onhan meillä vaitiolovelvollisuus, mutta ei se estä asioista kirjoittamista yleisellä tasolla 🙂

 2. Lisää juttua ravinnosta!
  Olisi kyllä mukava joskus metallisydämmen kanssa vetää treenit 🙂

  • Ravinnosta kirjoittelen aika ajoin. Onko jotain erityistä mitä haluaisit siitä tietää? 🙂

  • Vähän haluaisin syventyä tuohon metallisydämmen ruoan valmistukseen, mitä ruokia syöt ym.

  • Ruokasysteemejä tulen varmasti kirjoittelemaan 🙂

 3. Moi,

  Kiitos kiinnostavasta blogista.
  Ennenkaikkea treeni ja muut opettavaiset postaukset on kullan arvoisia tällaisille saliharrastusta vasta aloittelevimmille.
  Olisi kiinnostavaa kuulla ruokavaliostasi, tarkemmin määristä, mitä ja miten usein syöt?
  Suunnitteletko itse ruokavaliosi vai onko sen tehnyt joku muu puolsestasi?

  Kiitos

  • Kiitos kiitos 🙂 Ruokavaliosta tulen varmasti kirjoittamaan. Itse olen aina ruokavalioni suunnitellut 🙂

 4. Mä haluan tietää jotain sun nykyisestä parisuhteesta! ;D Löytyikö tyttöystävä salilta, miten tutustuitte, treenaatteko yhdessä, mitä muuta teette vapaa-ajalla jne?

  • Hmmm… Enpä taida tästä aiheesta ihan omaa päivitystä kirjoitella, mutta vastaataan vaikka tähän noihin kysymyksiin 🙂 Avopuolisoni löytyi ihan muualta kuin salilta, ollaan tunnettu jo liki 10 vuotta. Treenataan yhdessä aina kun mahdollista ja muuten eletään tavallista uusioperheen arkea 🙂

 5. 1. Kalju
  2. Uskotko fitness-ammattilaisten väitteitä (ks. Jutta Gustafsbergin taannoinen blogikirjoitus) siitä ettei douppauksesta mitään tiedetä eikä tiedetä muidenkaan käyttävän? Voiko kehonrakennuksessa olla Suomen tasollakaan huipulla ”puhtain paperein”?
  3. Mikset kisaa?

  • Hehe 🙂 Vai että kaljusta oma juttu… 🙂

   En ole lukenut Jutan kirjoitusta, mutta eikös se douppaaminen ole testaamattomassa lajissa kuten kehonrakennuksessa tietyllä tavalla jopa ”sallittua”. Eri asia on sitten testattavat lajit kuten esim. classic bodybuilding, body fitness ja fitness. Niissä uskon puhtaillakin keinoilla olevan mahdollista menestyä. Aina löytyy niitä mätämunia jotka pilaavat lajin mainetta douppaamalla, mutta oma (ehkä naiivikin) mielipiteeni on että ilman roinaa on mahdollista menestyä.

   Oma kisaamiseni/kisaamattomuuteni saattaisi olla ihan oman blogijutun arvoinen…

 6. Saliharrastuksesta reilut puoli vuotta sitten kipinän saanut mimmi täällä miettii, miten tehdä omaa saliohjelmaa? Esim. itse pystyn treenaamaan salilla kolme kertaa viikossa. Millaisia asioita huomauttaisit treenaajalle jaoista, liikkeistä, jne? Auta saamaan hyviä ideoita ja vaihtelua treeneihin – kuitenkin pitäen mielessä, että tässä pitäisi lihas kasvaa eikä tavoitteena ole tyttömäistä kiinteytyshömppää. 😉 Ylipäätään salivinkit kiinnostavat valtavasti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta