a trip to Tampere

Once upon a time, there was a guy who had a car. Eventhough he liked his car, he had dreamd of something else…

Ja nyt loppuu se paskanjauhanta englanniksi, jatketaan samaa suomeksi!

Olipa kerran kaunis kesäinen päivä. Uudesta autosta haaveillut Metallisydän päätti pakata eväät reppuun ja lähteä tutkimaan josko Tampereelta löytyisi jokin mukava menopeli johon vanhan uskollisen Volvon voisi vaihtaa.

20130422_185423

Tiukalla ruokavaliolla ollessa ei päivän mittaiseen reissuun lähteminen ole ihan niin yksinkertaista kuin voisi kuvitella. Olisihan se mukava käydä jossain kämyisessä pizzeriassa välillä syömässä tai ottaa autoon välipalaksi karkkipussi, mutta ei. Kaikki syömiset piti harkita tarkkaan ja pakata eväät mukaan.

20130710_110311

Koko päivä kierreltiin Tampereen autoliikkeitä ja kohdattiin mitä erilaisempia automyyjiä. Oli niitä amisviiksisiä sliipattuja automyyjiä, jotka joutuvat kysymään jokaisen asian esimieheltään, isomahaisia viineriä mussuttavia kaikentietäjiä ja sitten niitä ammattitaitoisia automyyjiä. Sama pätee autoliikkeisiin, niitä löytyy vähintään yhtä laaja skaala. Me kuitenkin pitäydyimme isommissa autoliikkeissä jotka ainakin tuntuivat hieman luotettavammilta.

Aikamme kierreltyämme ja parilla koeajolla käytyämme se löytyi. Tämä auto oikein huusi nimeämme Tampereen Käyttöauton Volvojen seassa. Olimme molemmat myytyjä jo ennen koeajoa, tässä olisi tuleva kulkupelimme. Ja niin siinä kävi, nyt tuo musta paholainen kaikkine 220 hevosvoimineen ja turboineen seisoo kotipihassa.

S__E788

20130710_224717

Yksi ikävä puoli tuossa Mondeossa on. Sheikkeri ei mahdu pystyyn keskikonsolin mukitelineeseen…

20130710_224620

Metallisydän

2 vastausta artikkeliin “a trip to Tampere”

  1. Eiiiii oo totta!?!? Hienon Volvon menit vaihtamaan tollaseen järkyttävään farkkuun? 😀 Voi sua, sääliksi käy. 😀

    • Volvo oli ihan hieno, mutta kyllä Mondeo on sata kertaa hienompi, usko pois vaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta