Nyt saatana kyykätään!

Aina silloin tällöin pitää tankoon lastata rautaa ja kokeilla rajojaan, saako sen tangon ylös vai ei. Tällä kertaa kokeiluvuorossa oli kyykky.

20130516_102628

Ensin tietysti muutamia lämittelysarjoja ja sitten asiaan. Ensimmäinen kokeilu sujui ihan hyvin, rauta oli kevyttä. Toisen kokeilun kanssa rauta ei sitten ollutkaan enää niin kevyttä…

Tuollainenhan nyt alkaa luonnollisesti hiukan vituttaa ja niinpä jalat saivatkin melkoista kyytiä lopputreenin ajan. Askelkyykky Smith:ssä on liike millä saan aina pakarat ihan tuskaisen kipeiksi. Sillä oli siis hyvä aloittaa.

20130519_194211

20130519_194212

Sitten päälle Hack-kyykkyä ja jalkaprässiä niin että taju meinasi lähteä. Ihana tunne kun reisiä polttaa niin ettei pysty seisomaan…

20130519_201557

20130519_201550

Jos sitten vaikka seuraavan kerran kokeiltaessa se isompikin rauta olisi kevyttä…

Metallisydän

8 vastausta artikkeliin “Nyt saatana kyykätään!”

  1. Voiman machti miehellä ÖNN! Mutta seuraavalla offilla kokeile kahta juttua. Ekassa tee tietty jakso 10-12toiston settejä ja volyymiä reilusti, lyhyet paussit. Pidemmät sarjat kasvattaa kyykyssä reisiä paljon enemmän kuin lyhyet 4-6 polventappajat, jotka useimmiten menee kaikkialle muualle paitti reisille! Muista time under tension ja etureisien lihassolujakautuma. Sä oot bodari, etkä mitään helvetin voiman ostaja! Jos tähän asti ei ole 180-200kg lyhyet kyykkysarjat kasvattanu sun reisiä isoiksi, niin miten sä luulet, että ne yhtäkkiä ensi vuonna kasvaisi? Aika muuttaa systeemejä! Miksi ennen vanhaan milk&squat 20rep kyykkyohjelmat toimi kuin häkä? Miksi ne ei toimisi enää? Kaikki bodarit suosii pidempiä sarjoja reisille. Branch Warren tekee prässissä 50 ja 100toiston sarjoja!!! UUTTA ÄRSYKETTÄ PELIIN METSKU!
    Toinen juttu mitä voisit kokeilla on VOLYYMIN pudotus, mutta intensiteetti tappiin. Eli doggcrap systeemillä 6-8toistoa rivoilla raudoilla ja tauko. Psyykkaus viimeiseen settiin, eli widowmaker. 15-20toistoa. Sarja voi kestää minuutteja. Kympin maksimi paino niskaan ja kymmenen toistoa normaalisti. Tuon jälkeen hengityskyykkynä ja tahdonvoimalla toiset 10toistoa ykkösinä. Tämän jälkeen ei tee mieli tehdä mitään muuta. Kaksi sarjaa ja kuolema korjaa. Jos tämä toimii Danten valmennettavilla, niin miksei toimisi muilla? On kyllä ihan sairasta touhua, vaatii päätä ja tahdonvoimaa. Suurin osa ei uskalla tehdä. Liian rankkaa. Luovuttaa kesken. He pysyvätkin rimppakinttuina lopun ikäänsä. Maastavedossa myös mikään ei estä tekemästä old school tyylillä 15toistoa isolla raudalla. Pyri pois kaavamaisuudesta! Uusia juttuja kehiin kuomaseni!

    Laitahan mimmistäs myös kuvia, että saadaan vähän silmäniloa. Oma akka kattelee välillä ihmeissään kun mulla on kädet vehkeissä istun bokserit jalassa ja lueskelen sun blogia. Sulla vaan usein sattuu olemaan paljaita kuvia kropasta ja klikkaan suuremmaksi. Vielä ei ole syyttänyt homppeliksi. 😉 Vaikka komia ja seksikäs uros oletkin, niin blogi kaipaa naiskaunetta myöskin!

    • Oot muuten täsmäleen oikeessa. Nuo systeemit toimii ja mikään ei ole niin hieno tunne kuin kaikkensa antaneena lattialle lysähtäminen 🙂 Treeneissä pitäisi pyrkiä itsensä ylittämiseen, homman hohto piilee siinä että menee yli mukavuusrajan, tekee niitä toistoja sen jälkeen kun tuntuu niin perkeleen pahalta. Siellä siinä piilee myös se avain kehitykseen.

    • Liian vähän nousi ja enkalla ei loppujenlopuksi ole juurikaan merkitystä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta