P!nk

Kaunis keväinen päivä, Hartwall Areena, P!nk esiintymässä ja meikäläinen katsomossa. Aika siistiä 🙂

Olen kerran aikaisemmin ollut katsomassa P!nkiä joten tiesin hieman mitä oli luvassa, mahtava show erilaisine vaijereissa kieppumisineen ja trapetsitemppuineen. Odotukset olivat korkealla eikä todellakaan tarvinnut pettyä. P!nk esiintyi upeasti ja energisesti. Välillä raikui rock särökitaroineen, välillä P!ink esitti herkempiä kappaleita pelkän akustisen kitaran säestyksellä ja välillä jopa säesti itseään pianolla.

20130528_215058

Ruotsalaisissa lehdissä oli konsertin jälkeen kritisoitu lukuisia temppuiluja vaijereiden varassa, siksipä niin osuva olikin konsertin loppuhuipennus, jossa P!nk liiteli yleisämeren yläpuolella laulaen ”So what, I am a rockstar, I have my rockmoves…”

20130528_225116

 

Metallisydän

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta