Paidalla vai ilman?

Tulihan se kesä sieltä, joten kesäpaitoja oli myös hankittava. Siitä ei ole montaa vuotta aikaa, kun Suomesta sai etsiä kissojen ja koirien kanssa vähänkään näyttävämpiä paitoja, kaikki oli pelkkää Jack & Jonesia. Oikein etsimällä jostain saattoi saada hankittua pari Tapuot-paitaa, mutta muuten sai vain haaveilla erikoisemmista paidoista. Muutama vuosi sitten alkoi kuitenkin näkyä valoa tunnelin päässä, törmäsin sattumalta sellaiseen paitamerkkiin kuin Ecko, jonka paidat erottuivat edukseen massasta. Silloin kirjoittelin Eckon paidoista blogiini, joku saattaa muistaakin 🙂 Sittemmin Ecko on lyönyt Suomessa todenteolla läpi ja tuonut mukanaan muitakin näyttäviä paitamerkkejä ja luonnollisesti myös samaa jäljitteleviä halpispaitoja.

Vaikka valinnanvara paidoissa onkin laajentunut räjähdysmäisesti, on suosikkinani säilynyt edelleen Ecko ja erityisesti Eckon MMA-paidat. Näyttäviä ja laadukkaita paitoja. Tälläkin kertaa lähdin siis tilaamaan muutaman Eckon T-paidan kesäksi. Tällaisia tilasin tällä kertaa:

20130520_182404

20130520_182758

20130520_182206

20130520_182519

Takuuvarmojen Eckon paitojen lisäksi tilasin testimielessä samalla yhden Xzavier-paidan. Ja kyllä, seuraavan kerran kun paitoja taas tilailen, laitan kyllä tilaukseen myös Xzavieria 🙂

20130520_183026

Metallisydän

4 vastausta artikkeliin “Paidalla vai ilman?”

  1. Oletkos käynyt SportsDirectin sivuilla katsomassa vaatteita ja kenkiä? Erittäin halpoja ja hyvälaatuisia, suosittelen kyllä ehdottomasti. Tapoutin vaatteitakin saa ihan pilkkahinnoilla ja paketti tulee viikossa kotiovelle!
    http://www.sportsdirect.com/

  2. Oon tainnu joskus tuolla poiketa, mutta en oo kyllä mitään tilannu. Voishan tohon sivustoon jossain välissä hiukan tarkemmin vaikka tutustuakin… 🙂

  3. Komeita paitoja kyllä mutta kerroppas mitkä housut ja mistä 😀 Kivan näköset ja hyvää vaihtelua farkkumeininkiin.

    • Jack & Jonesin Dale Twisted -housut. Multa löytyy neljässä eri värissä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta