Mikä ihmeen Metallisydän?

Nyt kun Metallisydämen blogi on siirtynyt uuteen paikkaan, FitFashion-yhteisöön, on ehkä pieni esittäytyminen paikallaan. Tässä postauksessa yritän siis kertoa hieman itsestäni ja vastata kysymykseen Mikä ihmeen Metallisydän?

Lyhyesti sanottuna Metallisydän on hieman yli kolmekymppinen wannabe-bodari.

Ensimmäisen kerran tallustelin kuntosalille noin 15-vuotiaana eikä siltä tieltä ole ollut paluuta. Ensimmäiset vuodet treenaaminen oli hyvin perinteistä nuoren pojan treeniä, eli penkkiä ja hauista treenattiin joka kerta jättäen muunmuassa ihan turhat jalat treenaamatta…

Vuosien mittaan tietoa ja taitoa on kertynyt ja samalla treenaaminen on muuttunut tavoitteellisemmaksi ja tuloksekkaammaksi. Nautin bodarin elintavasta, kovasta treenistä ja tarkasta ruokavaliosta. Oikeaksi bodariksi en itseäni miellä, sillä selkeitä, lukkoonlyötyjä kisasuunnitelmia minulla ei toistaiseksi ole. Toki kisaaminen CBB:ssä pienenä salaisena haaveena jossain pääkopan pohjukassa piileskelee, mutta ainakaan vielä en koe olevani valmis lavalle nousemaan.

Vannon kovan treenin, puhtaan ruokavalion ja korkealaatuisten lisäravinteiden nimeen. En ole koskaan käyttänyt doping-aineita enkä niitä tule käyttämään. Olen vahvasti sitä mieltä, että pitkästä treenitaustasta huolimatta kehitystä on mahdollista saada aikaan myös ilman roinaamista. En myöskään näe bulkkaamisessa ja kovissa massakausissa mitään järkeä, vaan pidän nykyisin itseni kohtalaisen tiukassa kunnossa vuoden ympäri. Lihas kasvaa kyllä myös maltillisilla plussakaloreilla, ei siihen mitään sikabulkkia tarvita.

Kuntokuvia vuosien varrelta:

Pikkuinen Metallisydän vuonna 2003

Pikkuinen Metallisydän vuonna 2003

 

Massiiviset reisilihakset vuodelta 2006

Massiiviset reisilihakset vuonna 2006

 

Ensimmäisen dieetin tulos vuodelta 2008

 Ensimmäisen dieetin tulos vuonna 2008

 

Kevät 2012

Kevät 2012

 

Kevät 2012

Kevät 2012

 

Kevät 2012

Kevät 2012

 

Loppuvuosi 2012

Loppuvuosi 2012

 

Loppuvuosi 2012

Loppuvuosi 2012

 

Alkuvuoden 2013 kunto

Kevään 2013 kuntoa

Salitreenin ohella arkeani rytmittää epäsäännöllinen vuorotyö lastensuojelulaitoksessa. Vuorotyön epäsäännöllisyys tuo oman hankaluutensa arkeen, mutta on sillä omat hyvätkin puolensa. Työn ja treenien sovittaminen uusioperheen arkeen tuokin mukanaan omat haasteensa, mutta ainakaan viikot eivät ole koskaan samanlaisia, vaihtelevuutta ja vipinää riittää.

Treenaamisen ohella nautin suunnattomasti elokuvista, musiikista, vaatteista ja erilaisten uusien juttujen kokeilemisesta. Niistä asioista koostuu myös Metallisydämen blogi, tervetuloa seuraamaan koettelemuksiani!

Metallisydän

7 vastausta artikkeliin “Mikä ihmeen Metallisydän?”

    • Siitä on vuosia aikaa kun penkkituloksella oli jotain merkitystä. En ole moneen vuoteen edes kokeillut paljonko nousisi.

    • Ja vielä tarkentava kysymys, kuinka syvältä kyykkäät 😉

    • Äläs nyt, itselleni se oli maailman tärkein kysymys ikävuosina 15-17 kun aloittelin salitreeniä. Sittemmin se on kyllä menettänyt merkityksensä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta