Metallisydän testaa: seinäkiipeily

Vaikka tuo salitreeni onkin se minun juttuni, välillä on mukava testata muitakin hiukan erilaisia urheilulajeja. Aiemmin olen testannut esimerkiksi tankotanssin ja ratsastuksen. Tällä kertaa päätin lähteä kiipeilemään pitkin seiniä.

Turvavaljaat on nössöille, onneksi Porissa on hieno Cave, jossa voi kiipeillä ilman valjaita ja kuvitella roikkuvansa rotkon yläpuolella kuin Cliffhanger ikään 🙂 No joo joo, Caven lattia on päälystetty paksuilla patjoilla joille tömpsähtää seinältä tippuessaan pehmeästi (ei sillä että itse olisin seinältä tippunut…

Liikkeelle lähdin luonnollisesti helpoimmalta, suoralta seinältä. Homma sujui yllättävän hyvin. Ei ihmekään, otteita (ne erilaiset möykyt seinässä) oli paljon ja niistä sai hyvin kiinni.

1

Seuraavaksi siirryin ”porras-seinälle”, jossa oli jo hieman enemmän haastetta. Tuossa sai otteista puristaa jo ihan tosissaan.

2

3

Yllättävän hyvin sujui ”porras-seinänkin” kiipeäminen, joten oli aika siirtyä seuraavaan haasteeseen, todella jyrkkään seinään.

4

5

Tämä oli jo suoraan sanottuna helvetin vaikeata, sormissa ei millään meinannut riittää puristusvoima ja jaloillekin oli hankala löytää pitäviä otteita. Nyt alkoi olla jo sormenpäätkin hellänä…

Vielä oli kuitenkin yksi haaste edessä, nimittäin katossa oleva palkki… Sekin haaste tuli lopulta kuitenkin selätettyä, Metallisydän on melkein kuin Spiderman!

6

Metallisydän

4 vastausta artikkeliin “Metallisydän testaa: seinäkiipeily”

    • No huh huh! Toi on jo aika extremeä… mulal ei ehkä ihan riittäs luottamus omiin näppivoimiin…

  1. Toi seinäkiipeily vois kyllä olla aika jees! Sodankyläänki tullu nyt kunnon kiipeilypaikka niin jos sitä käväsee kokeileen 🙂

    Ps. hyvin sopii toi pinkki FitFashionin palkki tonne ylös 😉

    • Kannattaa käydä testaamassa, on se ihan siistiä 🙂

      Pinkki on aina jees 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta