Vappupappupuppupöppö

Vappu tuli, vappu oli ja vappu meni. Ai että riekuinko kaupungilla haalarit jalassa ja kellertynyt ylioppilaslakki päässä umpihumalassa. No tottakai, sehän on just mun tapastani!

Todellisuudessa ylioppilaslakki sai olla rauhassa laatikossaan yläkomerossa tänäkin vuonna ja juhlajuomaksi riitti hyvin Pepsi Max. Mutta mitä sitten oikein touhusin koko vapun jos en kerran kaupungilla kännissä riekkunut?

No ensinnäkin, koska perinteistä poiketen tänä vappuna ei satanut lunta, päätin että on aika vaihtaa autoihin kesärenkaat.

Ja kun kerran ilma oli kaunis, aurinko paistoi ja sillee, hengailtiin myös hauvelin kanssa ulkona. On kiva katsella miten sitä löytyykin pienestä pihasta niin paljon kiinnostavia juttuja pienelle koiralla tutkittavaksi…

Ja kun piha oli läpikotaisin nuuskutettu, siirryttiin sohvalle ottamaan ansaitut päiväunet.

Luonnollisesti käytiin myös treenaamassa, kuinkas muuten.

Ja leffassa käytiin katsomassa Iron Man 3, joka osoittautui ihan hyväksi leffaksi. Kyllä se Robert Downey Jr. vaan osaa…

Lisäksi laitettiin hiukan taas kotia kuntoon, taulua seinään ja sellaista. Kyllä kai sitä joskus vielä saadaan kaikki kuntoonkin 🙂

Mistään ei kuitenkaan otettu sen kummempaa stressiä. Ja sehän siinä mukavinta olikin, ilmapallojen lisäksi tietenkin 🙂

Kertokaahan miten te vietitte vappua. Tuliko juhlittua? Tuliko syötyä munkkeja? Kaikkien kommentoineiden kesken arvotaan sunnuntai-iltana uudenkarhea MusklePro -lehti, muistakaa siis laittaa nimimerkki mukaan vastaukseen!
Metallisydän

13 vastausta artikkeliin “Vappupappupuppupöppö”

  1. Oli melkein sama ohjelma eli renkaanvaihto autoon ja treeni salilla,loppupäivä True Blood 5 kautta katsellen.

  2. Treeneistä välipäivä vappuaattona mutta treeniä vappupäivänä.Pepsi maxia join mutta munkkirinkeleitä en syönyt. Kanasalaatilla mentiin vappu :)Sandra

  3. Saunaa, grilliä, sihijuomaa ja aurinkoa ottaessa meni juhannus täällä eiku siis vappu.

  4. Minä se reippaana klenkkasin sisällä kun vappuaattona pääsin poistattamaan ihomuutoksen jalastani (jostain syystä vappuaattona ei ollut hirveästi innokkaita potilaita päiväkirurgisiin toimenpiteisiin???), paistoin munkkeja perheelle ja illalla katsottiin miehen kanssa Justified-sarjaa. Sali olisi kuulunut ilman lepokäskyä minunkin suunnitelmiin, korvasin liikunnankaipuuni sitten sortumalla itsekin munkkeihin vaikka en niistä edes pidä, lohtusyömistä parhaimmillaan… Käytiin kanssa jo viikko sitten katsomassa Iron man 3, nuo Marvel-sarjiksiin perustuvat leffat menee minuun täydestä kuin vanha raha eikä tämäkään raina tehnyt poikkeusta 🙂

  5. Herkuttoman huhtikuun jälkeen oli mukava hölläillä oikein kunnolla ja nauttia vapusta. Oli lepopäivä salilta, joten käytiin tytön (3v) kanssa vapputorilla ja tehtiin lisäksi vappupiknik metsään. 🙂 Kyllä tyttökin ihmetteli ja oli innoissaan, kun äitikin söi lettuja ja jopa vähän karkkia omien eväiden sijaan… 😀

  6. Hieronta, lepopäivä ja normaali dieettieväs. Haravointia, mökilläkäynti ja paljon unta..

  7. Lasi simaa, yksi munkki, pihan laittoa ja pitkä lenkki Vappuna. Siinäpä se ”juhlinta” pääpiirteissään.

  8. Vappuaattona kova crossfit-treeni ja vappupäivänä perinteisempi selkä-hauistreeni salilla. Olin juuri edeltävän viikon ulkomailla, joten treenitaukoa oli alla. Niinpä ei huvittanut juhlia vappua mitenkään erityisemmin, vaan oli kiva päästä kunnolla treenaamaan.

  9. Simaa, reeniä ja munkkia, siinähän se meni känniläisiä katsoessa :)-Eetu

  10. 10 päivän fuksi-teekkari vappu selätetty vain pepsi maxin voimalla vaikka painostus alkomaholiin oli kova.. Eikä lipsuttu yhtään riisi,rahka,kana linjasta.. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta